Bombons blancs d’arròs inflat

Data
15 d'abril de 2012
Creat per

Som a dia 15 i toca participar a la convocatòria blocaire de la recepta del 15. Després d’haver faltat a la cita del març, amb les llenties de protagonistes impossibles d’adaptar a les postres, aquesta no me la podia saltar!

En aquesta ocasió, Els fogons de la Bordeta i Xocolata desfeta han escollit un tema gairebé infinit: l’arròs. És un ingredient tan versàtil i té tantes possibilitats, que el més difícil d’aquesta convocatòria ha estat decidir-se per una recepta concreta, je je je…

Però després de la feinada amb les Mones de Pasqua m’he decidit per una proposta ben senzilla, d’aquelles que ni necessiten escriure la recepta… Ideal per fer amb els petits de casa, són unes mossegades cruixents i llamineres que amb el cafè combinen molt bé. A casa han volat!

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

• 100g de xocolata blanca de cobertura
• 20g de Nocilla blanca
• 50g d’arròs inflat

Preparació:

Fondre la xocolata i la Nocilla al micrones o al bany Maria, vigilant que no es cremi la xocolata.
Afegir l’arròs inflat i barrejar bé.
Amb una cullera formar petites porcions de la barreja.
Reservar a la nevera fins el moment de servir.

Bon profit!

Comparteix

53 comentaris a “Bombons blancs d’arròs inflat”

  1. Aquests cruixents d’arròs inflat són un vici. Jo els vaig fer no fa massa en un taller de xocolata per a nens del Cullerot. Van ser tot un èxit i són ben fàcils de fer!
    M’alegro que anés bé per Mallorca! Ja ens explicaràs alguns d’aquests dolços mallorquins…

    Petonets!
    Anna

  2. Ostres, són súper senzills aquests bombons. I tenen una pinta increïble! Els provaré de fer segur. Això sí, ho intentaré amb nocilla de xocolata negra, que la blanca no m’agrada tant. Es deu poder fer igual, no? Em moro de ganes de provar-los! 😉

    Moltíssimes gràcies per participar!
    Petonets!

  3. Mira que no fer un postre amb les llenties !!!!!! je,jejeje, però amb l´arròs si, es clar!! i que ben portada aquesta recepta, fàcil i del gust de tota la familia. M´encanta!!! petons i bon diumenge.

  4. Qué idea más genial! Estas recetas que son tan sencillas son las mejores para cuando tenemos muchas cosas que hacer y queremos dejara a todos contentos. Me llevo la idea , aunque sin Nocilla blanca que por acá nunca la ví.
    Cariños

  5. Una proposta fantàstica Gemma! m’ha agradat tot: el gust que ha de tenir i la senzillesa de la recepta! que com molt bé dius, després de la feinada de les mones més val reposar una miqueta! A veure si els faig pel cafè del diumenge vinent… Que per cert un dia vaig fer la recepta dels maduixots gratinats amb bullon de vi ranci, i va encantar a tota la family! 😉
    Petonets guapa i espero que hagi anat super bé la primera escalada!

  6. Roser, més fàcils impossible, i són de vici total!!!!!!!!

    Sandra, després de les llenties aquest mes participava segur, je je je… Amb els nens aquesta recepta és ideal 😉

    Elena, són un vici 🙂

    Anna, és veritat que aquests bombons fets amb kikos, creals, fruits secs… queden boníssims i són ben fàcils de fer.

    Helena, la combinació de xocolata blanca i nocilla blanca és per llaminers de veritat, je je je…

    Quima, Roser, Marylou i Pollet, són uns bombons ben fàcils de fer, us animo a provar-los que tenen l’èxit assegurat 😉

    Marina, és que l’arròs inflat té moltes més aplicacions que la simple de menjar-lo amb la llet de l’esmorzar com un cereal, oi?

    Cris, m’aelgro que t’agradi 🙂

    Anna, tinc pendent que em passin la recepta de rubiols que vaig aprendre a fer a Algaida, llavors faré el post amb la crònica del viatge, que va ser genial!

    Dolores i Maria Angels, espero que us animeu a fer-los!

    Pol, queden super lleugers amb l’arròs inflat tan ple d’aire, oi? I són tan cruixents que passen un darrera l’altra sense adonar-se’n 😉

  7. Marina, amb xocolata negra i Nocilla normal també han de quedar boníssims, i amb les mateixes proporcions que aquests 😉

    Ribereña, fàcil i bo, què més podem demanar? 🙂

    ANABDN, doncs la solució és molt fàcil: en fas uns quants amb xoco blanca i uns quants amb xoco negra, així tots contents 😉

    Gemma, fàcils i bons!

    Joaquina, je je je… impossible inventar-me unes postres amb llenties! Per això aquest cop no em podia saltar la convocatòria 🙂

    Rosa Maria, tens tota la raó que la majoria de propostes eren salades, lògic… així que la meva recepta és ideal per completar l’àpat d’arròs 🙂

    Manel, no et treguis mèrits, que les postres et surten molt bé. A més, tens una gran ajudant pastissera a casa 😉

    Maria i Teresa, l’arròs inflat té molt més joc a la cuina dels què ens pensem, oi? I amb xocolata negra també han de quedar molt bons.

    CristinaT, hem de patentar la idea!!!! Molt millor que les crispetes dolces del cinema, ja ho crec! 😉

    Mesilda, aquests bombons són ideals pels fans de la xocolata blanca, ja veuràs com al teu fill li encantaran 😉

    Erika a mi también me gustan estas recetas fáciles y con un gran resultado. Puedes ponerle chocolate negro y nocilla normal 😉

    Bet, és que les mones porten moooooolta feina, oi? Els maduixots gratinats són espectaculars! I l’escalada ha anat força bé, el vespre tenia molèsties però no em queixo, a poc a poc i sense presses 🙂

    Miquel, amb l’amarg del cafè queden perfectes!

    El taller de cuina, pots fer la mateixa recepta amb xocolata negra i nocilla normal, ja veuràs com us agradarà.

  8. Hola Gemma!!
    Quina proposta més divertida i original. Les coses senzilles de vegades són les que més èxit tenen.
    M’has fet pensar en el Crunch de xocolata Nestle?
    bonissin té que estar:))
    Gràcies per la teva visita, (sempre puntual):))
    bona setmana,

  9. No sóc de les que dic que m’apunto les receptes perquè no tinc temps per a fer les que tinc pendents, com per apuntar-me totes les bones que veig. De totes en trec alguna cosa. Però et puc dir en veritat que aquesta la faig segur: el meu gendre, que és més llaminer que la seva filla Violeta, és un enamorat de la nutella i quan la vegi els ulls li faran pampallugues.
    Nani

  10. Mònica, per aquests bombons no facis servir aquest arròs inflat, que et quedarà massa dolç… Has de fer servir l’arròs inflat sense sucre, el que no és dolç tot sol.

    Mima, Sion i Miquel, és una recepta facilísssima ideal per fer amb nens, no teniu excusa per no provar-la, je je je…

    Cuina cinc, tens raó que recorda la xocolata amb arròs inflat que ja venen feta, je je ej… fins i tot recorda el típic torró de xocolata cruixent amb arròs inflat 🙂

    Nani, amb xocolata negra et quedarà sensacional, el toc de la Nocilla és fantàstic, se li nota un gustet d’avellana deliciós. Ja veuràs com triomfaràs amb el teu gendre, je je je…

    Belén i Rosa M., fàcil i bona, què més es pot demanar? I amb xocolata negra quedarà igual de bona!

  11. Fa riure de fàcil, aquesta recepta! Per això és genial. Que bona, boníssima! Has fet servir la xocolata de cobertura blanca que vas comentar de la NESTLÉ? He provat de trobar-la però de moment no he tingut sort… 🙁

  12. Clara, a casa tampoc agrada gens aquesta nocilla, així la podem gastar 😉 I li dón un puntet a avellana molt bo 😉

    Catieu, és la recepta ideal per fer amb nens, segur que a l’Annie li agradarà molt. Toto i que ella ja és d’un nivell més avançat, eh?

    Cósima, gracies per la teva visita, no coneixia el teu blog! És una recepta ideal per fer amb nens 😉

    Eva, fàcil i bona!

    Titanii, la nocilla li dóna un gustet a avellana molt bo.

    Anna, benvinguda al blog! M’alegro que us quedessin tan bons, és una recepta ideal per fer a casa amb la canalla, je je je…

    Marina, sí vaig fer servir la xocolata NESTLE, me n’havia sobrat mitja rajola. Jo compro al Sorli Discau i tampoc tenen encara aquesta xocolata… suposo que alguns supers encara trigaran a tenir-la 🙁

  13. Aquests bombons es fan servir per fer figures: abans que la xocolata s’acabi de prendre, se’ls pot donar la forma que es vulgui (o que es pugui, segons la traça). Un cop fet, es poden tapar amb frostings diversos.
    Sigui com sigui, jo me’ls foto abans de començar XDDD

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *