Fa dies buscava la recepta d’unes florentines de taronja i vaig voler provar aquesta recepta que em van passar fa temps. El resultat no eren les florentines que jo esperava, però van resultar unes galetes igualment delicioses.
Segons em van dir, aquesta recepta és original de l’Hotel de Crillon de París. Això sol ja prometia… A més, era tan diferent a les receptes de florentina que conec, que vaig decidir provar-la. A nivell de mise en place és ideal, ja que la massa aguanta molt de temps a la nevera i es forneja la justa pel servei. A mi, com a florentina, no m’ha convençut, ja que no m’ha quedat el crocant que buscava. Però igualment és una galeta deliciosa, cruixent i amb un gust de taronja deliciós. La recomano!
Aquí teniu la recepta:
Ingredients:
• 175g de nata
• 150g de sucre
• 85g de glucosa
• 25g de mel
• 175g de taronja confitada
• 25g de festucs
• 25g d’avellana
• 25g de pinyons
• 25g d’ametlla
• 25g de farina
Preparació:
Escalfar la nata, el sucre, la glucosa i la mel per tal que es dissolgui bé el sucre.
Afegir la taronja, els fruits secs i la farina.
Reservar la massa a la nevera.
Amb el darrera d’una cullera, estendre porcions molt fines de la massa sobre la safata de forn.
Coure a 200º uns 10 minuts, fins que siguin daurades.
Bon profit!
No seràn les florentines, però es veuen cruixents i amb els ingredients que porta han de ser bones si o si.
Petons.
Tenen molt bona pinta! les poso a pendents!!
Petonets
Doncs a la foto es veuen genials i cruixents florentines o no. Jo no les he probat mai.
Muas
Jo també la recomano! Molt bona amb aquest gustet de taronja…! Ole Gemma
Que casualitat Gemma…!!! Hem coincidit amb galletes florentines….ni fet a posta!!! Encara que són una mica diferents, com ja he provat les meues ara faré les teues, que com tu dius deuen d’estar súper cruixents…I de taronja…huumm!!!
Fenomenals aquestes galetes, ara mateix em menjaria una o dues….
Quina flaire deuen despendre al coure-les.
Petons
Deuen fer un crec, crec…mmmm!! per acompanyar tant amb beguda dolça com amb tot tipus de licor.
ostres quina pinta! les florentines són les moscovites??! semblen les mateixes i m’apassionen aqestes galetes! les he de provar de fer ja! o no….que no en deixaré ni una! jaja
Deben estar deliciosas, cuando ya no haga dieta te copiare casi todas las recetas de tu blog.
Petons
Doncs han de ser ben bones també! A mi les florentines m’encanten però mai les he fet amb taronja, la propera vegada n’hi poso que ha de quedar bonissima!!
El problema és que sempre em sortia molta quantitat, no sabia que es podia guardar a la nevera. Quants dies més o menys? Moltes gràcies!!
Quines galetes més rebones i delicioses!!! MMMMM!!!!! Salutacions!!
Fan una bona pinta!! Tenen un color espectacular, les haurem de tastar 🙂
Se ven geniales Gemma, y por los ingredientes, tienen que saber a gloria bendita.
Un besín.
Les trobo ideals pel té de la tarda. Amb els fruits secs i la taronja només de llegir-ho em ve salivera!
De ben segur que són un vici!! A mi em semblen ben crocants!! I si són de París… olàlà!!! Que en saben els francesos!! 😉
Molts petons!!
Pues pintan de fabula y si ven crujientes y con buen color, ademas el Pol lo certifica asi que triunfastes otra vez¡
peto
Què bones Gemma! jo no he provat les florentines, però aquestes les veig ideals, cruixentetes i saboroses! un petó!
magnifica la proposta del “bloc al plat”_els comentaris del post no funcionen bé_ tots erem una mica orfes del 15-, segur que la nova proposta tindrà molt bona acollida, i no podia escollir millor per copmençar…
magnifiques aquestes galetes de taronja… ideals per versionar….
Estaran bones sí o sí. Tenen una pinta increible.
Júlia.
Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris!!! La veritat és que queden unes galetes super cruixents i boníssimes!!
I penso trobar la recepta de florentines perfecta, je je je…