Com han anat les vacances de Setmana Santa? Bé? Nosaltres hem estat a Mallorca i he aprofitat per fer un petit stage a un forn magnífic d’Algaida aprenent a fer robiols, crespells, panades, ensaïmades… ja us ho explicaré!
Mentrestant, segur que tots heu recuperat forces i teniu ganes d’apuntar-vos als cursos de cuina de l’abril, oi?
Taller amb la MIREIA CARBÓ al Club Social Caprabo:
Tenim 35 places reservades pel dijous 26 d’abril a les 19:30h al Club Social Caprabo del carrer Provença. La Mireia Carbó ens farà tres receptes molt suggerents i resultones: uns canelons d’espàrrecs amb merenga salada, una crema de vainilla i xocolata per acompanyar maduixes i un pastís de formatge líquid. Només pel nom de les receptes ja val la pena la classe!
Taller amb en PEP NOGUÉ a l’Espai Consum del Bonpreu:
Degut a la Setmana Santa el mes d’abril té pocs divendres, de manera que ens han pogut reservar menys places de les habituals. Tenim 15 places reservades pel divendres 27 d’abril les 18h, a l’Espai Consum Bonpreu del carrer Sicília de Barcelona. El taller del Pep Nogué estarà dedicat a la Cuina del Bacallà, fresc i salat. Les receptes, com sempre, seran una incògnita fins a l’últim moment…
Per apuntar-vos fem com sempre: deixeu un comentari aquí amb el nom, cognom i l’e-mail (si ja el tinc no cal) i, sobretot, a quin dia us apunteu. Aniré fent llista per ordre de demanda, obrint llista d’espera si fa falta. I si us apunteu al Caprabo, necessito el número de la vostra tarja client (si ja el tinc no cal. Si no en teniu, el podeu demanar a qualsevol Caprabo).
Llistes d’apuntats:
Dijous 26 d’abril a les 19:30h al Caprabo: Estefania Sort, Cristina Brugarolas, Mònica Gili, Isabel Sollai, Maria Meya, Maragda Royo, Sílvia Soto, Lidia Gil, Anna Pardo, Marina Antúnez, Anna Gamisans, Rosa Martínez, Pilar Villa, Maria Jose Alborni, Joan Jové, Ma Àngels Mariano, Santi Flores, Paquita Soto, Eva Flores, Montserrat López, Ana María Pérez, Angels Font, Rosa Maria Pérez, Isabel Bravo, Roser Font, Dolors Vilalta, Joan Font, Miquel Angel Roque, Cristina Sanaüja, Sara Maria Aixàs, Montse Lluís, Neus Martí, Miquel Martín, Elena Ripollès, Maria Rodríguez, Silvia Alvarez, Montserrat Moragas, Ma Teresa Suñer i Gemma Clofent.
Divendres 27 d’abril a les 18h al Bonpreu: Pilar Villa, Maria Jose Alborni, Teresa Graell, Joan Jové, Ma Àngels Mariano, Montserrat López, Ana María Pérez, Laura Solanilla, Joana Navarro, Belén Sala, Isabel Bravo, Núria Sagués, Narcís Civil, Genís Vinyals, Sara Maria Aixàs, Cristina Tercero, Gemma Serrano i Maria Rodríguez.
Llista d’espera: Isabel Muñoz, Marta Giralt, Miquel Ara, Sion Caballeria, Anna Sferopoulou.
Vinga animeu-vos, que les dues propostes són molt interessants!
Espero llegar a tiempo,nunca llego!!Me encantaría de una vez por todas poder asistir a una clase de La Mireia,a ver si hay suerte.
Me vendría muy bien el jueves 26,que tengo fiesta.
Me quedo cruzando los dedos.
Muchas gracias Gemma!!
Cariños
Bon dia!!! arribo a temos, eh! m’apuntes a les dues classes?
Petonets
Bon dia Gemma.
Apunta a la Cristina del Bufet de postres i a mi.
Gràcies.
Bon dia Gemma:
Apuntanos al taller de Caprabo:
Elena Ripolles (Lacuina del Eri)
Neus Marti (cocinando con Neus)tarjeta 800004803120
Montse LLuis Avellan (La MOntse de Sants) Blog http://abellbulto.blogspot.com.es/
Y yo Miquel Martin Redon
Gemma si necesitas el numero de la Elena o Montse me lo dices y se las pido si no lo tienes tu ya fichado.
moltes gracies
peto
M’apunto als dos, aquest cop jo sola
Abans ho hagues dit, la meva amiga Cristina Sanahuja s’apunta al dia 26!!
Realment uns tallers molt interessants! Com m’agradaria poder assistir-hi! Però últimament no tinc temps ni de respirar…
Que us ho passeu molt bé, i ja espero les vostres versions!
Petons
Bon dia Gemma,
Si pots apuntar-me el divendres 27 d´Abril al Bonpreu .
Moltes Gracies,
Arreveure.
Genís
M’apunto al de Caprabo.
Salut
Hola Gemma ens apuntem en Narcís del bloc lalionesa i Núria pambolixocolata
El del dia 27 a Bonpreu.
Gràcies
Núria
Hola Gemma, em podries apuntar a mi, a la Dolors i al Joan Font!!???
A veure si encara hi cabem….petons i mercii
27 al Bon Preu
Hola Gemma si es pot m’apuntes als dos 26 i 27.
Gracies i bona Pasqua!
Hola Gemma,
Ens pots apuntar al Bonpreu el 27/04 a la Joana Navarro i a mi?
Moltes gràcies.
Petons.
Belén Sala
Hola Gemma, m’apuntes a la classe de la MIreia? Moltes gràcies.
Bona nit, Gemma!!!
M’agradaria apuntar-me al curs del dia 26…Com que és la primera vegada, no sé ben bé quines dades necessites, el meu núm de sòcia del caprabo no tinc ni idea d’on el tinc, el buscaré i te l’envío de seguida que el trobi…
Moltes gràcies!!!
Àngels
Hola Gemma,
encara tinc lloc pel taller d’en Pep Nogué del dia 27 d’abril? Per cert, ja explicaràs l’aventura aquesta de les panades i els crespells! Gràcies, guapa !
laura
Hola Gemma. Si pot ser apuntan’s a montserrat Lopez i a Anna Maria Perez als dos tallers.
Gracies
Hola Gemma. Queda lloc per al taller d’en Pep Nogué? Sona molt bé això de l’Algaida, estarem atents!
Hola Gemma!
Ens pots apuntar al Santi Flores, a la Paquita Soto i a mi al taller de la Mireia? Merci!! Pt!
Hola Gemma, ens pots apuntar als dos dies en Joan i a mi . Gràcies
Sóc a temps pel 27 amb el Pep Nogué??
Hola me gustaria asistir al curso del dia 26 de caprabo, es la primera vez que asisto, mi nº de carnet es:2 800957962813, como es la primera vez y no se como funciona le rogaria por favor si estoy apuntada. Me gustaria asistir tambien al del dia 27 digame si es posible.
Muchas gracias
Bon dia m’agradaria venir els 2 dies si pot ser , gracies
Hola Gemma. M’apuntes pel dijous 26? Gràcies
Gemma, m’apuntes per dijous 26 amb la Mireia Carbó???? Marina Antúnez. menina1505@gmail.com. Nº targeta Caprabo: 800855584612. Gràcies guapa!!!! 😉
Hola Gemma!! Veig q’arribo tard per la classe de Pep, si de cas apunta’m a la llista d’espera si us plau! Gracies i fins aviat!
Gemma, ens pots apuntar a tots dos, al taller del Pep Nogue, si encara hi som a temps, moltes gracies.
Petons
Hola Gemma!!
M’apuntes al taller d’en Pep del 27 d’abril… si algu finalment falla, potser trobo lloc 🙂
Moltes gràcies!!
Hola Gemma, vaig fer la mona tal i com ens la vas ensenyar al taller que vas impartir al mercat de Manlleu i, escolta, un èxit. Va quedar boníssima i amb una presentació fantàstica. Vaja que si no ho dic semblava de pastisseria, tot i que molt millor al ser feta per una mateixa.
Moltes gràcies per tots els consells i trucs i espero poder-ho repetir!!
Hola Gemma quina casualitat nosaltres també estavem per Mallorca i a la casa on estavem la noia ens va regalar unes panades i rubiols que estaven de vici!!! i em recepta inclosa!!!! ja farem intercanvi!!!!
Hola Gemma!!!!
Quina sort marxar a mallorca!!! Diuen que és molt maca. ja ens explicaràs.
I ja veig que el més d´abril està ple de tallers.., esperaré molt animada les teves cròniques!!! Petonets.
ens volem apuntar al taller del dia 26 d’abril.
nº tarjeta caprabo: 2 801152 383519
Moltes gràcies.
Gemma encara queden places per les classes de la Mireia? Em pots apuntar? Gràcies!!! Ptns!!
Hola guapetona!
Ens pots apuntar a mi i a Maria Meya per a la classe de la Carbó? o a la llista d’espera.
Moltíssimes gràcies i petons
Isabel, m’alegro molt que la Mona et quedés taaaaan bé!!!!
El mes de maig torno a fer una classe a Manlleu, de postres d’estiu de restaurant a casa. A veure si també t’apuntes 🙂
Silvia, tinc pendent que em passin totes les receptes per poder-les posar en pràctica a casa, je je je…
Al maig? I tant que m’hi apunto!!!! 😉 Cap a Manlleu falta gent! 😉
Gemma, m’apuntes per dijous 26 amb la Mireia Carbó.
Isabel Sollai; allebasi@wanadoo.es; n º targeta Caprabo: 2800214395019.
Gràcies guapa!!!!
Gemma, queda alguna plaça pel taller de la Mireia? He estat uns dies desconnectada i fins avui no he pogut entrar al blog
Hola Gemma! He estat una mica despenjada últimament, suposo que vaig tard per apuntar-me al curs de la Mireia, no? Em poses a la llista d’espera, si us plau? Mil gràcies!!!
Hola Gemma!!!
He vist que sóc a la llista, al costat de ???…Estava convençuda que t’havia enviat un missatge amb els meus cognoms!
Àngels Font i Selva
El número del Caprabo el vaig tornar a sol·licitar, perquè he perdut el meu carnet…Ja estic patint per si no m’arriba a temps…Potser serà més ràpid demanar l’alta de nou… Uffff!!!!!
Hola Gemma, hace mucho tiempo que miro tus recetas y hago alguno de tus postres, también he asistido varias veces a las clases de Caprabo.Ahora me intresaría ir a las clases de Bonpreu del bacalao, sería posible?.
Muchas gracias y felicidades y a seguir trabajando que da gusto mirar tus fotos y recetas.Un abrazo Isa