Puntual a la meva cita de cada mes amb la revista CUINA, aquesta és la recepta que he triat del novembre, una sopa de xocolata blanca i fruita irresistible:
Aquest cop no he tingut gaires problemes per escollir la recepta: la secció i per postres d’en Jordi Roca està dedicada a la xocolata, aquest ingredient màgic que ens torna bojos. En Jordi proposa tres receptes molt temptadores: una xocolata calenta amb el seu brioix, un cremós de xocolata amb llet i galeta i una sopa de xocolata blanca i fruita.
Pel mes de novembre les noies de Memòries d’una cuinera ens proposen preparar un plat de sopa, de manera que aquesta recepta em va ideal. La meva aportació és un plat de sopa per degustar amb cullera, però no de primer plat sinó per postres 😉
Que la xocolata blanca i els fruits vermells mariden bé ja se sap; que menjar-se la xocolata a cullerades és un plaer de Déus també se sap. Així que poques coses us haig d’explicar sobre aquestes postres que no us pugueu imaginar tots sols… Feu-les, són fàcils de fer i triomfaran segur!
Aquí teniu la recepta:
Bon profit!
A mi la xocolata blanca tal cual no m’agrada però en postres sí. Que bona es veu aquesta sopeta, una excel.lent aportació al memòries!
Petons
És una combinació ideal! l’altre dia vaig preparar una mousse amb fruits vermells i queda de conya. Les postres en sopeta m’agraden molt, però amb aquesta presentació…. encara m’atrauria més.
Bon cap de setmana guapa 🙂
Aquesta sopa de xocolata i fruites, han de ser unes postres amb una combinació deliciosa, desprès de veure-te-les a tu, tindre que provar de fer-la.
Petons
Mmmm… Aquesta recepta em va cridar l’atenció de seguida que la vaig veure. També la tinc pendent perquè la veig perfecta per les dates que venen
Una abraçada
Una sopa dolçeta ideal!!! fantastica per aquest mes, perquè dona calidesa al cos!! m’agrada! petons i bon cap de setmana
Jo sóc de xocolata negra, però t’ha quedat amb una pinta molt bona i atreient amb la fruita vermella, la provarè a veure si la xocolata blanca guanya més punts 🙂
Una abraçada
Aquesta sopa li haig de fer a l’Yves. Ell és un incondicional de la xocolata blanca, i se que li agradarà. És una magnífica aportació per Memòries!!! moltíssimes gràcies. Petonets
Ostres, quina pinta!! a mi la xocolata blanca m’encanta. Bé, m’agrada tota la xocolata, jejeej!! però la blanca es la meva favorita, encara que es força contundent. I combinat amb la fruita ha d’estar genial!
petonets!!
Esplèndida!!!! Encara que no sóc massa de la xocolata blanca,…. em pots convidar quan vulguis que me la menajria molt, molt a gust!! Petons
Sóc de xocolata negra…però la tastaria. Ah! I he encertat de ple…sabia que farias aquesta.
Fa molt bona pinta, però la xocolata blanca no és pas el meu fort!!! Potser la podríem fer amb xocolata negra??? Les quantitats serien les mateixes?
Moltes gràcies!!!
Petonets!!!
Què bona la sopeta més dolça del Memòries!!
Anna, la crema de xocolata blanca queda més lleugera que si menges xocolata blanca directament. Segur que així t’agradaria 😉
Helena, mousse de xocolata blanca i fruits vermells, mmm… encara millor que en sopa!
Sión, com que la xocolata blanca és tan dolça, va molt bé acomanyar-la dels fruits vermells que són àcids i combinen molt bé.
Miquel, fes-la que val la pena. I és ideal com a postres d’un dinar de les festes de Nadal, molt ben pensat 😉
Roser, però la sopa es pren fresqueta, eh? Això sí, calòrica ho és, de manera que de cara a l’hivern també va bé 😉
Cris, els fruits vermells lliguen millor amb la xocolata blanca. Amb xocolata negra jo faria una sopa de taronja o de mango…
Judith, si a l’Yves li agada la xocolata blanca, aquesta l’has de fer sí o sí! 🙂
Laura, és una sopeta ideal per als xocoaddictes, je je je…
La cuina de l’Eri, quan temps sense veure’t per aquí, m’alegro que tornis a passar 🙂
CristinaT, és que així he lligat la recepta del CUINA amb Memòries d’una cuinera, m’ha anat ideal, ni fet expressament 😉
Gemma, amb xocolata negra hauries d’incrementar el sucre (potser 50g?), la resta es faria igual. I llavors, enlloc de fruits vermells faria servir un altre tipus de fruita, com la taronja 😉
Sandra, no podia ser d’una altra manera, una sopeta dolça des de la Cuina de Casa, je je je…
Que maca la presentació! Trobo que pot ser molt adient després d’àpats en els que quedis molt tip! M’encanten les postres amb maduixes i mai les puc fer perquè no li agraden al Gabri!
fantastica esta sopa a dos colores,sin duda alguna buenissima
bon cap de setmana
peto
Gemma, es fantàstica aquesta sopa!!! quan la vaig veure vaig pensar que l’havia de fer! a més t’ha quedat millor que la de la revista. Jo em sembla que al final també em decantaré per alguna sopeta dolça 😉 tinc un dilema bastant important jejeje d’aquí uns dies sortirà el resultat 😛 petons!!
(Shhhh, ho dic fluixet: fa més goig la teva foto que la del Cuines)
Una abraçada Gemma!
Uau Gemma m’he quedat impressionada, quina bona pinta! Ets conscient que aconsegueixes una presentació millor que la del Jordi Roca??? jaja Crec que ja tinc postres pel sopar de cap d’any! (ho sé, la meva antel·lació és exagerada)
Un petonet guapaa!! 😀
Deliciosa! Quan la vaig veure al cuines ja em vaig imaginar que seria sensacional, i ara amb el teu recordatori i he tornat a pensar…oh! que bona…
Una presentació molt maca, un sabor extraordinari.
Petons.
Abans de llegir, veient la foto ja entran ganes de probar-ho.
Muas!
La xocolata blanca m’encanta i combinada amb fruita encara més. La presentació és molt minimalista, preciosa.
Aquest cop hem coindidit en part d’ingredients, jo he fet un pastís de mousse de xocolata blanca.
Petons
Que presentació mes xula,Gemma!
Crida l’atenció el contrast de colors.M’ela porte per al meu fill.
El xocolate blanc li encanta.
Besets
Per molts anys! Em sembla que avui es el teu aniversari, segons entrades al blog d’anys anteriors! Ja espero veure quin pastis has fet! Felicitats!
Bé emreferia al dia 19…
Ha de ser bona segur!!! A mi la xocolata blanca, i tot el que siguin xocolates, hem tira, però la blanca seria la que menys. Tot i això, la barreja de la xocolata blanca i els fruits vermells ha de ser deliciosa!! Un 10 un altre vegada!
Quina temptació, Gemma!Aquesta segur que la farem!
Boníssima! L’hauré de provar sí o sí 🙂
Tot i que la xocolata blanca no és la meva preferida, he de reconèixer que aquestes postres són ben temptadores!!! I això de menjar-se-la a cullerades amb el toc de fruits vermells… Baja que no li faria pas cap lleig!
Fins aviat!
Anna
Gemma quina pinta que tenen aquestes postres! A més la presentació és de luxe! M’encanta!
Petunets,
Eva.
Quina preciositat de de sopa! m’agrada molt i es que visualment es molt impactant, felicitats.
Un petonet
A veure si li faig a l’Aina i aconsegueixo que li agradi la fruita…
Moltes gràcies per participar!:D
Gràcies pels comentaris!
Us recomano que proveu aquesta sopa, la combinació queda absolutament deliciosa!
Que bo per favor! És que me la menjaria a cullerades ara mateix!!! Amb el teu permís, la comparteixo al facebook! Una abraçada!
No sé per què, però m’havia volat el teu bloc del Reader 🙁