Seguint amb la tradició de cada mes de fer una recepta de postres de la revista Descobrir CUINA, aquesta és la que he triat pel mes de febrer:
He estat temptada de fer una de les galetes espectaculars que proposa en Jordi Roca a la seva secció de dolços, però per diversos motius finalment he triat aquests bunyols de poma: en primer lloc, la setmana que ve comença la quaresma, amb els clàssics bunyols com a dolços típics d’aquestes dates. Com que en el blog ja hi tinc posats els bunyols de vent i els de carbassa, he pensat que aquests de poma també serien adequats per aquests dies. D’altra banda, m’ha fet gràcia que la recepta fos de les famoses Cuineres de Sils: la Mercè Serra, la Dolors Masó, la Rosa Siurana i la Maria Furroi. Sabíeu que també tenen un blog? Finalment, tenia ganes de tornar a participar al HEMC 30 dedicat a la poma, haig d’aprofitar que aquest ingredient és ideal per fer postres per si de cas el mes que ve no hi puc participar 😉
Dels bunyols haig de dir que ens han agradat molt, però tenen poc gust a poma. Recorden força als bunyols de vent i queden més melosos gràcies a la humitat que li dóna la fruita. També creixen molt al fregir-los, però no queden buits de dins, si no que queden esponjosos i gens oliosos. Amb les quantitats indicades a la recepta en surten molts, tot i que com que són un “dóna’m, dóna’m” això no és cap problema, je je je… I per tal de trobar-los al punt just de dolç, us aconsello arrebossar-los bé de sucre, abans d’arrebossar-los els vam trobar poc dolços.
Aquí teniu la recepta: