Avui és el meu aniversari i he fet unes galetes per compartir amb els companys de feina:
Ja sabeu que sempre m’agrada portar algun detallet a la feina pel meu aniversari. Abans, a l’Institut, era ideal portar algun pastís per l’hora d’esmorzar a la sala de profes, però ara, treballant al restaurant, això és més complicat. Així que he pensat que unes galetes per anar picant serien ideals. Tant temps sense fer galetes i ara 4 de les últimes 6 entrades al blog són de galetes! Je je je… casualitats 🙂
Les galetes són de tipus craquelé, esquerdades, i d’un gust molt nostre: de mel i anís. D’aquelles galetes vicioses que et fan repetir sí o sí. Espero que agradin!
Aquí teniu la recepta:
Ingredients: (per unes 50 galetes de 15g)
• 350g farina
• 1 pessic de sal
• 200 sucre moreno
• 1 culleradeta d’impulsor
• 1 culleradeta d’anís verd en pols
• 115g mantega pomada
• 85g mel
• 1 ou
Preparació:
Barrejar la mantega amb el sucre i la mel. Incorporar l’ou. Incorporar els secs i barrejar fins a formar una bola.
Amb les mans, formar boletes de 15g (es veuen petites però al forn creixen molt). Repartir-les sobre la llauna del forn, amb paper de forn. Coure-les a 180º fins que s’esquerdin.
Bon profit!
Per molts anys de nou Gemma!!
Els teus companys estaràn feliços de compartir amb tú aquestes galetes que tenen molt bona pinta i el gustet de l’anís queda genial.
Petons i gaudeix del teu dia!!
Aquest cap de setmana farem galetes, espero que em surtin tant maques com les teves.
Una abraçada
Feliz cumpleaños Gemma y unas galletas fáciles, perfectas y buenas, ideales para compartir¡¡
Per molts anys! Gemma
Felicitats!!
Segur que no poden menjar una sola.
Muchas felicidades Gemma ¡¡y que cumplas muchos más!!. Las galletas tienen que saber a gloria. Con el punto de anís y miel… qué cosa más buena. Seguro que tus invitados las van a disfrutar de lo lindo.
Un besín.
Aniversari feliç, Aniversari feliç, Per molts anys Gemma.Les galetes segur molt bones!!!!!!
Petonets.
Jo vaig portar magdalenes Gemma… heheh ja ens esperen, veritat?
Espero que la celebració anés molt bé.
Fins aviat.
Ptnts
Dolça
Estic segur que devien ser tot un èxit al teu institut!! Quina bona pinta!!
Hola Gemma! Moltes felicitats!! La recepta la veig fàcil de fer, però no entenc “mantega den pols”. És una mantega especial? No ho conec, la veritat. Gràcies per les teves receptes.
Arribo una mica tard, però Felicitats!!!!!
Muas
Per molts anys Gemma! Quina sort que tenen els teus companys de feina
https://www.facebook.com/iperpostres/
Moltes felicitats Gemma!
Aquestes galetes estaran boníssimes! Quina sort treballar amb tu!
Una abraçada,
Júlia
Per a mi amb molt d’anís i sense mel! ARa, potser les provo i, endavant!
hola!! quin aroma mes bo!!! i queden maquissimes, m encantan!!
Els gustets de sempre m’encanten, l’anís a les galetes no falla! Boníssimes! No sabia que havia estat el teu aniversari, felicitats!
Ens veiem dissabte al Ganxetes!
Marta
Núria LLorca Sancho ostres!!! És un error, no entenc com he pogut escriure això! Ha de dir mantega pomada!!! Moltes gràcies per avisar-me!!!!!!
Unes galetes boníssimes: sense cap mena de dubte! I fàcils! 🙂 Genials per compartir i festejar! Molt bé! I… per molts anys! Encara que ja sigui molt tard! 🙂
Felicitats molt endarrerides!! M.emporto la recepta.petons
Per molts anys Gemma, amb una mica de retard!! quina pinta aquestes galetes!
Mmmmmm……quina combinació! Mel i anís!
A mi també m’agrada portar cosetes a la feina….
Petons i..fins dissabte!!
Olga
Bon dia i felicitats,Gemma,per molts anys!!!
Segur que les galetes estàn de vici…Amb ixe gustet a anís i mel… Jo també repetiria.
Besets.
Primer, per molts anys encara que una miqueta tard! Per altra banda, qui es pot resistir a unes galetes amb anís i tan fàcils de fer? M’apunto la recepta! Una abraçada!