Sóc una gran recol•lectora de tot el que es pugui trobar comestible pel bosc: maduixes, gerds, mores, ametlles, bolets, nabius, cireres, figues… M’encanta sortir d’excursió i tornar a casa amb algun detallet que he recollit pel camí… Que fàcil és fer-me feliç!
Aquest diumenge vam anar a escalar a Montserrat i de tornada vam collir cireres d’arboç. Com que totes soles són una mica insípides, ahir ens les vam menjar acompanyades de natilles. Estaven boníssimes!
A la foto, podeu veure el Pol escalant a Collbató, a punt de fer el pas clau de la via.
Us deixo la recepta de les natilles, ja que les cireres les vaig posar a sobre tal qual, sense fer-los res de res.
Aquí teniu la recepta:
Ingredients:
- 1/2 l de llet
- 100g de sucre
- 4 rovells d’ou
- 10g de maizena
- 1 branca de canyella
Preparació:
Un un bol, barrejar els rovells amb la maizena i un rajolí de llet. Escalfar la resta de la llet amb la canyella i el sucre en un cassó. Quan arrenqui el bull, deixar-la refredar una mica i després abocar-la sobre els rovells sense parar de remenar. Colar tota la mescla i tornar-ho a posar al foc, sense parar de remenar, fins que bulli i s’espesseixi.
Bon profit!