Dijous passat vaig tenir el gust d’impartir un taller de postres fresques d’estiu a l’Aula del Mercat Municipal de Manlleu. Una de les receptes que vaig ensenyar va ser aquesta copa tan refrescant:
El Mercat de Manlleu és un referent entre els mercats municipals catalans fora de Barcelona. Organitza moltes activitats al voltant de la gastronomia, gratuïtes i dirigides als seus clients, amb la finalitat de completar una oferta gastronòmica que va molt més enllà de la simple venta de producte fresc de proximitat: tallers, tastos, exposicions, hora del conte, xerrades, concerts… No conec cap altre mercat amb tanta marxa com el de Manlleu!
Aquest ja és el quart taller que imparteixo al mercat i, és que tot i quedar-me tan lluny de Sabadell, estic encantada d’anar-hi: m’hi sento a gust com a casa! I clar, compto amb la col·laboració dels treballadors de la cooperativa i del restaurant Sambucus, je je je… A més, entre els assistents al taller he anat coneixent a la gent que repeteix, i em fa molta il·lusió cada cop que ens retrobem, tant en directe com a través de les xarxes socials. I és que són uns quants els que també tenen blog de cuina 😉
El taller d’ahir tractava de postres fresques de cara a l’estiu, per això em va semblar bona idea combinar una mousse de llimona amb un granissat de maduixa, dues elaboracions molt refrescants. A més, servides en copa, queden realment vistoses. Ara només falta que els assistents posin en pràctica a casa totes les receptes! I espero tornar ben aviat!
Si voleu llegir la recepta, només cal que cliqueu aquí: receptes
I si voleu veure quatre fotos del taller, aneu al Facebook del mercat: fotos
Bon profit!
que bo gemma!!! iogurt amb el gustet a llimona i la frescor de la maduixa!! un postre perfecte per l’estiu que ja està quasi aqui! petons
me alegro mucho de tu 4 taller y seguro que vendrán mas.Es una mousse ideal para el verano y sumamente refrescantes y bien combinada con el curd es genial
Peto
Super refrescants i una convinació de textures molt interesant, el granissat i la mouse! m’encanta!! me l’apunto!!
petonets!!
Mmmmm… quina bona pinta!!! Aquest estiu segur que cau!!!
Enhorabona pel taller!!!
Jo tinc la recepta del granissat de maduixa! M¨encanta la combinació amb lemon curd. Pel que veig et va anar molt bé el taller.
Hola gemma.
Ara que ve el fresquet ve molt de gust pendre postres tan resfrescants com aquest.
es veu deliciòs.
Manlleu és un poblet encantador, i la seva gent és molt maca.
Petonets.
Es una copa molt refrescant, ve molt de gusta ara que la calor ha arribat de cop.
Ja m’hauría agradat asistir al teu taller.
Petons.
Enhorabona Gemma, que vagin molt bé els tallers. La teva proposta és fantàstica, m’encanta la combinació d’ingredients. Una recepta ideal pels dies que venen.
Petonets bonica
Ohhhhh a veure quan vens per les meves terres també a impartir coses tan bones!!!
I jo que encara no t’he vingut a veure a cap taller! Aquest que era en dijous ho tenia complicat…
A mi també m’agrada molt el Mercat de Manlleu! A veure si t’enxampo al proper taller! 😉
Molts petons!
Unes postres perfectes per a la calor…que vindrà segur,encara que no parega.
T’ha quedat de disseny,i amb la combinació ideal per al cos.
Besets
quines postres tant delicioses que vas preparar!!! i ara que sembla q la calor ja és aquí són ideals!! i visca el mercat de Manlleu
Gemma,
Avui a Tarragona ja fa molta calor. Ara mateix em vindria de gust aquesta copa, encara que no sigui de postres.
Nani
Clar que sí! Refrescant i dolcet… Boníssim! Amb aquesta professora segur que tots els assistents al taller ja s’han llençat a fer-lo!
Estàs feta una professional! aqyestes ppstres són ideals per quan fa calor, ben fresquets i a pair! find demà!
Hellou Gemma, Qué fa mols de diez que no et visito i no es falta de ganes sino “superstock” d’activitats però aviat em paso a veure’t!!!
Aquest post m’ha fet recordar quan et vaig coneixer, el dia Manlleu, la cooperativa, i el mercat…Qué be que hi facis clases!!! Aquesta ha de ser superbona… Me la miraré!!!! (Tot el uqe sigui fresquet i àcid em pirra…i el lemon….mmm)
Felicidades por los talleres son la culminación de proyectos bien hechos .Estos postres ideales para la época que comienza … me encantan ..buen fin de semana besos