Ja us vaig comentar en l’últim post que la setmana passada vam celebrar l’aniversari de la meva mare amb un dinar familiar. Per bufar les espelmes vaig preparar aquest pastís de llimona, molt de temporada i molt refrescant:
Ara que estem en plena temporada de maduixes, vaig voler aprofitar per fer un pastís ben carregat de maduixes. Entre els tomàquets farcits de maduixes, i la decoració del pastís, vaig gastar 3 quilos de maduixes! La combinació de la mousse de llimona amb les maduixes, era un èxit assegurat, sobretot a casa que agraden molt els pastissos amb sabors de fruites…
La recepta la vaig llegir fa poc al fantàstic blog de l’Eva, el Cullerot Festuc, de qui he tret una pila de receptes. La vaig modificar una mica, posant menys nata, i sense la capa de gelatina de gin tònic (érem uns quants que no bevem alcohol). Però no descarto provar-lo amb el gin tònic, que és la gràcia del pastís de l’Eva. A nosaltres, amb les maduixes, ens va encantar, i vam ser uns quants que vam repetir, je je je…
Aquí teniu la recepta:
Ingredients:
• 1 base de pa de pessic
• 250ml de llet
• 120g de gelatina de llimona (1 sobre i mig)
• 150ml de suc de llimona
• 370ml de llet condensada
• 400ml de nata 35% MG
• Maduixes
Preparació:
Posar el pa de pessic al fons d’un motlle desmotllable i humitejar-lo amb un almívar TPT.
Escalfar la llet i dissoldre-hi la gelatina, fins que no quedi cap grumoll.
Incorporar el suc de llimona, la llet condensada i barrejar bé. Deixar refredar a temperatura ambient.
Incorporar la nata semi muntada amb moviments suaus. Abocar dins el motlle i deixar quallar a la nevera.
Desemmotllar i decorar amb les maduixes. Servir ben fred de nevera.
Bon profit!
Que bonic!! Ha de ser deliciós, Gemma. Quina casualitat, el meu pastís d’avui també és amb maduixes!!
Sensacional y bueno tambien asi y ademas precioso.Yo lo he probado con la gelatina y te aconsejo que lo pruebes es muy sutil y aromatico el toque que le da.
Bona setmana
Gemma que ets guapa! Un honor que facis receptes del meu bloc! Jijiji! Jo per la festa del Jan vaig fer el teu brownie blanc amb maduixes! Brutaaaal!
La pròxima l’has de fer amb la capa de gintonic! És molt suau, segur que us agrada 🙂
Petunets i felicitats a la teva mare! Vaia pastís xulo li vas fer!
Eva
Quina delícia, a més queda molt bonic.
PTNTS
DOLÇA
lA MEVA PRIMERA MOUSSE VA SER LA DE LLIMONA I ERA UNA RECEPTA TEVA. AQUESTA VERSIÓ T’HA QUEDAT ESPECTACULAR, però crec que em quedo amb l’altre ja que a mi la llet condensada no m’acaba de fer el pes… Una abraçada!
T’ha quedat preciós aquet pastís, i boníssim, segur, amb aquests ingredients nomès pot sortir bo! Una abraçada maca!
http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
De temporada, refrescant i deliciós Gemma!! a la vista està!! petons
Aquests pastís mousse són deliciosos, i a més de llimona molt refrescants! la decoració amb maduixes ja l’eleva al luxe, m’encanta!! Un petó!!
si la mousse de llimona ja es bona ella sola, amb la presentació que li dones encara més!!! quina pinta!!
Muchas felicidades a tu mami, que seguro que feliz si que ha sido, al encontrarse delante de esta fantástica tarta. Refrescante, bonita y con el toque de la fresa que tanto me gusta.
Un besín.
Que riiiico…yo lo he probado y es delicioso
Bss
Gemma precioso y delicioso. Petons .
Sensacional i molt fresquet Gemma. Quina decoració mes xula!!!! La versió del Cullerot Festuc amb la capa de gin tonic, així pels grans, fenomenal!!! i si hi ha petits amb la cuberta de maduixes, fantàstica!!! petons,
Sembla deliciós! I a sobre sense passar pel forn, perfecte ara que arriba la calor i de vegades fa mandra. Me l’apunto!
Marta
Moltes felicitats a la mare.De segur que quedaria contenta perquè ,el pastis,a més de bo està preciós. Besets
Ostres quin pastís més bo!!! Queda espectacular!!! Per cert, què és això d’ “un almívar TPT”? Salutacions, artista!!
Jo vaig repetir! Boníssim! Recomano a tothom que provi de fer-la!!!
Aquest pastís la Gemma el va fer per mi i sap molt bé el que m’agrada. Va ser boníssim i també vaig repetir.
Ja veieu sóc una mare mimada.
Ja el tinc a la nevera, quallant… demà, les maduixes i a fer punyetes el règim, hahaha !!!!
este fin de semana lo he hecho y exactamente esta BUENISSSIMO. gracias por compartir
Boníssim va triomfar en una trobada de 13 persones, com que alguns eren grans no hi vaig posar el “gin tònic” però queda pendent. De fet em vaig animar a fer més pastissos tipus mousse perquè a vegades em feia mandra i ahir el vaig haver de traslladar i tot i va quedar perfecte la textura, el tallat tot ! gràcies per les bones receptes !!
T’ha quedat un pastís perfecte per a celebrar l’aniversari de ta mare. Estos pastissos sempre queden bonics i súper refrescants.
Un abraç
Felicitats a la mare Gemma!!!
Quina mousse més refrescant!! Jo però tiraré la recepta de l’Eva ja que els gintònics ens tiren bastant! jejejejeje!!!
Petonassos!
Ohhh que buenapinta !! delicioso diria yo que rico !! limon y fresas super de temporada !! yupiii me llevo mi trocito antes de que se acabe ^+ ^ un besete y buenos dias !!
Milicocinillas
Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris!!! 😀