Els que em coneixeu, sabeu que sóc fan dels pastissos de formatge i que sempre vaig a la caça i captura de noves receptes d’aquest estil. La revista CUINA del juliol dedica un reportatge als cheesecakes, i no he volgut deixar passar l’ocasió de descobrir-ne algun de nou.
M’ha cridat molt l’atenció el cheesecake de coco i llima amb puré de mango, i també un cheesecake de xocolata i ametlles servit en gotet. Però, finalment, la calor m’ha fet decidir per un clàssic cheesecake quallat amb gelatina i que no necessita cocció. Qui vol encendre el forn amb la calor que fa??? 🙂
Aquí teniu la recepta:
Bon profit!
Molt encertada la recepta. Jo no sóc d´obrir el forn però aquest no podria amb mi, ni amb la calor si hagués de fer un pastís enfornat. jejeje. Bones vacances!…bon estiu!
Bones vacances i bon estiu!!
He vist el reportatge de la revista CUINA !
El cheesecake mai passarà de moda 🙂
En el post de Sant Jordi 2104 vaig fer El Pastís de formatge amb melmelada d’aranyons…sense forn! http://cuinacinc.blogspot.com.es/2014/04/dracs-princeses-roses-llibrespost-sant.html
i, ara, fa molt poc vaig fer el cheesecake com el fem a casa. El pastís clàssic de la rebosteria internacional! http://cuinacinc.blogspot.com.es/2016/05/pastis-de-formatge-cheescake.html
Bo amb totes les combinacions! Amb maduixa poder la millor 🙂
volia dir cuit al forn
Un dels mesos pastissos preferits, els de formatge! Al forn i sense forn! Aquests últims ideals per aquestes dates en que ni els més llaminers ens atrevim a engegar el forn! Molt bones vacances!
Torno i em trobo amb aquesta temptació… quin perill! Ideal per a aquests dies de calor que no ve de gust encendre el forns…petons