L’altre dia venien uns amics a sopar, i sé que un d’ells sempre demana mel i mató per postres. Així que vaig pensar… per postres, un pastís de mel i mató 😉
La recepta no pot ser més senzilla i ràpida: una mousse bàsica amb gelatina i nata muntada, quallada en un motlle de silicona. Si teniu més temps, encara ha de quedar millor si el feu amb una base de pa de pessic i amb una cobertura de gelatina de mel. Per triomfar segur!
Aquí teniu la recepta:
Ingredients:
• 500g de mató
• 350g de nata 35% MG
• 80ml de llet
• 100g de mel
• 6 fulles de gelatina
Preparació:
Posar en remull la gelatina en aigua freda.
Escalfar la llet i fondre-hi la gelatina escorreguda.
Barrejar la llet amb la gelatina, el mató i la mel. Incorporar la nata semi muntada amb moviments suaus. Abocar-ho dins el motlle i reservar-ho a la nevera.
Desemmotllar i decorar amb uns fils de mel.
Bon profit!
Gemma; Un pastís aquest, que aviat el faré, doncs, tinc al mató a casa i és una bona proposta per fer-ho.
Salutacions Gemma¡¡ :O)
M’encantaaaaa el mató!!! Aquest pastís el faig segur Gemma! Fàcil i boníssim! El que jo necessito! 😉
Petunets
Eva
Ho que m’arriben a agradar a mí aquests tipus de pastissos, però aquest té una forma tan maca que em sabría greu tallar-lo.
Petons.
Ostres! m´has donat una bona idea de fer el format pastís amb base i cobertura de gelatina…Compte que no ho llegeixi la meva mare!!
Què súper elegant!!! Molt ben transformat aquest postre tan nostrat!
Quina cosa més bonica Gemma!!! I Com que m’agrada molt el mató, m’apunto la recepta!! 😀
Petons
Aquest caurà aviat!! i amb aquesta presentació queda preciós!! petó
pero quina pintarra Gemma!! mare meva!! m’enduc la recepta però que JA!!!!petons
no falla mai!
Es perfecta , molt acertat avui mateix em poso em feina.!!!!!
Un clàssic reconvertit en pastís!! M’encanta! I és tan nostre! Me l’apunto! Una abraçada!