Fidel a la meva cita mensual amb la revista CUINA, aquesta és la recepta que he triat del mes de febrer, unes galetes tan bones com vistoses:
La recepta, com el mes passat, forma part de la secció bo i sa de la Carme Ruscalleda. En aquesta ocasió proposa un menú ben complet que dóna el tret de sortida a la temporada de calçots: un carpaccio de poltre, coliflor, carbassa i pinyons, uns calçots gratinats amb beixamel de nyores, un llenguado, patata violeta i suquet de marialluïsa i unes galetes farcides de xocolata.
Aquest mes m’ha costat escollir la recepta ja que hi havia moltes receptes que m’agradaven: les dedicades al pa de pessic d’en Jordi Roca i les dedicades als bunyols d’en Pep Nogué també tenen una pinta deliciosa. Així que no descarto fer una excepció i penjar més d’una recepta d’aquest més, je je je…
Poca cosa cal comentar de les galetes, ja es veu a les fotos que han de ser espectaculars. Cruixents, amb una massa trencadissa que es fon a la boca, amb un farcit cremós de xocolata, són de vici total. La recepta és prou senzilla de fer i la massa, si seguiu el consell de congelar-la, és molt fàcil de manipular. La Carme recomana empolsinar-les amb sals aromatitzades, jo en canvi ho he fet amb una mica de pebre rosa. El resultat també ens ha agradat molt!
Aquí teniu la recepta:
Bon profit!
Deliciosas y tremendas..para el café que me estoy tomando ahora
Bss
Ohhh em crec totalment això que són un autèntic vici, perquè quan he vist la fotografia és el que m’ha passat pel cap! són mossegades de plaer ;-). Un petonàs!
T’han sortit molt boniques! i segur que són delicioses. Petons!
Que boniques!!!!!
Que maques i de ben segur que ben bones Ummm
Petons
Aquestes galetes fan la delícia de tothom a qualsevol moment.
PTNTS
Dolça
Molt mones, per als que sap poc la galeta sola segur que els encantarà 🙂
Oh! M’anirien perfectes ara amb el meu cafè amb llet. A més de precioses, són per començar i no parar! Petons
com molt bé dius bones (m’ho imagino…), vistoses i vicioses!!! petons
Doncs jo no en tinc cap problema si ens portas alguna recepta més 😉
Muas
L’altre dia vaig veure aquesta recepta a la revista i vaig pensar que l’hauria de fer i ara, després de tornar-la a veure, encara en tinc més ganes! Són precioses i fan una pinta… nyam!
Petons!
tremendas y adictivas Gemma,son muy buenas con este relleno.
peto
Prenc nota de la recepta, com sempre t’han quedat espectaculars!!!!
Petonets
Unes galetes absolutament addictives! Es desfan a la boca! Ets una artista… Molt bones i boniques.
Quina bona pinta! les haurem de provar de fer!
Quant de temps, Gemma! Veig que el blog segueix en plena forma!
Aquestes galetes tenen una pinta delciosa, com tot el que tu fas.
Una abraçada!
Anna
Que pinta tienen Gemma te han quedado excelentes. Y lo ricas que deben estar.
En contetacion a la pregunta que me haces en el blog Si Gemma me las deshuesaron y ataron en la carniceria.
Es primera vez que las hago asi ,y la verdad es que gustaron a todos. Creo que faltaban unas setas pero el dia anterior que tambien tenia invitados habia hecho carne en fricando con setas y me parecia demasiadas setas.Aunque eran diferentes personas asi que hubiera podido ponerlas.
Petons
Que maques! Fan una pinta tremenda 🙂
Tremendes! ja tinc les fotocòpies de la revista…sobretot dels bunyols!
Quina pinta, t’han quedat molt maques i amb la quantitat d’ametlles que porten a la massa han de ser boníssimes i altament adictives.
Petons.
No s’em haguera acudit posar pebre vermell a unes galetes..pero queda precios… la xocolata una debilitat i el punt cruixent…mm que bones..
Gemma aquest mès genial la recepta i si en venen mès…millor que millor!
Dolores, pel cafè, per esmorzar, per berenar, de postres, a mig matí… a qualsevol moment són bones, je je je…
Eva, de vici total! Amb dues mossegades ja te les acabes, llàstima que durin tan poc 😉
Marina, són boniques, però el més important és que són delicioses!!!
Reme i Núria, quan temps sense passar per aquí… m’alegra que us agradin les galetes 🙂
Sion, la recepta és de la Carme Ruscalleda, així que no podia fallar, je je je…
Dolça, unes galetes de xocolata com aquestes agraden a tothom, oi?
Glutoniana, benvinguda de nou al blog! No entenc gaire bé el teu comentari…. tot queda bo, la galeta i el farcit…
Eri, són de vici total, d’aquelles galetes que no en pots menjar només una, je je je…
Teresa, les dues V, i tant! 🙂
Gemma, segur segur que faig els bunyols de xocolata del Pep Nogué, que aviat entrem a quaresma i comença la temporada de bunyols…
Cristina, és que només de veure la foto ja n’hi ha prou, oi? Són unes galetes que entren pels ulls…
Miquel, boníssimes!
Marylou, pren nota que valen la pena. Si les fas ja m’ho diràs 😉
Pol, eren bones, oi? 🙂
Els fruits saborosos, val la pena fer-les, les recomano!
Anna, uau quant temps!!! Sí, ja veus que per aquí tot segueix igual… m’alegro que t’agradin les galetes, gràcies per la teva visita 🙂
Maria Jesus, gràcies per l’aclariment! Quina sort tenir una carniceria de confiança que et facin tan bé les coses… avui dia costa molt de trobar! Estic segura que uns bolets hauria estat una guarnició perfecta.
Anaïs, moltes gràcies!
CristinaT, aquest mes hi ha moltes receptes dolces i totes molt bones… jo segur que també faré alguna dels bunyols del Pep Nogué, crec que els de xocolata, que tenen una pinta sensacional 😉
ANABDN, la farina d’ametlla i la el procediment d’elaboració fan que la massa de la galeta quedi molt cruixent i trencadissa. Boníssimes!
Abril, NO!!! Pebre vermell no, PEBRE ROSA!!! No és el mateix, eh???? Tot i que s’hauria de provar amb pebre vermell a veure què tal, je je je… 😉
Bones!!
Quina bona pinta que tenen aquestes galetes!! i a més amb xocolata! m’encanten! Me les apunto!
Petonets!
Aixxx…. la dieta a fer punyetes!
Ganes de clavar-hi les dents!
Ja tinc que fer aquest cap de setmana!! Vaya pinta de delicioses!!
Que boniques!!! I a mes de xocolate!!! Un parell d’estreletes si que em faria ara per al cafenet…
Besets
aquestes galetes han de ser un vici fins i tot sense el farcit! i amb xocolata blanca com ho veus?! petons
Qué buenas. De mantequilla y chocolate, no pueden fallar. Además, te quedaron para adornar las mejores revistas de repostería.
Un besín.
Deuen ser molt adictivas aquestes galetes i segur que bonissimes. Només hi ha que veure-les. T’an quedat de luxe!
Petons
M’encanten! A mi la xocolata em torna boja i les galetes també… així que combinant les dues… podria menjar-les totes en un moment!! 😉
petons
És veritat que tenies moltes opcions aquest mes. Ho vaig pensar mentre fullejava la revista, quina recepta triarà la Gemma? 😀
Aquestes galetes ja les he posat a la carpeta de pendents perquè la pinta que fan és espectacular!
Laura, les galetes amb xocolata tenen l’èxit assegurat, oi?
Mercè, dieta??? Què és això???? je je je… encara falta molt per l’operació bikini 😉
Maria, només un parell???? Jo en necessito mitja dotzena com a mínim, je je je…
Mònica, les has fet? Espero que t’agradin!!!
Roser, amb xocolata blanca mooooolt bones 🙂
Nieves, son sabores que gustan a todo el mundo, verdad? Y con la forma de estrella quedan muy bonitas…
Pilar, addictives, de vici total!!!
Dos entre bambalinas, és que són per tornar boja a qualsevol, je je je…
Iris, aquest mes hi ha moooooooltes receptes bones, oi? Jo crec que provaré els bunyols de xocolata del Pep Nogué, que també fan una pinta deliciosa.
Aquests les he de provar, han de ser una passada!
a la fi han estat les galetes de xocolata eh?!! la tria era dificil aquests mes, no? t’han quedat espendides!!
Gemma te queden les galetes iguals a les originals, tens unes mans……..
Un abraç
Les dues versions, amb sal o pebre, han d’estar ben bones i m’agraden amb xocolata.
Unes galetes molt maques i segur que delicioses. La crema de xocolata m´ha agradat molt com ha quedat, la textura es veu perfecte. Un petonet!!