La primera recepta de la novena temporada de la Cuina de Casa és taaaaaaaan fàcil que només té una condició: mai, mai, mai, s’ha de dir als convidats com és de fàcil de fer! 😀
El motiu que publiqui una recepta tan senzilla és fàcil d’explicar: el vaig fer estant de vacances al Pirineu, sense estris, ni mitjans, ni bàscules, ni forn, ni res de res. I sense res de tot això, va quedar boníssim, je je je…
Diumenge passat era l’aniversari de la meva fillola Olga, que feia 12 anys ja! Ens van convidar a celebrar-ho amb un dinar familiar, i ja sabeu que a mi m’agrada portar sempre el pastís. Però
aquest any, fent les vacances el setembre, coincidia que era precisament el dia de tornada… Així que vaig buscar una recepta senzilla de fer, que la pogués preparar al Pirineu i arribar just a l’hora de dinar amb el pastís a punt.
Al dinar érem 15 de colla, de manera que vaig doblar les quantitats i en va sortir un pastís molt gran. A més, d’aquesta manera m’estalviava haver de pesar les quantitats, ja que tot quadrava amb les mides dels envasos. Això sí, hi ha una única cosa imprescindible: un túrmix. A mi me’l va deixar la mestressa de La Faiada, els fantàstics apartaments on ens allotjàvem.
El pastís va tenir moooooolt èxit entre els comensals, tant que em va saber una mica de greu reconèixer que aquest cop el mèrit no era meu: al final no vaig complir la condició que us he dit al principi, i vaig acabar confessant que el pastís era mega fàcil de fer 😉
Aquí teniu la recepta:
Ingredients:
• 200g de formatge philadelphia
• 150g de llet condensada
• 500ml de llet
• 1 paquet de “pastel fresco de limón” Royal
• Suc d’1 llimona
• Caramel líquid
• Pinya en almívar (opcional)
• 1 paquet de “sobaos”
Preparació:
Untar el fons d’un motlle amb el caramel líquid. Repartir les rodanxes de pinya per la base.
Triturar amb el túrmix durant 2 minuts la llet, la llet condensada, el formatge, el suc de llimona i el contingut del paquet Royal. Abocar-ho dins el motlle.
Tallar els sobaos pel mig, per tal de fer-los més prims. Repartir-los per sobre la capa de formatge, tallant-los si cal per adaptar-los al motlle.
Reservar a la nevera un mínim de dues hores.
Desemmotllar el pastís capgirant-lo, de manera que la pinya quedi a la part de sobre. Decorar i servir ben fred.
Bon profit!
Wooowww, el corte lo dice todo…vaya pintaza!!!
Bss
Te d’estar boníssim, mega fàcil i una presentació súper fantàstica, amb el teu permís queda a pendents
Molt ben tornada, una abraçada
A veure si aquest serà el que escolliré pel repte de la Mercè… he he he. Que el de formatge és el meu preferit!! i aquest ràpid té una pinta boníssima!! Gràcies per compartir-lo! Petons
Lo que se le pide a un postre, super facil, super rapido y super bueno¡¡
este lo tiene todo¡¡
Bona setmana
Ets una crak!!!! quina piiiiiiinta fa!!! S’ha de fer si o si!!! bentornada!!! petó
Bonissíssim!!!!! i si és fàcil, què més es pot demanar!!!!
Petonets
Siii, fàcil pero la foto diu menja’mmmm
Muas
Hola Gemma despues de tres meses de descanso ya estamos de vuelta y “sorpresa ” eres una artista ,se ve fantastico y facil, tomo nota de tu receta .
Petons
Potser el podria fer jo i tot, aquest!
Si que es fàcil i el tall queda espectacular.
Felicitats a l’ Olga.
Petons.
ostres si es veu facil, pero sobretot es veu irresistible!! un altre que va a pendents! petons
Caram, Gemma, quina tornada més espectacular!! Fantàstic!! Segur que el faig un dia d’aquests!!
Fantástica Gemma!!!! Estos platos nos convencen a todos: fácil, rica, rápida y con esta fantástica presentación. Pues ten por seguro que la haré y seguiré fielmente todos los ingredientes de la receta, incluída la advertencia de no decir nunca, nunca a los invitados que la receta es así de fácil jajaja.
Ya he visto tu reportaje fotográfico y supongo que después de vivir en esos parajes, la vuelta se te haga también algo difícil. Te entiendo, pues también yo paso el verano rodeada de naturaleza, de modo que ¡¡ánimo!!
Un besín.
És una bona recepta per tenir a mà per situacions com la que expliques. La pinta és impressionant!
Marta
Carai! fàcil i amb molt bona pinta! Aquesta recepta es per tenir la a mà. Tant els pastissos de formatge com els de llimona m’agraden molt i veiem l’elaboració, me l’apunte. Marta
Aiii jo quan faig algo fàcil també sempre se m’acaba escapant, ha ha! la veritat és que la pinta és espectacular, i veient els ingredients ja tinc ganes de ficar-m’hi, els pastissos de formatge em pirren!! un petonàs!!
Fàcil però espectacular! Ha quedat genial i segur que deliciós.
Petons.
Belén.
Ohhhhh, que bo!! El pispo, jejej
M’emporto la recepta perquè el pastís no puc jaja ja,
Salutacions
Rematada de vacances súper dolça i mega fàcilQ uee!
Aquests råpids i bons són els que a mi m’agraden!!!
Ben tornada i felicitats a l’Olga que ja deu ser tota una noieta!!
Deveres que es mega facil….Y amb eixa pinta… mega bo!!!. Estes postres són els que mes m’agraden fer.Es veu delicios.Els comensals quedarien satisfets segur.
Per certa Gemma et vaig fer un comentari quan vas tornar de vacances però em vaig equivocar i t’el vaig posar en la teua entrada d’abans de vacances.Supose que l’hauràs vist…pero per si de cas t’ho comente.
Besets
Gemma, te una pinta excel.lent.
Segur que el faré
Benvinguda
Ui nenaaaaaa! Quina pintaaaaa! M’encanten aquestes receptes resultones i que et treuen d’un apuro en qualsevol moment!!! Demà tinc a les cunyades a sopar…. Crec que ja tinc les postres! Jajaja! Xo shhhhhhht, no direm pas que és mega fàcil… 😉
Petunets
Eva
Gemma, FELICITATS!!! jajaja, per haver-te’n sortit d’una ben difícil. A vegades cuinar sense els nostres estris es pot convertir en un maleïment.
Fantàstic aquest pastís fresc, fácil, bò i molt bèn presentat. Prenc nota, perque realment a vegades ens fan falta trucs així.
A més queda molt maco amb la pinya al cim.
Moltes gràcies pels vostres comentaris!!!
La veritat és que és de les receptes que m’agraden a mi: super fàcils i amb un resultat espectacular. Així que us animo de veritat a que el proveu de fer!!! I sobretot, feu cas del meu consell: no expliqueu que és tan fàcil de fer!!! 😀
Gemma,
Que be ja has tornat!!!!!!!!!!!!
Ja et trobava a faltar.Sobretot amb aquestes receptes super sencillotes….
Un deu com sempre!!!!!!
Núria
Que maco… i si dona poca feina el faré segur, quedar bé sense esforç és un punt!
PTNTS
Dolça
Potser serà fàcil però té un tall espectacular!!
Fan ganes de posar-hi cullerada:))
excel·lent com les galetes que l’acompanyen en el darrer post:))
Boníssim Gemma. Avui hem tingut dinar familiar i l’he provat de fer. Ha tingut molt èxit,…i si…super fàcil. Aviat tocarà de fer les galetes… 😉
Gemma, hola!!!!!!!!!!!!!
M’alegro que el pastís hagi estat un èxit, és d’aquelles receptes fàcils i amb un gran resultat.
Moltes gràcies per la teva visita, i ja m’explicaràs les galetes 😉
Muy rica la receta. Aunque debo decir que a mi me costó desmoldarlo. ..utilizé una flanera con la que nunca tengo problemas, no sé qué pasaría. Por lo que no me quedó tan bonito como a ti pero de sabor es magnífico. Yo le quitaría la rodaja de piña que no pinta nada. La próxima vez lo haré así. Muchas gracias por tu espectacular receta.