Avui us porto unes postres senzilles que tenen l’èxit assegurat: un flam finíssim, tant de gust com de textura.
M’encanten aquestes receptes, són les meves preferides. Tot triturat amb el túrmix i que treballi el forn tot sol, je je je… Realment us recomano que el proveu!
Aquí teniu la recepta:
Ingredients:
• 250ml de llet
• 350g de formatge fresc
• 7 ous
• 100g de sucre
Preparació:
Triturar tots els ingredients amb el túrmix.
Abocar dins el motlle (si no és de silicona, untar amb caramel líquid o folrar-lo amb paper d’alumini). Tapar-lo de sobre per evitar que agafi color.
Coure’l 30 minuts al bany Maria a 160º.
Deixar refredar i desemmotllar. Servir-lo acompanyat d’un coulís de maduixa.
Bon profit!
Una recepta molt ràpida de fer i segur que boníssima. Queda guardada per fer-la!
Deliciòs, fàcil i la textura m’encanta, no tardaré gaire en fer-lo!
Una abraçada
El flam m’encanta, i de formatge només n’he tastat comprant-lo al supermercat. Com tu, potser que m’hi posi a casa! no es veu difícil. Petons!
Aquesta si que no tardaré gens a fer-la doncs el flam m’encanta, quina delícia Ummm
Petons
Ha d’estar boníssim! Me l’apunte a pendents de fer.
A mi també m’encanten aquest tìpus de postres, pim pam i al forn!! segur que el provaré!!
petonets
Senzill i bo!!! I el coulis de maduixa és l’únic que m’agrada!!!) Ptnts
a mi també m’encanten aquest tipus de receptes, que sempre surt bé i has de treballar poc 😉
Petonets
Que bo Gemma!! a casa ens encanta el flam de formatge i sempre estem buscant noves receptes. I si són així de fàcils encara millor, a mi també m’encanta que el forn treballi sol 😉 Petons!!
Que bo i fàcil.Prenc nota de seguida.
Mai he provat un flam de formatge,així que començaré per este.
Besets
Els he menjat fora de casa, però mai l’he fet, ara no tinc excusa, és fàcil i la foto diu menja’m.
Muas!
Fàcil i boníssim??? Aquest s’ha de fer si o si!!! T’ha quedat fantàstic i amb la cullerada ja et pots imaginar la textura…. ha de ser…..de luxe!!! El provaré!
M’encanten els pastisos de formatge i els flams , això ho junta tot 😉
que fácil y bueno este flan y el coulis ademas de dar sabor da un color tremendo al flan
Peto
Sembla molt bo; el provaré..
ohhhhhhhhhh…a mi tb m’encanten aquestes postres resultones, bones i amb gens de feina!!! apuntada està!!! 🙂
Petunets
Eva
Sensacional! I ha de ser boníssim.
Petons.
Belén
Quina passada! senzill, selecte, elegant i efectiu! bravo! …amb aquest m’hi atreviria!
La reina del meu cor em preparava flams de formatge quan ens vem coneixer… o sigui que és una recepta ben tecno-emocional per a mi jejejeje
Un flam molt fàcil i lleuger m’agrada molt com queda la textura.
Un abraç
Cada cop ve menys de gust encendre el forn, però aquesta recepta es per fer una excepció. I després menjar-se el flam ben fresquet.
Petons.
Així de fàcil ????? i amb aquests senzills ingredints, m´encanta!!! petons,
Senzill i boníssim, qui no s’atreveix amb unes postres com aquestes!
Ptnts
Dolça
Un postre molt refrescant de cara a l’estiu¡¡
Salutacions Gemma¡¡ :O)
Gemma, aquestes postres són les que més vénen de gust ara, oi? I a més, que gairebé es facin soles. 🙂
Petons
Què bo que ha d’estar i ara, que ha de fer bon temps, encara ve més de gust.
Aquest no té excusa de cap tipus!!!
A veure si aquest cap de setmana em poso les piles i el faig…
Gràcies per donar aquestes receptes fàcils i molt bones!!!
Petonets!!!
Ja l’he fet i ha quedat boníssim, crec que la propera vegada el faré amb mató per probar
Núria, amb mató també ha de quedar boníssim! A mi m’encanten els flams de mató 🙂
Moltes gràcies pels comentaris, ja veieu que fer postres bones no té cap complicació, je je je…
Et vam trobar a faltar a Bonpreu… ! va etar molt bé, a veure si ens veiem abans de vacances. El flam boníssim! jo le fet amb mató, provaré amb formatge, deu ser similar, oi? petó
A mi també m’ encanten aquestes receptes tan senzilles i bones. En prenc nota.
M’encanta Gemma, unes postres ideals, lleugeres i fresquetes.
Una abraçada
Que rica textura! Vamos fazer. Bjo
Hola, te envío el link aun concurso de cocina de trucha por si es de tu interés
http://concursorecetas.esacua.com
Saludos
aquesta mena de receptes sempre et fan quedar bé… espectaculars i delicioses … res millor!
aquesta recepta m’encanta! ara que amb la calor hi ha menys ganes d’estar a la cuina és perfecta.