Ja fa dies que Els Amics de les Arts han començat la gira d’Un Estrany Poder. Dies abans, durant l’stage de preparació de la gira, en Pol els va portar aquest brownie de xocolata, ideal per fer una pausa després de tantes hores d’assaig. Sé que la gira els va molt bé, i que ho donen tot a cada concert. Enhorabona per tants èxits!
Aquí teniu la recepta:
Ingredients:
• 120g de xocolata del 70%
• 120g de mantega
• 2 ous
• 40g de sucre moreno
• 20g de mel
• 40g de farina
• 20g de cacau en pols
• 40g de nous
• Un pessic de sal
Elaboració:
Muntar els ous amb el sucre i la mel.
Fondre la xocolata i la mantega al microones.
Incorporar la xocolata als ous muntats, barrejant amb suavitat. Incorporar la farina, el cacau i la sal tamisats. Finalment, incorporar les nous trossejades.
Abocar la mescla dins un motlle encamisat i coure-ho 25 minuts a 160º.
Bon profit!
Quin canvi, t’ha quedat molt “xulo” el blog.
Amb aquest brownie segur que agafen forces. Es una recepta fàcil i això s’agraeix.
Petons.
Hola Gemma! avui buscant una recepta de postres m’he trobat amb que tens nou blog, és molt molt xulo!! enhorabona!! i quin brownie tan bo, per triomfar si o si ;). Petonets!
Ostras! Quin brownie més espectacular! Ara mateix em menjaria una bona ració…..
Nosaltres anirem a veure als Amics de les Arts al setembre, al concert del Teatre Tívoli….ja tenim les entrades! Els quantre de casa som fans incondicionals! Ens encanten!
Petonets,
Olga
Felicitats per el nou blog Gemma.
Aquest cap de setmana provaré aquest brownie.
Fàcil i espectacular.
Gràcies per estar amb nosaltres.
Una abraçada
El nou blog t’ha quedat fantàstic i maquíssim! I del brownie què es pot dir?! una meravella, com sempre!! Fa cara de ser sucós i boníssim!!
Gemma! Aquest blog està molt bé, però no avança. Et trobo a faltar. No escrius perquè fas vacances?
Concepció