I aquí el segon gotet de la sèrie:
Aquest gotet també porta una mousse de torró del tou però, a diferència del primer, és una mousse molt més làctica. Val la pena que proveu de fer les dues mousses, us sorprendrà que totes dues puguin ser tan bones i tant diferents!
Aquí teniu la recepta:
Mousse de torró i mascarpone
Ingredients:
75g de xocolata blanca
75g de torró de Xixona
125g de mascarpone
100ml de nata per muntar
50ml de llet
1 fulles de gelatina
Elaboració:
Remullar la gelatina en aigua freda i dissoldre-la en la llet calenta.
Fondre la xocolata al microones i barrejar-la amb la llet. Afegir el mascarpone i el torró ratllat i barrejar bé.
Semi muntar la nata i incorporar-la suament a la mescla anterior.
Crumble de sèsam negre
Ingredients:
115g de mantega
100g de sucre
175g de farina
50g de sèsam negre
Elaboració:
Barrejar el sucre, la farina i el sèsam. Incorporar la mantega tallada a dauets.
Barrejar amb les mans pessigant la massa. Quan la barreja s’hagi tornat homogènia i amb una textura sorrenca, repartir-la sobre un paper de forn.
Coure-la a 180º fins que tingui un color daurat. Deixar refredar i reservar tancat hermètic.
Muntatge del got
Ingredients:
Melmelada de mango
Elaboració:
Repartir una base de melmelada de taronja dins de cada gotet.
A sobre, repartir una capa de mousse de torró i deixar quallar a la nevera.
Just el moment de servir repartir una tercera capa de crumble.
si m’hi poses mascarpone, no m’hi podré resistir! i és que té una pinta aquest gotet que, per mi, me’n demano 2!!!! petons
La mousse ya la he probado en bastantes recetas y es divina.Me encanta también esta combinación. Me la llevo.
peto
Ummm quin crumble més bo!!! i el mango…..
Un gotet que et deixa amb ganes de més, un sol es poc. La presentació es molt maca.
Veig que la melmelada també pot ser de taronja.
Petons.
Com sempre, espectacular!
Encara que últimament fas gotets, galetes i pastissos petitets, voldria preguntar-te com resols un problema que tinc jo a l’hora de traslladar pastissos grans, de difícil manipulació, del lloc de treball de la cuina a la plata de presentació. Un sacher, per exemple. Vaig tenir un accident…
Bon any!
Aquests gotets són un final perfecte per a un dinar o sopar amb colla… ideals per a portar-los a taula i boníssims!
Ptnts
Glòria
què bé queden les postres de gotets!! i què dir de bones! petons
Les postres de gotets sempre queden be!
Petons
Hola concepció! Hi ha diversos recursos/opcions per fer això que dius. Et vaig dient:
– muntar el pastís directament sobre el lloc on el serviràs. Jo ho faig amb la majoria de pastissos que no van al forn (mousses i coses així). Intenta sempre que puguis fer servir aquesta opció.
– Congelar el pastís (si ho admet). Desemmotllar i traslladar un pastís congelat és més fàcil i té menys risc.
– Utilitzar un disc com el de la foto: (http://www.mamamuffins.net/146-bases-finas). És una base de pastís que queda a la mida del pastís i que després no es veu. Trasllades el pastís sense treure la base. L’inconvenient és que a nivell casolà costen de trobar, tot i que cada vegada és més fàcil
– Últim recurs si no et serveix res dels d’abans: utilitzar dues espàtules llargues de colze com la de la foto: https://casiniusa.com/store/products/ateco-espatula-offset-mediana/. Les poses sota el pastís i el trasllades amb compte sobre la safata de servir.
I no se m’acut res més!
La barreja en si sembla espectacular!!! Quines ganes de tastar-ho!
Moltes gràcies, Gemma! Has estat molt aclaridora i molt detallista en la descripció de les diverses opcions. M’has ajudat molt.
Aquests postres en gotet m’encanten, a part de que vesteixen la taula, el contrast entre una capa i l’altra i el cruixent del crumble ha d’estar deliciós!
Gemma ,es pot repetir? Son un gotets mol golosos…Menuda pinta tenen!!!!
Besets.
Es un postre que entra por los ojos. Qué bonita presentación, y qué cosa más rica. La combinación de sabores, tiene que ser un auténtico placer.
Un besín.
Quines postres més bones i vistoses!!
És impressionant!!!! S’haurà de provar!
Què vistós i deliciós!!!
Els gotets donen molt de joc, i m’encanta no haver de patir a l’hora de repartir entre els comensals: presenten els gotets (que queden sempre molt professionals) i a tothom els hi encanta, i més amb aquesta combinació de colors i textures. Gràcies per aquestes bones idees! Una abraçada!
Perquè hi ha tants quilòmetres pel mig???? Em tindries sempre a primera fila!!!
Ptnts
Glòria