Avui us explico la segona recepta que vaig fer al taller sobre la pasta choux al Mercat de Manlleu. Es tracta d’una elaboració força original, ja que la pasta es bull i s’obté una textura semblant als nyoquis de patata:
La pasta choux bullida té una textura que recorda la d’un nyoqui de patata italià, gairebé es podrien confondre. Es pot bullir tota sola, però el resultat és evidentment poc gustós. És com si et mengessis una lionesa sense farcir… de què fa gust? Es tracta de donar-li sabor abans i després, igual que es fa amb els nyoquis: incorporar algun element a la massa crua i servir-los acompanyats d’una salsa.
Les possibilitats són moltes, sobretot si recordem que la massa és neutra i admet elements salats. Una de les receptes salades que m’agrada més consisteix en incorporar parmesà ratllat a la massa crua, i acompanyar-lo d’una salsa de ricotta, llimona i sàlvia… per llepar-se els dits!
La recepta d’avui consisteix ens uns falsos nyoquis de coco: a la pasta choux se li afegeix coco ratllat i es bull com si fossin uns nyoquis. Es serveix acompanyats d’una salsa de xocolata blanca i coco. Si voleu la recepta la trobareu al següent pdf: recepta de nyoquis de coco.
Bon profit!
Oh, semblen molt bons!! Aquests són els que mencionava l’Òscar al seu article de pastes, ja ho veig. S’ho devien passar bé, els teus alumnes de Manlleu! Petons
Es molt original i unes bones postres per un dinar que sigui una mica lleuger.
Petons.
Ja tenia ganes de veure ‘la cara’ a la pasta choux bullida!! 🙂
Ben interessant, tot i que penso que em resulta més atractiu quan està feta al forn o fregida 🙂
No m´ha donat temps de comentar-te la mona més dinosaure de la blogosfera..je,.jeje…No hauria caigut mai a fer uns nyoquis dolços…és molt curiosa aquesta recepta. Ara, sí, com diuen més amunt…l’àpat lleuger.
Original i riquíssima! Gran recepta, potser per un esmorzar o un berenar… Oi?
Una recepta molt original! No he fet mai la pasta choux bullida i em costa una mica imaginar-me el gust d’aquesta recepta. L’hauria de provar!!!
Molt original i de ben segur que boníssima!!
Ohh que original. me gusta!!!!
Bss
ya esperaba esta entrada,fantastica idea Gemma
Bona diada dema
peto
Oh!”! ja la tenim aquí, pasta choux bullida… l’hem de provar! Bon Sant Jordi!
Uyyyyy!!! esto tengo que probarlo ummmm vaya pinta y que original, me la apunto y ya te cuento
Besos
Uauuu quina recepta mes original no he provat mai algo paregut.
Un abraç
Que interesant…vaig a mirar la recepta!
Que bons han d’estar! Segur que els provaré a fer, ens agraden molt la pasta choux i el coco.
Que original, tindrem que provar-la
Ben be sembla un plat de nyoquis salat. Que xulos
Muas
carai no coneixia aqeusta manera de coure la pasta choux!! i m’agrada molt! quin postre de luxe! petons
Molt original!!! no m’maginava que aquesta pasta és podia coure…
Petonets
Desde luego original y sorprendente combinacion y que no tengo ninguna duda de que sera muy agradable en boca.
Bon cap de setmana
Aquesta recepta li he de fer a me mare que li encanta el coco i de pas per a mi que m’encanta la xoco blanca!!!
Petonets
La pasta hervida me ha recordado el sistema que tiene de hervir masas en Centro Europa. Se consiguen unas masas deliciosas con un sistema diferente. Seguro que los noquis de coco están buenísimos, si además, van acompañados de la magnífica salsa de chocolate.
Un besín.
Ostres!!! que original, m’ encanta.
És súper original!!! M’has robat el cor amb la versió salada de parmesà i salsa de ricotta!!! 🙂
Petons!! 🙂
la recepta no porta sucre… pot ser?
Marina, a Manlleu sempre ens ho passem molt bé! Hi tornaré a explicar coques per sant Joan… t’apuntes? 😉
ANABDN, són unes postres originals, i encara que no ho sembli, si en poses poca quantitat no atipen gaire, perquè són poc dolces…
Starbase, doncs et sorprendria! A mi els fregits no m’agraden gens, de manera que la prefereixo bullida, segur!
CristinaT, és que se m’han publicat els dos posts junts… em volia esperar, però coses de WordPress 🙂
Pol, en aquest cas no coincidim… jo prefereixo de postres, segur!
M’argarida, doncs fa gust de coco i té una textura semblant als nyoquis 🙂
Sussi i Dolores, super original, a mi també em va sorprendre que la pasta choux es pogués bullir!
Miquel i Teresa, sento haver trigat tant a publicar-la 😉
Bona diada també a vosaltres!
Mayte, si la haces ya me dirás si te ha gustado 😉
Maria, a tots ens sorprèn que la pasta choux es pugui bullir, oi?
Abril, Júlia i M Angels, espero que us agradin!
Gemma, i de textura també semblen uns nyoquis…
Roser i Marylou, a mi també em va sorprendre molt quan ho vaig descobrir 🙂
Miquel, en boca et podries imaginar ben bé que menges nyoquis… per això és tan important que la salsa sigui gustosa.
Montse, doncs és la recepta ideal per a vosaltres dues, je je je…
Nieves, con lo que dices tienes toda la razón, en el centro de Europa tienen mucha costumbre de hervir las masas, incluso el pan! Con la salsa quedan riquísimos.
Anna, me n’alegro!
Nuni, de fet, a mi m’agrada molt més l’opció salada, llavors sí que semblen nyoquis de veritat!!!
Anna, no porten gens de sucre, per això és molt important menjar-los juntament amb la salsa de xocolata blanca, que ja li aporta dolçor.
Que buena pinta !! adeams origianles y seguro que muy ricos!! Ñam Ñam …jajaj no lo habia oido nunca y me ha encantado la idea !! postre original y muy rico seguro !!
Un besete y enhorabuena por tu nueva imagen ..mucho mas chula !! mejoramos siempre a mejor !! Toma Ya !! un besete
Milicocinillas
Milcocinillas, nova imatge???
Moltes gràcies igualment pel teu comentari!