La proposta d’avui és ideal per acompanyar el cafè; uns bombons d’arròs amb llet d’una sola mossegada:
S’ha de reconèixer que mengem pels ulls, oi? Presentar el clàssic arròs amb llet d’una forma tan original converteix unes postres humils en una temptació molt elogiada. I això que a casa no som gaire d’arròs amb llet… D’aquí la meva reflexió inicial: és ben bé que mengem pels ulls! 🙂
Aquí teniu la recepta:
Ingredients:
• 800g de llet
• 75g de sucre
• 75g d’arròs
• 1 branca de canyella
• 1 pell de llimona
• 1 rovell d’ou
• 4 fulles de gelatina
Preparació:
Posar la llet, el sucre, les aromes i l’arròs en un cassó al foc. Deixar bullir un parell de minuts, barrejant bé perquè es dissolgui el sucre i no s’enganxi l’arròs.
Tapar el cassó amb paper d’alumini i introduir-lo al forn, ja calent, durant 45 minuts a 170º.
Hidratar la gelatina en aigua freda.
Treure el cassó del forn, incorporar el rovell i remenar bé. Retirar la canyella i la pell de llimona.
Incorporar la gelatina escorreguda i barrejar.
Repartir l’arròs en glaçoneres de silicona i reservar a la nevera. Abans de desemmotllar, posar la glaçonera una estona al congelador, per tal de facilitar el desemmotllat.
Bon profit!
Ostras Gemma de verdad, que pinta que tienen,me los llevo a pendientes ya¡¡
Deliciosos seguro
peto
Caram, ja ho crec! Quin aspecte més profitós! Ets ben bé una artista… Enhorabona, l’has clavat, com sempre!
Gemma! amb un d’aquest bombonets pecaria… i mira que em porto bé… però la temptació seria massa gran! Maquíssims! petó
Gemma, amb un d’aquests bombonets pecaria… i mira que em porto bé…però la temptació seria massa gran! Maquíssims! petó
Ostras Gemma! Que idea tan original, con tu permiso me la llevo, en casa somos fans del arroz con leche.
M’agrada molt, molt i molt.
Petons
Doncs a casa si som d’arròs amb llet i aquestes mossegades ens han de agradar. Tenen una presentació molt bonica.
Petons.
Doncs jo tampoc sóc massa d’arròs amb llet, només menjo el que fa la meva padrina, però m’apunto a aquestes mossegades perquè seria impossible resistir-s’hi! a més tinc unes glaçoneres per estrenar de fa temps… un petó!
Gemma con lo que me gusta el arroz con leche,y con esta presentación todavía vienen mas de gusto. Geniales.
no pararia de mossegar-les! m’encanta l’arròs amb llet i amb format mini millor perquuè pots repetir sense envafar-te! petons
Qué maravilla Gemma. El arroz con leche es uno de mis postres preferidos. De hecho, lo hago muy de vez en cuando porque…. ¡¡lo como!! jajaja. Si al delicioso sabor del arroz con leche, se le añade la textura y la forma que tu le has dado, la receta se convierte en un auténtico lujo.
Un besín.
A casa ens agrada molt l’arròs amb llet, menjat d’aquesta manera no l’hem provat mai.
Ostres Gemma!!! Són tam blanquets i bonics que el que menys t’esperes és que siguen bombons d’arròs amb llet …I tant que es mengen amb els ulls!!!
Besets
Quina bona pinta!! quant he visto la foto m’ha semblat que eren com de xocolata blanca dura! però no, han de ser tovets!! que bons!! a en Julio li encanta l’arros amb llet, així que me’ls apunto per sorprende’l!
Petonets!
aquests els fare aviat…. Quina pinta!!!