Som a dia 15 i toca participar a la convocatòria blocaire de la recepta del 15. Després d’haver faltat a la cita del març, amb les llenties de protagonistes impossibles d’adaptar a les postres, aquesta no me la podia saltar!
En aquesta ocasió, Els fogons de la Bordeta i Xocolata desfeta han escollit un tema gairebé infinit: l’arròs. És un ingredient tan versàtil i té tantes possibilitats, que el més difícil d’aquesta convocatòria ha estat decidir-se per una recepta concreta, je je je…
Però després de la feinada amb les Mones de Pasqua m’he decidit per una proposta ben senzilla, d’aquelles que ni necessiten escriure la recepta… Ideal per fer amb els petits de casa, són unes mossegades cruixents i llamineres que amb el cafè combinen molt bé. A casa han volat!
Aquí teniu la recepta:
Ingredients:
• 100g de xocolata blanca de cobertura
• 20g de Nocilla blanca
• 50g d’arròs inflat
Preparació:
Fondre la xocolata i la Nocilla al micrones o al bany Maria, vigilant que no es cremi la xocolata.
Afegir l’arròs inflat i barrejar bé.
Amb una cullera formar petites porcions de la barreja.
Reservar a la nevera fins el moment de servir.
Bon profit!
Uallaaa quins bombonets tant bons i fàcils de fer!!!!! m’agrada mooolt!
Ja estava desitjant veure amb què ens sorprenies, i com no, has fet una proposta espectacular! Recepta fàcil i boníssima! Ja sé què faré la pròxima vegada que tingui els nens a casa! jejeje
Moltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Què fàcil!!! I han d’estar d’allò de començar i no parar!!!! Petons i bon diumenge
Uiii la veritat és que la xocolata amb arròs inflat, quicos, pipas…. queda genial!! O sigui que m’ho emporto ara mateix 🙂
Quins bombons Gemma…. i amb nocilla blanca i xoco blanca en sé d’una que perdria el nord!
M’emporto la recepta perquè es veu fàcil i de bon resultat, nyam!
Uns bonbonets sorprenents.!!! Amb el teu permís la probare:
petons i bon diumenge
Quina recepta tan fàcil i bona!!! Petons
Senzill però ben original i boníssim!!!!
Petonets
quina pinta !!! com sempre , estupenda 🙂
Jaja, Gemma, tu i jo tenim telepatia per triar recepta. M’encanta la teva proposta, com no!
Avui triomfem juntes entre petits i grans.
Un petó enorme
Fàcils i ben bons, m’agrada molt la proposta.
Una abraçada
Aquests cruixents d’arròs inflat són un vici. Jo els vaig fer no fa massa en un taller de xocolata per a nens del Cullerot. Van ser tot un èxit i són ben fàcils de fer!
M’alegro que anés bé per Mallorca! Ja ens explicaràs alguns d’aquests dolços mallorquins…
Petonets!
Anna
Que faciles y ricos..Besitos
I més que en facis volaran igual de ràpid! Però que bons que estaven!!! Recomano a tothom que els faci: amb el cafè combinen a la perfecció!
Ràpid, senzill i deliciós! no es pot demanar res més!
Ostres, són súper senzills aquests bombons. I tenen una pinta increïble! Els provaré de fer segur. Això sí, ho intentaré amb nocilla de xocolata negra, que la blanca no m’agrada tant. Es deu poder fer igual, no? Em moro de ganes de provar-los! 😉
Moltíssimes gràcies per participar!
Petonets!
Més sencill impossible, i en poc temps tenim una llaminadura ben bona!!
Petonets
A mi m’agrada més amb xocolata negra, però al meu fill mitjà li agradan més aquestes.
Petons.
Que senzill, Gemma! i han de ser ben bons aquests bombons.
Feliç dia, guapa!
Mira que no fer un postre amb les llenties !!!!!! je,jejeje, però amb l´arròs si, es clar!! i que ben portada aquesta recepta, fàcil i del gust de tota la familia. M´encanta!!! petons i bon diumenge.
Després de tots els plats d’arròs que he vist, les teves postres aniran perfectes! Boníssimes
fàcil, ràpid i bo, d’aquelles receptes que ens agraden als pocs traçuts amb les postres 🙂
Gemma, ets una crac, tens un imaginació increible. Senzill i soprenent. Enhorabona!
Tot i que no m’agrada massa la xoco blanca, aquest bombons segur que són boníssim!!! bona proposta, com sempre!!! petons
M¨has donat una idea meravellosa: fer-los per menjar-los al cinema en comptes de les crispetes…Ensorrem la paradeta de crispetes!!!! Sensacionals!
Mes fàcil impossible!Així dóna gust.
Li’ls prepararé al meu fill xicotet que li encanta el xocolate blanc.
Besets
Qué idea más genial! Estas recetas que son tan sencillas son las mejores para cuando tenemos muchas cosas que hacer y queremos dejara a todos contentos. Me llevo la idea , aunque sin Nocilla blanca que por acá nunca la ví.
Cariños
Una proposta fantàstica Gemma! m’ha agradat tot: el gust que ha de tenir i la senzillesa de la recepta! que com molt bé dius, després de la feinada de les mones més val reposar una miqueta! A veure si els faig pel cafè del diumenge vinent… Que per cert un dia vaig fer la recepta dels maduixots gratinats amb bullon de vi ranci, i va encantar a tota la family! 😉
Petonets guapa i espero que hagi anat super bé la primera escalada!
que facil y a la vez que bueno estos bombones,como dice el Pol perfecto para acompañar un cafe.
peto
Confesso que la nocilla blanca no m’agrada, però suposo que deu predominar el gust de la xocolata blanca. Unes llaminadures dolces i divertides, per petits i grans!!!
petonets
Roser, més fàcils impossible, i són de vici total!!!!!!!!
Sandra, després de les llenties aquest mes participava segur, je je je… Amb els nens aquesta recepta és ideal 😉
Elena, són un vici 🙂
Anna, és veritat que aquests bombons fets amb kikos, creals, fruits secs… queden boníssims i són ben fàcils de fer.
Helena, la combinació de xocolata blanca i nocilla blanca és per llaminers de veritat, je je je…
Quima, Roser, Marylou i Pollet, són uns bombons ben fàcils de fer, us animo a provar-los que tenen l’èxit assegurat 😉
Marina, és que l’arròs inflat té moltes més aplicacions que la simple de menjar-lo amb la llet de l’esmorzar com un cereal, oi?
Cris, m’aelgro que t’agradi 🙂
Anna, tinc pendent que em passin la recepta de rubiols que vaig aprendre a fer a Algaida, llavors faré el post amb la crònica del viatge, que va ser genial!
Dolores i Maria Angels, espero que us animeu a fer-los!
Pol, queden super lleugers amb l’arròs inflat tan ple d’aire, oi? I són tan cruixents que passen un darrera l’altra sense adonar-se’n 😉
Marina, amb xocolata negra i Nocilla normal també han de quedar boníssims, i amb les mateixes proporcions que aquests 😉
Ribereña, fàcil i bo, què més podem demanar? 🙂
ANABDN, doncs la solució és molt fàcil: en fas uns quants amb xoco blanca i uns quants amb xoco negra, així tots contents 😉
Gemma, fàcils i bons!
Joaquina, je je je… impossible inventar-me unes postres amb llenties! Per això aquest cop no em podia saltar la convocatòria 🙂
Rosa Maria, tens tota la raó que la majoria de propostes eren salades, lògic… així que la meva recepta és ideal per completar l’àpat d’arròs 🙂
Manel, no et treguis mèrits, que les postres et surten molt bé. A més, tens una gran ajudant pastissera a casa 😉
Maria i Teresa, l’arròs inflat té molt més joc a la cuina dels què ens pensem, oi? I amb xocolata negra també han de quedar molt bons.
CristinaT, hem de patentar la idea!!!! Molt millor que les crispetes dolces del cinema, ja ho crec! 😉
Mesilda, aquests bombons són ideals pels fans de la xocolata blanca, ja veuràs com al teu fill li encantaran 😉
Erika a mi también me gustan estas recetas fáciles y con un gran resultado. Puedes ponerle chocolate negro y nocilla normal 😉
Bet, és que les mones porten moooooolta feina, oi? Els maduixots gratinats són espectaculars! I l’escalada ha anat força bé, el vespre tenia molèsties però no em queixo, a poc a poc i sense presses 🙂
Miquel, amb l’amarg del cafè queden perfectes!
El taller de cuina, pots fer la mateixa recepta amb xocolata negra i nocilla normal, ja veuràs com us agradarà.
Mira, l’altre dia ho pensava: quan obro l’armari i veig que tinc arròs inflat amb xocolata penso que he de fer una recepta semblant, als nens els hi encantarà.
Jijiiji Als meus els encanten aquestes receptes. Ho passem pipa :O)
Molt fàcil i bo, amb aquesta si que m’atreveixo jejeje
Petons
Fàcils i deliciosos. Una proposta genial!
Hola Gemma!!
Quina proposta més divertida i original. Les coses senzilles de vegades són les que més èxit tenen.
M’has fet pensar en el Crunch de xocolata Nestle?
bonissin té que estar:))
Gràcies per la teva visita, (sempre puntual):))
bona setmana,
No sóc de les que dic que m’apunto les receptes perquè no tinc temps per a fer les que tinc pendents, com per apuntar-me totes les bones que veig. De totes en trec alguna cosa. Però et puc dir en veritat que aquesta la faig segur: el meu gendre, que és més llaminer que la seva filla Violeta, és un enamorat de la nutella i quan la vegi els ulls li faran pampallugues.
Nani
M’he oblidat de dir que la faré amb xocolata negre.
Nani
És genial! Sempre ens sorprens amb una recepta original i deliciosa.
Jo també ho probaré amb xocolata negra, quin vici.
Petons.
Belén.
És genial! Sempre ens sorprens amb una recepta ben original i deliciosa.
Jo ho provaré amb xocolata negra també.
Petons.
Belén
Hola Gemma, m’encanta, una recepta senzilla i bona, bona.
Petons
Mònica, per aquests bombons no facis servir aquest arròs inflat, que et quedarà massa dolç… Has de fer servir l’arròs inflat sense sucre, el que no és dolç tot sol.
Mima, Sion i Miquel, és una recepta facilísssima ideal per fer amb nens, no teniu excusa per no provar-la, je je je…
Cuina cinc, tens raó que recorda la xocolata amb arròs inflat que ja venen feta, je je ej… fins i tot recorda el típic torró de xocolata cruixent amb arròs inflat 🙂
Nani, amb xocolata negra et quedarà sensacional, el toc de la Nocilla és fantàstic, se li nota un gustet d’avellana deliciós. Ja veuràs com triomfaràs amb el teu gendre, je je je…
Belén i Rosa M., fàcil i bona, què més es pot demanar? I amb xocolata negra quedarà igual de bona!
Mmmmm!!!! El toc de la nocilla blanca hi ha d’anar de perles!!! A més a casa és la que sempre sobra… jejeje Un petonet
Fàcil i ràpida!!! Li proposaré a l’Annie que la prepari, segur que li encantarà, com tot el que porta xocolata blanca!!!
Ptns
Muy original. A mí hija le van a encantar. Muchísimas gracias. Es estupenda.
què fàcils! m’encanta!
Uns bombonets deliciosos, Gemma. Amb xocolata i nocilla blanca; és increible!! Tan senzillets i mira que són bons!!!
Els faré.
Petonets.
Ahir els vaig fer amb els meus fills i van quedar molt bons. Gràcies per les teves receptes.
Fa riure de fàcil, aquesta recepta! Per això és genial. Que bona, boníssima! Has fet servir la xocolata de cobertura blanca que vas comentar de la NESTLÉ? He provat de trobar-la però de moment no he tingut sort… 🙁
Clara, a casa tampoc agrada gens aquesta nocilla, així la podem gastar 😉 I li dón un puntet a avellana molt bo 😉
Catieu, és la recepta ideal per fer amb nens, segur que a l’Annie li agradarà molt. Toto i que ella ja és d’un nivell més avançat, eh?
Cósima, gracies per la teva visita, no coneixia el teu blog! És una recepta ideal per fer amb nens 😉
Eva, fàcil i bona!
Titanii, la nocilla li dóna un gustet a avellana molt bo.
Anna, benvinguda al blog! M’alegro que us quedessin tan bons, és una recepta ideal per fer a casa amb la canalla, je je je…
Marina, sí vaig fer servir la xocolata NESTLE, me n’havia sobrat mitja rajola. Jo compro al Sorli Discau i tampoc tenen encara aquesta xocolata… suposo que alguns supers encara trigaran a tenir-la 🙁
Aquests bombons es fan servir per fer figures: abans que la xocolata s’acabi de prendre, se’ls pot donar la forma que es vulgui (o que es pugui, segons la traça). Un cop fet, es poden tapar amb frostings diversos.
Sigui com sigui, jo me’ls foto abans de començar XDDD
Formes? no se m’havia acudit… ho provaré 🙂