Això sí que és un esmorzar de dissabte!
Dissabte passat a Can Salas ens van donar moltes figues i les que quedaven avui ja estaven molt toves i madures. Com que no m’agrada tenir racons per la nevera, he pensat que podien ser un farcit fantàstic per unes crepes. Ben pelades i tallades a rodanxes, han quedat desfetes de tan madures… semblava melmelada de figues! Les crepes han quedat boníssimes, dolces i meloses…A vegades, les receptes més fàcils són les que surten més bé!
Aquí teniu la recepta:
Ingredients:
- 250ml de llet
- 125g de farina
- 50g de sucre
- 2 ous
- 1 culleradeta de mantega
- 1 pessic de sal
- Figues
Preparació:
Barrejar amb el túrmix tots els ingredients i deixar-ho reposar ½ hora. Coure les creps ben fines en una paella antiadherent untada amb una mica de mantega. Pelar les figues, tallar-les a rodanxes i farcir les crepes. Decorar el plat amb una mica de nata muntada.
Bon profit!