Aquesta és la recepta que he triat de la revista CUINA del mes de març, una macedònia molt gustosa, amb bescuit i licor d’herbes:
La recepta és de la Carme Ruscalleda, que en la seva secció bo i sa d’aquest mes ens proposa un menú de primavera equilibrat i boníssim: una sopa juliana amb verat, uns “barus” amb pèsols de primavera, uns espaguetis integrals amb escopinyes cremoses, i un Calisay passió amb maduixes.
Aquesta macedònia és ben senzilla de fer; comparada amb les neules de la Carme Ruscalleda que vaig fer el mes passat, és un joc de nens. Només cal una mica de paciència per tallar les fruites ben petites, que és la gràcia de la presentació. El punt àcid, aromàtic i refrescant de la fruita de la passió combina molt bé amb les altres fruites, i el toc del licor d’herbes l’acaba d’animar. Com que la Carme és del Maresme, ha triat un licor de la seva terra, el Calisay; jo no en tenia i he utilitzat el licor Herbero de Beneixama que em va regalar en Francesc del blog A la taula i al llit…, un punt anisat i també aromatitzat amb herbes.
Aquí teniu la recepta:
Bon profit!
¡Que bona!
Vas estar genial amb Mireia.
Deliciós. M’agrada molt, la fruita barrejada amb pa de pessic, bescuit, com n’hi dieu vosaltres. Petons!
Sí que és fresqueta i primaveral. 🙂
woooww quants colors! és una meravella! m’encanten aquest tipus de postres! petons
Magnífica proposta per la primavera.
Estes postres fresquets i lleugers són boníssims.
La fruita és lo millor,sens dubte.
He posat una foto de la bunyolera,per si vols veure-la.
Besets
quina macedònia més bona, segur que el maracuià dona un toc molt especial!
ahh!! et vaig escoltar al programa de la Carbó!! va està molt bé!!!!
petonets
Amb aquests colors, un plaer pel ulls i un gustàs menjar-la després d’un bon dinar!! petó
Ostres Gemma, m’havia perdut el pastís de maduixes i pistatcos!!! quina passada de pastís!!
Quins colors! unes postres de primavera:))
I tant que fa primavera, quin munt de colors. Alegra a la vista i al paladar. Molt bo.
Una abraçada
Ei, quina il·lusió que hages usat l’herber de Beneixama per a una de les teues super-receptes (amb permís de la Ruscalleda, és clar!!). T’ha quedat fantàstic!!! I a mi m’has fet MOLT feliç. Gràcies. Besets
Una molt bona proposta que podem versionar pq el Calisay…no m’acaba de fer el pes!!ptnts
mMMMMM Primaveral i fresqueta….!!!
Una molt bona proposta. Molt bo.
Una abraçada
Calisay em posa guai! t’enrecordes? jajajajajja. Una copa exel·lent i ben frecsa. Petonets guapa
Aquesta macedònia alegra la vista, eh? Una bona proposta de la Carme per aquesta primavera!!
Excel.lent…però per a mi sense licor.
Una presentació impecable per unes postres ben delicioses.
Petonets guapa
Este tipo de postres ligeros y con frutas en casa nos encantan y con esta presentación tan bonita, se convierte en un postre de auténtica fiesta.
Un besín.
Gemma, em sap greu per la Ruscalleda, però té molt més bona pinta la copa que tu has preparat ;-). Petons i feliç setmana santa 🙂
Quina recepta tant primaverenca!
Tant pels colors, per les fruites i per lo fresqueta que ha de ser!
ptns!!
Reme i Núria, jo encara no he fet les receptes amb bacallà de la Mireia, entre la setmana santa i les vacances, no he tingut temps…
Marina, és una macedònia amb una pila de gustos i textures diferents. I tot tallat tan petit queda més elegant, per unes postres amb convidats 😉
Starbase, primaveral, que ja estem a la primavera!!!!
Roser, colors i textures, una diversitat boníssima!
Núria, m’alegro que t’agradi 🙂
Maria, ostres, ja he vist la foto, em pensava que era una màquina o quelcom semblant! i resulta que és un cullerot, je je je… d’última generació!!! 🙂
Lídia, m’ho vaig passar super bé fent el programa amb la Mireia, em va fer sentir molt còmode. Quina ràbia que l’hagin fet plegar :((
Teresa, dues receptes ben bones de fer, aquesta macedònia i el pastis de festucs. Per celebracions especials amb convidats 😉
Cuina Cinc i Cris, és veritat que amb el vermell de les maduixes fa que siguin unes postres ben primaverals. Acolorides i molt gustoses.
Francesc, és que no tenia Calissay i vaig recordar que encara em quedava aquest licor d’herbes tan bo que em vas regalar, i em va semblar que era un substitut perfecte (amb perdó de la Ruscalleda, clar, je je je…). Moltes gràcies a tu per regalar-me’l 🙂
Marta, ja veus que cap problema per versionar-lo, perquè jo tampoc hi he posat Calisay, je je je… qualsevol licor que tinguis que t’agradi li pot quedar prou bé 😉
Donibaneko, m’aelgro que t’agradi!
Judith, no recordo l’anunci, jo en aquell temps no tenia tele. Però la frase em sembla molt divertida, anys 80 total 😀
Miquel Àngel, les propostes de la Carme Ruscalleda no fallen mai, oi? I sempre tan de temporada…. que ara les maduixes ja són boníssimes.
CristinaT, haig de confessar que a la meva copa tampoc hi vaig posar licor, je je je… quina parella que fem tu i jo! 🙂
Catieu, per la presentació val la pena tallar les fruites totes iguals i ben menudes… encara que porti feina, queda molt més bonic.
Nieves, también son nuestros postres favoritos, más ligeros y mucho más sanos… Y con esta presentación se convierten en unos postres de fiesta!
Ester, dona, jo crec que si fa no fa… je je je… moltes gràcies! 🙂
Anna i Cristina, es nota que ja tenim ganes que arribi el bon temps, oi? 😉
Quina copa tran fresca y aromática!!! Les macedonies son un gran fi de festa i la teva amb els trossets de bescuit…
I encara que faci una mica de fret ja comença a venir de gust quan veiem les parades de fruites al mercat!
Aixó ha de ser bonissím!!! Fa molt de temps que no sentia a parlar del Calisay.. em recorda els antics lots de Nadal.