Divendres vam anar tota la colla blocaire a la classe de cuina de l’Espai Consum del Bonpreu. Allà en David ens va fer un monogràfic d’aperitius espectacular:
Aquest taller ens havia creat moltes expectatives, qui més qui menys ja està pensant en quines receptes farà pels àpats de Nadal. I val a dir que no ens va decebre gens! El David va preparar quatre aperitius originals, ideals per sorprendre els convidats més exigents: uns bunyols de sípia amb el seu cruixent, un cafè irlandès de gambes, un tast de pa amb tomàquet i anxova i un gratinat de garotes. Sols pel nom ja es veu que havia de ser espectacular, oi?
La classe va seguir un ritme trepidant ja que la complicació de les receptes feia que haguéssim de saltar d’una a l’altra per poder acabar-les totes a temps. Tot i així, les idees van quedar molt clares i el resultat ens va entusiasmar a tots. Vam poder tastar els plats i personalment el gratinat de garotes el vaig trobar sensacional. També em va agradar molt la idea del tast de pa amb tomàquet, potser la recepta més senzilla de totes però no per això la menys sorprenent.
I com sempre, amb en David vam aprendre un munt de noves idees i de nous trucs. Mireu si no, quina bona idea ens va donar per fer els bunyols tots iguals, rodons i ràpidament: amb l’ajut d’una màniga pastissera i d’unes tisores, anar tallant trossets iguals de massa fent-los caure directament sobre la paella de fregir. Brillant!
Com sempre, vull agrair des d’aquí en nom de tots la paciència que té en David amb tota la colla, ja sap que aquestes sessions de cuina es converteixen en sessions fotogràfiques… I també agrair l’especial atenció que ens dediquen sempre a l’Espai Consum, permetent-nos anar tota la colla junts a aquestes classes tan apassionats.
Moltes gràcies!
Quines receptes més originals !. Quina llàstima no haver pogut vindre. Però confio que tu ens faràs una bona demostració com sempre. Gràcies i esperant les receptes.
Rosa Lleonart
Tens tota la raó Gemma, paciència amb les fotografies i l’atenció de la gent de Bonpreu és magnífica!!! El gratinat de garotes estava de mort!!! Diumenge vinent el farem a casa (amb gambes).
Quina pena no haver pogut venir!!! espero que aneu posant les receptes per anar-las imprimint i poder fer-las, encara que no és igual que estar allà i sentir-las de viva veu del David!
Bé, ja estic molt recuperado i espero poder anar la propera vegada!
Petonets
No nos extramña que la clase fuera trepidante y que disfrutaras de cada una de las recetas, ya que se ven muy apetecibles.
Es estupendo esto de juntarse los bloggers y participar en talleres.
Nosotros ayer, si que nos acordamos de tí, ya que tuvimos la suerte de poder asistir a una clase magistral del gran maestro pastelero Paco Torreblanca, donde disfrutamos de lo lindo.
Besotes
Ana y Víctor
Jo m’hi quedo amb el gratinat i el café, encara que tot estava bonìssim.
Ostres, es que els dos últims que has organitzat treballava, però ves posant les receptes, eh?
aquestes tapes s’han de provar!
bona setmana!
Quina llàstima!!!
M’hagués agradat anar…
A vuere si per la pròxima puc…
M’encanten les presentacions i els plats…. mmmm…garoteeeeeeeeeeeees!!!
Salut!
Gemma, m´ho vaig passar d´allò més bé… Va ser la primera classe de cuina en la meva vida, amén de la TV; em va agradar molt el xupito de tomàquet i, sobretot, com tu bé dius els truquets i els consells culinaris dels productes…llàstima que tots anem atrafegats i que després no hi hagués més temps, almenys jo, per xalar una mica…
En Lienas un san Baró, segur! Us imagino a tots càmara i notebook en mà!
Jo a aquestes hores els bunyols, i el tast de pa amb tomàquet i pernil :O) Nyam nyam
Enyoro moltíssim les clases del David, aix,…. quins temps i quins horaris!!
A veure si amb el temps acaven tornant 🙂
Ai! Com m’hauria agradat ser-hi! Gràcies per compartir-ho amb tots nosaltres.
B7s
Cafè irlandès de gambes? La combinació de colors és molt suggerent…
Tot boníssim i amb un aspecte immillorable
Quina bona pinta tot!!! Ja tinc ganes d’anar a alguna classe d’en David, fa coses espectaculars… aquest Nadal alguna cosa ha de caure!
Petonets,
Sandra i Xavi
Les classes amb el David sempre són trepidants, però aquesta vegada… es va superar!. Quantes coses en dues hores escasses!. Els bunyols de sípia, sublims!. Amb el teu permís, et “robaré” alguna foto, les meves van quedar fetes un “xurro”!.
Ja tinc ganes de veure les receptes!!! Quina pinta que fan els 4 aperitius!!!!!! les garotes i el cafè irlandès sobretot!!! nyaaaam!!!
Petunets,
Eva.
Fue una clase estupenda y como siempre el David la borda.Me gusto mucho coincidir con la mayoria de los blogesfera en persona la proxima vez que convoques intentare hacerlo por vosotros si no os importa.
Adeu
miquel
aix com trobo a faltar les classes d’en David i la Mireia!
a Màlaga no hi ha res semblant 🙁
La pròxima vegada que pugi a veure si coincideixo per nar a una!
petons
Quina sortassa!!!! M’agrada molt!! Besades
Com sempre en David ens va fer gaudir d’una bona classe de cuina, i les seves explicacions, el gratinat de falses “garotes”, ens va fer al•lucinar
Petons
Ummm, aquest gratinat ha d’estar d’allò més bo oi?, tot, però aquest pinta molt bé, ya el pasareu.
Salut,
Ei! tinc ganes de veure la recepta d’aquests bunyols de sípia, han de ser pur gust de mar! originals i festius. Ja me’ls imagino, Gemma no em podré esperar gaire més jeje
petons! 😉
Bon dia Gemma,
Realment aquestes classes deuen ser sensacionals, només cal veure les fotos. Et volia dir el ja dit, moltes gràcies per les teves receptes, aquestes si que son sensacionals. Cada cop que miro les fotos del pastís em sorprenc més, ni m’ho crec que ho hagi fet jo, però lo vostre si que són classes magistrals, ho feu facil. Bé, i de gust t’he de dir sencacional, gens carregat de sucre, per assavorir cada mossegada.
Una abraçada i fins la propera.
Gemma 🙂
quina bona pinta que fa tot plegat!!!
pt!
¡¡No te imaginas la envidia que me das!! Sensacional curso. Todo delicioso y con una presentación muy tentadora.
Besos.
Quina bona pinta aquests aperitius!! Al final entre tots tindrem un assortiments d’entrants per festes que no sabrem quin triar! 😉
Petons!
Bona nit Gemma
Segur que estava tot boníssim.
Quina sort poder fer eixos cursos.Per ací no tenim estes opcions.
Besets
Tiene que ser un verdadero placer y lujo poder asistir a estas clases. La idea de hacer los buñuelos con la manga pastelera, me ha encantado.
Un besín.
Aquestes classes han de ser una passada, a veure si algun dia puc venir!
Quina sort tindre els tallers prop fan unes receptes espectaculars.
Un abraç
Quin goig que fan aquests aperitius i entrants! de segur que vau passar una bona estona 🙂
salutacions!
Anda que no!! Que xulo!!! ja estas trigant massa a publicar una recepta d aquetes!!! sobretot la de garotes que m encaten!!Jejeje!!!
Petons