Flam de formatge amb coulís de maduixa

Data
17 de juny de 2013
Creat per

Avui us porto unes postres senzilles que tenen l’èxit assegurat: un flam finíssim, tant de gust com de textura.

M’encanten aquestes receptes, són les meves preferides. Tot triturat amb el túrmix i que treballi el forn tot sol, je je je… Realment us recomano que el proveu!

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

• 250ml de llet
• 350g de formatge fresc
• 7 ous
• 100g de sucre

Preparació:

Triturar tots els ingredients amb el túrmix.
Abocar dins el motlle (si no és de silicona, untar amb caramel líquid o folrar-lo amb paper d’alumini). Tapar-lo de sobre per evitar que agafi color.
Coure’l 30 minuts al bany Maria a 160º.
Deixar refredar i desemmotllar. Servir-lo acompanyat d’un coulís de maduixa.

Bon profit!

Comparteix

36 comentaris a “Flam de formatge amb coulís de maduixa”

  1. Que bo Gemma!! a casa ens encanta el flam de formatge i sempre estem buscant noves receptes. I si són així de fàcils encara millor, a mi també m’encanta que el forn treballi sol 😉 Petons!!

  2. Aquest no té excusa de cap tipus!!!
    A veure si aquest cap de setmana em poso les piles i el faig…
    Gràcies per donar aquestes receptes fàcils i molt bones!!!
    Petonets!!!

  3. Núria, amb mató també ha de quedar boníssim! A mi m’encanten els flams de mató 🙂

    Moltes gràcies pels comentaris, ja veieu que fer postres bones no té cap complicació, je je je…

  4. Et vam trobar a faltar a Bonpreu… ! va etar molt bé, a veure si ens veiem abans de vacances. El flam boníssim! jo le fet amb mató, provaré amb formatge, deu ser similar, oi? petó

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *