El post d’avui no inclou recepta. Simplement és per explicar-vos que em prenc unes vacances del blog per poder realitzar una activitat que em prendrà tot el temps disponible:
Me’n vaig d’stage a la pastisseria Bubò!
Ja feia temps que volia fer alguna cosa semblant, i per fi ha arribat el moment adequat. Aquest any he realitzat el curs “xef d’entrants i postres” a l’escola de cuina Bell·art i part dels estudis són pràctiques a un obrador. He tingut la sort de poder triar l’obrador de la magnífica pastisseria Bubò, que em brindarà l’oportunitat d’aprendre al costat del gran pastisser Carles Mampel.
Com comprendreu, serà una temporada amb moltes novetats i molts canvis, cosa que em fa estar molt il·lusionada però també molt nerviosa. Estic segura que serà una gran experiència, però també serà molt dura. Espero aprendre molt i acabar l’stage d’una peça! Mentrestant, entendreu que el temps lliure que em quedi el dediqui a esbargir-me enlloc de seguir cuinant posts pel blog, je je je…
Així que us dic a reveure, prometo tornar per explicar-vos les aventures que viuré al llarg de l’stage. Fins a la tornada!
PD: Abans de començar l’stage, encara vaig teniur temps per realitzar una entrevista a la Cadena SER, a Ràdio Barcleona. Va ser al programa Tot és comèdia de la Rosa Badia, dins l’espai que dediquen cada setmana a parlar de blogs. Si la voleu escoltar, teniu l’àudio aquí:
Enhorabona Gemma!!!!!
Quina sort poder triar de fer les pràctiques a la pastisseria Bubò. Es dels aparadors que, sempre que hi paso per davant, em quedo embobada mirant.
Apren molt i… ja ens explicaràs algun secret interesant…..
Petonets i paseu molt bé.
Ostres!! per una banda es una llàstima perque perdrem els teus posts de postres tant bons, però per una altre es una gran experiencia per tu i m’alegro molt!! segur que després encara gaudirem d’uns postres teus encara més envejables!!
Petonets!!
Noia quina sort!!! moltes felicitats!!! ara a aprofitar l’oportunitat i vine carregada d’energia, aprenentatge i mil receptes interessants!!!! a disfrutar les pràctiques ! un petó ben gran
Gemma, ara entenc perquè no vens al monogràfic. Jo tampoc vindria davant d´aquesta oportunitat, je, je, je…Has triat una pastisseria excel.lent. Quan he entrat en la seva web, m´han vingut ganes de ficar-hi cullerada i queixalada…
I ja t´ho vaig dir: acabaràs demanant excedència total a l´institut…i m´hauràs de convidar per aquest vaticini.
Gaudeix i apren moltíssim que ho volem veure i tastar.
Una abraçada.
Moltes felicitats.
Esperem amb moltes ganes tot el que ens puguis explicar i tu
passis super bé.
petons
Enhorabona! Tota una nova experiencia, ha de ser fantàstica. Tinc ganes de saber els teus comentaris de fer un stage. Aquesta pastisseria realment es d’alta cuina. Sort!
Una abraçada.
Anims! Força i bons aliments és el que et farà falta aquest estiu per tirar endavant.
Aprofita l’stage, ja saps, la sort arriba amb l’esforç i perquè et trobi tu hi a has de ser.
Una abraçada.
Que disfrutis molt aquest stage i ja ens explicaràs aquesta experiència tan fantàstica!
Xiqueta, si ja tenies traça -i quina bona traça!- de professional, després de l’stage et coronarem la reina dels dolços. Gaudeix molt, i quan pugues, torna per contar-nos com ha anat. Una abraçada!
Quina sort!!!! espero que ho gaudeixis molt!!! tots en sortirem beneficiats del teu esforç, ja que ens ho explicaràs a través de les teves futuras receptes.
Una abraçada!!
Ah!! et vaig escoltar en directe a Tot és comèdia!! escolto el programa cada cap de setmana i em va fer molta il·lusió!!!
Petonets
Quina passada Gemma!!! Gaudeix molt i a la tornada ens ho expliques tot amb pèls i senyals!!! Molta sort i enhorabona!
Petonets
Sandra
uauuu, quina passada! Quina sort! Moltes felicitats Gemma! Jo estic pensant en fer alguna cosa semblant ara que m’he quedat a l’atur 😉 Gaudeix molt d’aquest temps d’Stage.
Molts petons.
Belén.
Molta sort Gemma! Difruta i apren moltíssim! 😉 T’estaré esperant amb ànsies de que em mostris els nous plats
Petons! 🙂
Moltes felicitats, aprofita-ho al màxim!!! 🙂
Felicitats Gemma, segur que gaudiràs molt i aprendràs encara molt més… Ja ens ho explicaràs.
Moltes felicitats!! Que et vagi molt, molt bé!!!
Petons
Sefa
Felicitats Gemma! saps? en Jordi va estar a punt de treballar-hi fa uns anys, però aleshores no tenia carnet de conduir i arribar-hi de matinada era un show… crec que és una espineta que li ha quedat clavada. Segur que aprendràs i gaudiràs moltíssim, en Carles mampel és un crack!
Petons
Molta sort, Gemma!!! Espero que gaudeixis molt en aquesta nova etapa i després fes-nos partíceps dels teus aprenentatges que segur que seran espectaculars!!!!
Una abraçada!!!
Felicitats Gemma! Segur que serà una experiència genial!!
Quan tornis speram una crònica ben detallada!!
Petons!
Segur que estas encantada de la vida…que be nena…a gaudir de l’experiència…
petonets
Molta sort gemma, en aquesta nova etapa que empendras, i si a sobre tens la oportunitat d’apendre amb el millors …….genila:
T’espearem a la teva tornada peruqè ens ho expliquis tot
Petons i molta sort ¡¡¡¡¡
Gemma, doncs jo no he entrat mai a bubò, gairebé em fa vergonya confessar-ho… però clar, els que no som de Barcelona anem a les pastisseries de la nostra ciutat! Així que ja tinc ganes d’anar a Bubò, que és de les top t10 de Barcelona!
Laura i Roser, em prenc un descans però prometo tornar, je je je… i espero que amb noves receptes i nous coneixements per compartir! 😉
CristinaT, ara entens perquè no vinc al taller de tapes, oi? Je je je… ja veus que tinc una bona excusa. A més, el David Lienas ja sap que estic fent l’stage, em va haver de firmar el conveni de pràctiques 😉
Però ja em recordo de les safates, eh? 😉
Reme i Cris, és una pastisseria d’alt nivell, de les millors de Barcelona. Estic nerviosa per si no sabré estar a l’alçada de la situació…
M Teresa, ja saps que serà mooooolt dur 🙂
Però com diem sovint a casa, “sarna con gusto no pica” 🙂
Queti, espero aprofitar al màxim aquesta oportunitat! I si puc aprendre alguna cosa per després compartir-la aquí amb tots vosaltres ja haurà valgut la pena l’esforç!
Marylou, de veritat vas escoltar l’entrevista en directe? Em va fer molta il·lusió sortir al programa Tot és comèdia, la Rosa Badia ho fa molt bé, oi?
Cristina i Sandra, espero passar-ho molt bé i promet-ho fer-ne una bona crònica a la tornada!
Belén, precisament al curs que he fer a Bellart hi havia companys de classe a l’atur que estaven reorientant la seva vida professional. Qui sap, potser és un senyal de que ho has de provar, no trobes?
Helena, silvia, Anna i Sefa, moltes gràcies pels ànims! Espero suportar els horaris llarguíssims i intempestius de l’obrador a canvi de passar-ho bé i aprendre molt.
El taller de cuina, és veritat que l’obrador està mal situat, enmig d’un polígon industrial difícil d’arribar en transport públic. En Jordi deu tenir una espineta ben clavada perquè aprendre amb en Carles Mampel espero que sigui una experiència i oportunitat inoblidables. Ja explicaré! 😉
Gemma, Paula, Núria i Quima, estic una mica espantada pel repte, però també molt il·lusionada… ja explicaré les aventures al final de l’stage!
Ay Gemma que maravilla,cuanto me alegra.Es excelente,es mucho más que una pasteelría,divina,la conocimos a través de La Astrid de Mi blog de pinchos,fuimos con varios blogueros,entre ellos con Margarida,Miquel;Neus Y MArgot…..muchíismos éxitos!!
Cariños
De vegades la vida fa ‘click’ i tot encaixa. 🙂
Bon chance!!!
Espero que ho gaudeixis moooooooooooolt!!!! Disfruta!!
Ptnts
Enhorabona Gemma!!! quina sort!!! ja ens explicaràs i ensenyaràs tot el que aprenguis!!! que et vagi molt bé!!! petons
Gaudeix molt de l’experiència!!! T’estarem esperant amb les novetats!!!
Que sort Gemma!
Ja ens comptaràs i ens ensenyaràs les coses que aprengues.Però no tardes molt a tornar perquè te trobarem a faltar.Disfruta molt de l’experiència.
Besets
Quina sort, Gemma! I quina enveja!!!!!
Trobarem a faltar les teves receptes durant aquests dies però valdrà la pena l’espera. Pren nota de tot, eh!
Una abraçada!
Anna
Gemma,
Gaudeix molt d’aquest statge, segur que a part de treballar molt aprendràs i serà una experiència inolvidable. I a veure si depsre´s esn expliques algun “truqillo”.
Molts petons maca
Que vagi molt bé, Gemma, segur que seran uns dies inolvidables. Ja ens farás cinc centims. Una abraçafa
Ostres quina sort Gemma!! i també moltissima sort en aquesta nova etapa, nosaltres t’esperarem perquè ens expliquis totes les coses fantàstiques que hauràs après, a mi personalment aquesta pastisseria em té fascinada! endavant i fins aviat, petons 🙂
ualaaaa, quina passada! gaudeix molt d’aquesta oportunitat única! ja estic desitjant veure les noves entrades!!! bones vacances guapa
Felicitats!!! ja estic esperant les noves receptes!
Gaudeix de tot i més!
Srta, disfruta d’aquesta oportunitat … apren moltíssim … pren moltes notes per poder-les explicar … i ja ens faràs alguna delicatessen d’en Bubó, que són molt bones!!!!
Disfruta!!!
Bones vacances i disfruta del teu stage a la pastisseria Bubò.
Petons.
Que valenta que ets! tan d’hora i tanta feina!! segur que te’n sortiràs de meravella! i aprendràs moltíssimes coses noves (que ja en saps moltes, eh?).
Ànims!
Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh! Esperarem impacients la teva crònica!
Que vagi molt i molt bé!
molta sort!!! segur que aprens molitissim! t’estarem esperant, per que tornaràs no?
petonets
Felicitats!!! Hheheheheee… És a prop de la botiga de Santa Maria del Mar? Aniré a esmorzar-hi i pensaré que ho has fet tu!! :-))
ostres, quina sort, felicitats! estic segur que aprofitaràs l’estada al màxim i que aviat en veurem els resultats i ens en beneficiarem tots plegats. gaudeix-ne i fins aviat!!
Ostres, Gemma, quina passada!!!! Em fas molta enveja, jeje… Espero que aprenguis moltíssim i que l’stage no se’t fassi massa dur. T’esperem a la tornada! I esperem la crònica ben detallada, és clar!
I always visit your blog everyday to read new topics..-”`;
Esperem el teu retorn amb ganes ja que segur que aprendràs molt i ens faràs unes receptes millor si això pot ser
Molts petons
Ostres !!! Quina xulada i quin luxe :O)
A mi m’encantaria.
Disfruta-ho al màxim Gemma.
Gemma!! 😀
D’acord, és estúpid dir-te que ho gaudeixis al màxim perquè ja sé que ho faràs… però no puc evitar-ho jaja: gaudeix 100% i treu-ne tot el suc (encara que hagis d’abandonar els teus seguidors del bloc… snif…) perquè de veritat que és una gran oportunitat!! 🙂 Encara que, no sé jo, segur que algunes coses els les ensenyaràs tu a ells… 😉
Molts petonets! A tope amb les vacances!!! 😀
Hola Gemma. ja et vaig felicitar el mateix día de l´entrevista, però ho torno a fer. Enhorabona, ets auténtica. Petons i bon stage.
Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris, felicitacions i ànims!!!!
Ja he començat i estic feta pols 🙂
L’horari és terrible i el ritme de treball és esgotador, però el més important és que estic aprenent moltíssim. Amb temps ja aniré explicant 😉
De moment, us deixo una dada ESPECTACULAR: vaig haver de fer l’almívar de cacau per mullar el pa de pessic del Sacher i… sabeu quina quantitat en vaig fer?????????
Vinga, vinga… que s’arrisca a contestar una quantitat? A veure qui s’hi acosta més, je je je…
Demà us ho dic 🙂
Gemma, ens trobes a faltar, oi? Fa dos dies que has començat i ja tens mono de bloc…I no m´ho neguis. És igual la quantitat que hagis fet, l’ important és que has après a fer-la. No en tinc ni idea però…5 kg?
Que disfrutes un montón de esta nueva experiencia. Ya nos contarás como te fue y todas las cosas nuevas que aprendiste.
Cariños
20 litres?
Potser 10 litres?
Vigila no facis com l’Obelix i hi caiguis dins 😉
Uauuuuuuu!!! Mooooltes felicitats!!! Et convertiràs en una pro!!! Ja ens explicaràs l’experiència a la tornada! I enhorabona per l’entrevista a la ràdio!
Petons!
PD: Doncs ni idea de quin volum… 10 litres?
A partir d’ara haurem de posar-mos un “babero” per entrar al teu blog. Si fins ara tot era espectacular no em vull imaginar com serà a partir d’ara amb tot lo que apendràs.
Passa-ho molt bé! I estarem aquí esperant a vore què ens contes.
Moltes felicitats!!! Quina enveja!!!
Cristina, us trobo molt a faltar!!!
Però no tinc temps de res, només arribo a casa, faig la feina mínima, i cap a sopar i dormir que el matí començo molt d’hora 🙁
Quant torni a tenir temps em costarà molt posar-me al dia amb tot el què esteu cuinant pels blocs 🙂
Sara Maria, ho has encertat!!!!! 20kg d’almívar per xopar un pa de pessic!!!! Increïble, jo a casa en faig 300g, je je je… Em pensava que en feia per tot un mes i ahir mateix ja el vam gastar tot!!!!!!!!!!
Avui m’emporto la càmera de fotos, que fins ara encara no l’he portat, prou feina tenia en seguir les indicacions que em donaven com per dedicar-me a fer fotos… a veure si avui ja controlo més i puc fer alguna foto 😉
Una abraçada a tothom!!!
Sort!! es sens dubte una gran oportunitat…
Fins aviat!!
Quina sort!!! Que t’ho passes d’allò més bé al teu estatge. Salutacions i ja ens en contaràs coses!!!
animos Gemma tu puedes con todo, me alegro mucho y lo que aprenderas es bestial pero claro de trabajo muy duro yo tambien hice practicas en una pasteleria y el ritmo era infernal,me acuerdo el dia que tuve que hacer cocas de recapte a la amasadora y despues estirarlas en la maquina mas de 50 cocas y todas volaron para la llotge del Barça
pero valio la pena.
Esperaredmo tu vuelta y seguro que aprenderemos mas con tus recetas
petons
Que vagi molt bé i que ho aprofitis al 100%. Quan dura l’stage? Per algun comentari he deduït que l’obrador és fora de Barcelona, oi?, però si algun dia vas a la botiga, avisa, que jo treballo a prop (quina temptació). Fins aviat!
Miquel, els dissabtes són terribles, tenim el doble de feina que els altres dies i si a sobre s’ajunta amb una comanda extra treballem 10 hores seguides! I m’han explicat que per sant Joan van enllaçar dos torns seguits sense parar… uau, impressionant!
I hem preparat algun càtering per l’alcalde de Barcelona, je je je…
Glòria, faré un stage d’un mes (si aguanto, je je je…), tot i que normalment es fan de dos mesos. Però jo no tinc tant temps…
L’obrador està a sant Boi de Llobregat, a les botigues no hi vaig mai. Però si compres alguna cosa a la botiga, pensa que haurà passat per les meves mans! Em faria molta il·lusió! 🙂
Vaja, estàs al costat de Sant Joan Despí…deus estar per l’ Alcampo; Leroi Merlin?…allà i ha un polígon industrial.
Buenos dias gemma, felicidades por tu blog y por tu nueva experiencia.quisiera hacerte una pregunta sobre el anterior pastel de mousse de chocolate con profiteroles.
he echo el pastel y a sido un exito, pero me gustaria saber como puedo conseguir que la capa de encima fuera mas de chocolate negro negro negro
podrias darme alguna idea
saludos y gracias
ana
Moltes felicitats per aquesta experiència! Tu aprén força que nosaltres t’esperem per omplir-te de preguntes, ja saps que ets el meu referent en pastisseria, tots els teus consells són fantàstics i molt i molt útils, mai fallen. Gaudeix el màxim.
Una forta abraçada!
Moltes felicitats Gemma! quina enveja sana! segur que et va geniallllllllllllllllllllllllllllllll! molts d’ànims des de Mallorca 🙂
Nena, quina enveja, segur que l’estage serà tot un exit i disfrutaràs moltissim. Espero que et vagi de meravella i et possin bona nota, jeje
Que et vagi molt bé Gemma!!! quan tornis ja ens ensenyaràs tot el que hauràs après, oi?
Molta sort i fins aviat.
Caram quina sorpresa, Gemma! M’has deixat bocabadat!
Espere que t’anirà molt bé l’experiència!
Conta’ns-ho tot quan podràs, eh?!
Una abraçada ben forta!
Xavier
hOLA Gemma, quina nova aventura, tu no pares, eh! la teva vida sempre està plena de noves aventures, m’encanta! fa temps que et segueixo, bé de fet anys i sempre em sorprens! molts ànimsssssssssssssssss! al final per seguir les teves receptes també haurem de fer cursets, ejejejje
Hola Gemma!!!!!! Encara que no t’hagi escrit en molt de temps et vaig seguint la pista…..i la veritat és que et volia dir quem’alegro molt per tú!!! Aquesta experiència és molt i molt interessant i segur que et servirà per consolidar els coneixements que ja tens….Jo l’any que bé, també m’he apuntat a fer un curs de pastisseria…ja t’explicaré!!!
Avisa’m quan obris la teva pastisseria a Sabadell, eh?
Enhorabona!
T’estic trobant a faltar =) Espero veure’t algun cop més =) Gaudeix molt i apren molt! Has estat una bona companya i jo també he aprés moltes coses amb tú.
Una abraçada molt forta, et seguiré per aquí quan tornis. Petons!
Hola Gemma
M’alegro molt i et felicito per la tria que has fet!! és una de les millors pastisseries que he estat!! fan una sacher de pelicula!! esperarem amb ànsia la teva crònica!!
soc nova d´escriure pero no de seguir tot aquests bè de deu, ara tinc molts pressecs i necesito fer alguna cosa apart de confitura, algú amb pot ajudar , gràcies.
porto una temporada tan liada que ni temps havia tingut de passar pel teu bloc i llegir aquesta fantàstica notícia! espero que vagi molt bé l’stage i que ens ensenyis a la tornada moltes més postres meravelloses!!
pt!
Vull donar-te les gràcies per haver pogut assistir al taller d’en David Lienas . Em va agradar molt. Q
Espero que acabis molt bé l’stage i que continuïs amb el mateix entusiasme .
anna
.
Hola Gemma, que xules aquestes pràctiques, encara que vieg que molta feina. esperem impacients un post amb les teves experiències : Petons
Això s’acaba! aviam si fas quatre cèntims de l’stage a BUBÒ! una experiència de les que marquen!