Puntual a la meva cita de cada mes, aquesta és la recepta que he escollit de la revista CUINA del mes d’abril:
La recepta forma part del menú bo i sa de la Carme Ruscalleda, que aquest mes d’abril està inspirat en productes de primavera: una amanida de faves i bacallà, unes endívies farcides de llonganissa, unes llenties, múrgoles i pits de guatlla i un cóc d’albercoc, panses i formatge blau.
Haig de confessar que aquesta cóc ha provocat divergències d’opinió entre els que l’han tastat. Hi ha hagut qui amb prou feines n’ha menjat, evidentment a causa del formatge blau. En canvi, a d’altres els ha encantat, el contrast dolç de les panses, àcid de l’albercoc i salat del formatge, els ha entusiasmat. Així doncs us recomano que només el feu si sou amants d’aquests tipus de formatges, ja que llavors estic segura que el gaudireu de gust.
Aquí teniu la recepta:
Bon profit!
mmmm….el toc de formatge li ha de donar un punt molt sofisticat i unic oi? s’ha de tastar! feliç diada! petons
Ostres, quina combinació! El formatge blau queda bé amb moltes fruites, però no havia sentit mai amb els albercocs! petons i bon sant jordi!
A mi m’encantaria però a la resta de la meva família crec que no. De totes maneres crec que el faré amb la meitad de formatge, que 400 gr em semblem molt no?
Petonets
Quina combinació més curiosa! I l’interior sembla deliciós. A veue si m’hi animo! Gràcies per compartir-ho, Gemma. I bon Sant Jordi!!
una combinación muy atractiva y de buena fuente la receta, te ha quedado muy bien con este molde
bona diada
peto
m’encanten els formatges i com més forts millor…així que aquest cóc elprobaré segur!! I si és de la Rusqui èxit assegurat! T’ha quedat xulíssim!
Petunets
Eva
Uf! espectacular, Gemma! una altra recepta cap al calaix, però aquesta tota per mi, per als nois no els hi agradarà, jeje!;)
Petons i bona diada, bonica!
el formatge blau i jo no som molt amics, però crec que em menjaria un trosset! ,P petonets reina
Des que vaig veure la recepta a la revista m’hi vaig posar un pos-it per fer-la. L´’unica cosa que no m’acaba de convencer son les panses, perquè no m’agraden gens, però tot i així la faré, perquè té una pinta exquisita, t’ha quedat perfecte.
Petons
Em sembla a mi que aquesta vegada hauria de passar… jejejeje Però als de casa els hi entusiasmaria!
Bona diada
Petonets
Sandra
Amb aquests ingredients has aconseguit un coc estupendo!!!! i amb aquest motllo ideal!!! Petons,
A mi no se’m va fer gens estrany! Molt bò! i boniques fotografies… bravo!
T’ha quedat perfecte però jo sóc de les que no som amants del formatge blau :(…. tanmateix ha de ser deliciós per qui li agradi aquest tipus de formatge!
Curiós contrast, però jo que sóc molt formatgera… m’agradarà segur!
PTNTS
Dolça
Con esta mezcla de ingredientes, me gusta fijo!!!
Bss
ATREVIT!!!, i si és de la Carme segur que boníssim!, a reveure gemma.
Pot ser una mica sorprenent el seu sabor amb aquest formatge, de totes maneres penso que es una bona barreja de sabors.
Petons.
Ho compro tot menys el formatge blau, #nopuedo #nopuedo #nopuedo 😛
Formatge blau en unes postres?? uau!
A mi no em sorprèn el formatge blau, sino el fet que ja tenim a sobre els albercorcs! Bona combinació.
hola Gemma, què bo ha de ser! m’he posat una mica a l’ordinador pero amb una mà se’m fa lent i pesat…i a més veig coses bones i que bo puc fer… m’hauré de buscar un pinxe… de moment estic enguixada.. ! petó
Menys els pits de guatlla em va bé el menú.;)
Reconec que el coc ha de ser molt bo però em costa posar tants ous a una recepta…
Bon cap de setmana.
Tot al menu ma esta ve hare el pit de guatlla no ansoc manjat mai tan patit an fa pena,
al cóc al probarem pregunto as pot pusari la mitat de formacha blau am penso que te que surti una mica masa fort, de totes maneras sou formirables per las recetas,
Reconec que no sóc de formatge blau, però m’ha encuriosit molt, i te molt bona pinta. M’arriscaré 😉
Una abraçada
A mi m’encanta el formatge blau!! bé tot els formatges! Una molt bona combinació!!
Petonets!!
Gemma, segur que es sensacional!!!! M’agraden tots els ingredients i barrejats deuen ser el summum. Es veu tan esponjós…..
Petons!
Roser, el formatge es nota molt, t’ha d’agradar aquest tipus de formatge.
Cinta, la combinació de formatge blau i fruita és tot un clàssic, oi?
Marylou, a mi també em van semblar molt i en vaig posar menys… potser diria que la meitat 😉
Marina, una combinació molt sorprenent!
Miquel, aquests motlles són molt vistosos, oi?
Eva, si t’agrada el formatge blau, aquest t’agradarà segur!
Gemma, acasa va passar el mateix, a uns va agradar molt i a d’altres gens…
Judith, si no t’agrada el formatge blau, no val la pena que el tastis 😉
Ribereña, el pots fer igualment sense panses 😉
Sandra, potser el mateix amb una altre mena de formatge…
Joaquima, el motlle queda xulo, oi?
Pol, ja saps que a mi no em va convèncer, je je je… 😉
Neus, en aquest cop coincidim del tot!
Dolça, pels amantas del formatge blau és ideal 😉
Dolores, Mercè i Ana, una combinació ben atrevida només apte pels amants del formatge blau!
Starbase, jo tampoc, jo tampoc, jo tampoc 🙂
Enkeli, arriscat, atrevit però molt bo si t’agrada el formatge blau!
Cristina, sí, ja tenim aquí els albercocs. I tu també ja els has fet servir, oi?
Teresa, ànims que ja veuràs com aviat tornaràs a estar al 100%!
Mònica, és una recepta gran, pots fer la meitat perfectament
Teresa de Mataró, pots posar la meitat de formatge, jo també en vaig posar menys, que 400g és molta quantitat 😉
Laura, si t’agrada el formatge blau, aquest cóc t’encantarà!
Pilar, si el proves ja m’ho diràs 😉