Tenia un parell de mangos a punt de passar a millor vida i n’he fet un gelat per tal d’aprofitar-los:
Ja sé que ara que ha arribat el fred els gelats no venen gaire de gust, però són una bona manera de salvar la fruita a punt de fer-se malbé. També hi ha l’opció de fer-ne mermelada, però com que porta menys feina el gelat, he triat la via més fàcil 😉
La recepta d’aquest gelat és vàlida per qualsevol altra fruita. Proveu-lo i ja veureu que és molt agraït!
Per acompanyar el gelat, uns fresons madurs i dolços lliguen molt bé. Avui dia podem trobar fresons al llarg de tot l’any…
Aquí teniu la recepta:
Ingredients:
- 400g de mango
- 400g de llet evaporada Ideal
- 200g de sucre
Preparació:
Triturar amb el túrmix tots els ingredients. Colar amb un colador ben fi per tal de treure les fibres del mango. Posar la barreja en un tupper i cap el congelador! Abans de servir deixar 1/2 hora a la nevera per tal que agafi una textura més cremosa.
Bon profit!