Ja tenim data pel taller d’en Pep Nogué al Bonpreu:
Tenim 25 places reservades pel divendres 5 d’octubre a les 18h a l’Espai Consum Bonpreu del carrer Sicília de Barcelona. En Pep Nogué farà un monogràfic de guisats i estofats, amb receptes sorpresa fins a l’últim moment. Ideal ara que començar la temporada de fred!
Per apuntar-vos fem com sempre: deixeu un comentari aquí amb el nom, cognom i l’e-mail (si ja el tinc no cal). Aniré fent llista per ordre de demanda, obrint llista d’espera si fa falta.
Llista d’apuntats: Carles Balaguer, Miquel Martín, Teresa Graell, Joan Jové, Ma Àngels Mariano, Marta Giralt, Miquel Ara, Sion Caballeria, Sara Maria Aixàs, Jordi Canals, Genís Vinyals, Magnolia Escolano, M. Victoria Mullor, Isabel Bravo, Silvia Álvarez, Ana Nualart, Jordi Reixach, Neus Garcia, Rosa Lleonart, Gemma Serrano i Maria Rodríguez.
PD: El taller d’aquest mes de la Mireia Carbó al Club Social Caprabo és una mica diferent, ja que és un taller pràctic de panellets i la mecànica serà diferent a la dels altres cops. Qui vulgui apuntar-se, ho pot fer directament a la seva web o per telèfon.
Encara queden places?
Em pots apuntar? Els guisadets a l’hivern ens agraden moltíssim a tots, oi?
Petonets
Em pots apuntar…???
Petonets.
Hola m’hi apuntes ?
Gràcies.
Rosa.
Per cert, et va bé comprar-me el licor de piruleta?
Gemma m’hi apuntes al d’en Pep??? Després de la primera experiència ja tinc ganes de repetir!!!
Ostres pots apuntar en Jordi?
Jordi Reixach Carbona reixach.jordi@gmail.com
A mi m’encantaria anar-hi però per ara no em deixen moure del sofà.
petonets i gràcies!!
OH, Gemma,! massa just…,m’esperava la classe per finals de mes…Si que he començat amb bon peu!
Jo no podré… m’encantaria però estrenem l’obra de teatre a la UES…
M’apunto si pot ser que m’agradat.
ANA NUALART.
El mail ja el tens, oi?
Petons.
Hola Gemma,
No conozco a Pep Nogue y me encantaría,su cocina es ideal,me encanta
lilianaalvarez36@hotmail.com.
A ver si hay suerte!
Hola Gemma pots contar en mi?????
Petons i gracies
És la primera vegada que assisteixio a un taller de cuina .
Hola Gemma,
m’hi apuntes ?
Gràcies.
Magnòlia
m’hi voldria apuntar encara puc ?
Bon dia Gemma´
Si es pot vull apuntar-me.
Moltes gràcies
Arreveure
Si hi queden places m’interessaria poder-hi assistir.
Moltes gràcies!
Jo al Bonpreu!!!
Gemma, ens pots apuntar. Fins divendres, Gracies
Petons
Vaja, a les 18:00…
Aquest cop em temo que tampoc!
Jordi
Si queden places ens pots apuntar en Joan i a mi . Gràcies
Si hi ha lloc, m’apuntes?? gràcies
Je je!! Ja comencen els tallers!!!!
A veure quins plats més suculents prepareu… ara que m´encanta com ho expliques tot, i les fotos també!!!
Petonets, Gemma!!!
Boníssims Gemma!Els dolços amb ametla són els mas delicats.
No m’estranya que desapareguen de seguida.En ma casa passa el mateix.
Besets
M’apunto si pot ser Gemma
moltes gracies
Hola Gemma, si hi ha plaça, apunta al meu marit Carles Balaguer. Gràcies.