Avui inauguro el nou apartat “la recepta del mes” de la revista Descobrir Cuina
Des que em van regalar la subscripció a aquesta revista, tinc ganes de triar una recepta de cada mes per fer-la i penjar-la al blog. Fins ara, per diferents motius, encara no ho havia pogut fer… De manera que començo ara, el mes de febrer, abans no se m’acabi la subscripció i ja no hi sigui a temps… A veure si els propers mesos continuo amb aquesta proposta 🙂
He introduït alguns canvis a la recepta original en les quantitats, en els ingredients i en la base de la mousse: he substituït l’aigua i el suc de llimona per suc de poma; he fet la meitat de quantitat (m’han sortit 4 racions generoses) i he posat una base de galetes esmicolades. La recepta l’escric tal i com l’he feta jo.
Aquí teniu la recepta:
Ingredients: (per 4 persones)
- 200ml de nata per muntar
- 50g de sucre
- 350ml de suc de poma
- 4 fulles de gelatina
- 200g de poma verda ratllada
- 10 galetes maria i un rajolí de llet (opcional)
Preparació:
Si es fa la base, esmicolar les galetes, afegir un rajolí de llet i barrejar fins que quedi una massa homogènia i compacta. Repartir bé per la base de tots els motlles.
Posar en remull la gelatina amb aigua freda. Escalfar al microones una part del suc i dissoldre-hi la gelatina. Barrejar la resta del suc amb el sucre. Afegir-hi la gelatina fosa i barrejar bé. Afegir la poma ratllada. Incorporar amb suavitat la nata muntada i repartir-ho pels motlles. Reservar a la nevera fins que qualli. Desemmotllar i decorar amb una mica de coulis de gerds.
Bon profit!