Tot i haver-me saltat el mes d’abril, avui us poso la recepta del maig de la revista CUINA, unes postres espectaculars d’aquelles que recordareu durant molt temps:
Ja sé que som a finals de maig, que encara tinc pendent la recepta de l’abril, i que ja ha sortit la revista del juny, però val la pena parar atenció a la proposta d’avui. La recepta és del xef Iker Erauzkin, que alguns dels blocaires recordareu del nostre taller a la Boqueria. L’Iker ha elaborat les receptes del reportatge sobre els gerds d’aquest mes de maig: unes trufes de xocolata blanca amb gerds, un carpaccio d’ànec caramel·litzat amb gerds i un caputxino de gerds amb tomàquet i oli completen aquest menú sensacional.
Dic que pareu atenció perquè és d’aquelles postres senzilles que us faran guanyar els Ohs! dels comensals: tant el contrast de temperatures, com el joc de textures, com la combinació de sabors és espectacular. A més, si no elaboreu les decoracions opcionals dels pètals de rosa candy o dels cristalls de rosa, és una recepta senzillíssima de fer: un crumble que cobreix uns gerds al forn, altre cop la senzillesa que resulta genialitat!
I un consell: feu el doble de crumble i guardeu-lo ben embolicat al congelador, us traurà d’un compromís quan tingueu convidats inesperats: agafeu qualsevol fruita que tingueu per casa, la talleu a trossets i la repartiu en motlles individuals; ratlleu el crumble congelat per sobre i cap al forn 15 minuts a 190º. En un tres i no res obtindreu unes postres de restaurant 😉
Aquí teniu la recepta:
Bon profit!
La foto t’ha quedat clavada i segur que el gust és insuperable
Moltes felicitats
Ja veus, la teva foto és millor que el de la recepta, té molt molt bona pinta, això del crumble ho hauré de provar…;) petons
Unes postres espectaculars, de restaurant!
Petons.
Belén
Realment no te res que envejar a la foto de la revista. No he fet mai crumble, pero será questió de provar de fer-ne.
Petonets
Quan el vaig veure a la revista ja me’l vaig marcar, ara ja no tinc excusa! Quina pinta!!
Petons!
Sandra
T’ha quedat perfecte, i segur que ha de ser molt bo.
Qué bo el crumble!!!! tens raó et treu d’un compromís amb nota!!!
Com sempre t’ha quedat insuperable!!
Petonets
Boníssim, m’encanta!
És genial poder tenir postres congelats per aquests dies inesperats en què en un moment necessites quedar bé!!!! ;P
Moltes gràcies per seguir-nos instruïnt!!!
Petonets!!!
Veig que aquest crumble és força semblant al strussel que vam fer amb el Samuel de la Torre al taller de Sabores. És veritat que és fàcil de fer i es guarda molt bé, fins i tot en un pot hermètic fora de la nevera. Amb els gerds i els cristalls de rosa ha de quedar excel·lent!
Per cert, Gemma, t’he enviat un mail sobre un altre assumpte. Ja em diràs alguna cosa…
Petons!
La Taula d’en Bernat
No he tastat mai el crumble, amb aquests ingredients ha de ser una passada si tens convidats, per deixar-los amb la boca oberta.
Petons.
Quin postres més bo! Tinc pendents els crumbles els tinc pendents… m’he de posar 🙂
Gemma te ha quedado clavado al original, me encanta esta presentacion y tiene que estar muy bueno este crumble
peto
miquel
Gemma, t’ha quedat genial! A veure si algun dia faig crumbles.
Gemma no he tastat mai els Crumbles, ho tinc pendent!
Amb tantes postres que ens proposes se’m fa difícil decidir-me per quina preparar la propera vegada!
Una abraçada!!!
brutal! a veure si provo a fer-lo que de crumbles no n’hem fet mai a casa!!
Com que ningú no t’ho ha comentat, t’haig de dir que t’ha quedat una presentació fabulosa, clavada a la de la revista! 😉 Jo no m’acabo d’atrevir a fer els crumbles a casa… i encara menys a jugar amb les flors! A veure si algun dia m’hi animo 😀
Molts petonets Gemma!
Anna
Gràcies pels (bons consells!! Vam quedar embadalits amb les propostes amb gerds de l’Iker, Com tu dius, les hem de fer!!!
Una presentació de revista i un sabor segur que deliciós!. A mi m’agrada molt el crumble i a vegades me n’ha sobrat i l’he guardat en un pot de vidre i se m’ha conservat força bé.
Espectacular Gemma! Farem cas, i prepararem aquestes postres per un sopar especial. Realment ha d’estar exquisit!! Petons i bona setmana
No he provat mai el crumble, ho tinc pendent! amb aquesta recepta segur que ho faig!
Ja t’han comentat el tema de la teva presentació, brutal. I això del crumble no ho he fet mai. No sembla complicat i pot ser original (per a mi segur, que ja dic que no l’he tastat mai 😛 ).
M’agradan molt el crumble, aquest de gerd i roses realment ha d’estar delicios i t’ha quedat molt be.
petons
Hola Gemma!
L’altre dia vaig passar per Gispert i vaig comprar cobertura blanca per si feia les trufes, també proposades per l’Íker, però em preguntava on podria comprar gerds. Em pots dir on els has comprat tu? Ja que n’has utilitzat aprofito per preguntar-t’ho… 🙂
Per cert, que subratllo la teva proposició de fer més crumble del que toca i guardar-ho: és boníssim!
Petonets!!
La foto t’ha quedat igual! Segur que el teu estava molt més bo, com semrpe et queden totes les receptes que fas.
Petonets
no pateixis que no t’ho tindrem en compte! jijijiji. El toc de roses ha de ser bonísssssssssim! molts petonets
I tan que han de ser unes postres especials, tan sols de veure la teva foto estic amb la boca badada!!! apuntada….un petonet
Et perdonarem el salt del mes d´abril…aquesta crumble el compensa. Deliciosa.
Jo diria que més bé que l’original!!!! Unes postres de celebració!!! petó
Fa molt bona pinta i la combinació de textures ha d’estar boníssima! I gràcies per les idees per fer postres d’urgència, sempre van d’allò més bé!
Gemma impressionant t’ha quedat igual que el de la revista, eres tota una mestra de les postres i et vaig a dir que estarà de mort.
Un abraç
Que bona pinta te,Gemma!
No he fet mai una crumble,però crec que ja és hora d’animar-me.
T’ha quedat impecable.
Besets.
Gemma, l’has reproduït a la perfecció!!! I segur que amb els gerds i les roses era boníssim!
I tota la raó, el crumble és genial per treure’t d’un compromís. 🙂
Petons!
Mai he probat cap crumble i sempre que els vec em dic que els faré…xo veient el teu tinc clar que això ha de caure JA!!! Quina pintaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Petunets,
Eva.
Gemma, de vegades veig que ets humana i tampoc no dónes l’abast a tanta nova i bona recepta com apareix. Aquesta, com moltes de les que proposes (sense els detalls difícils), a la llista de candidates per als propers aniversaris.
Besets, dolça!
Moltes gràcies pels vostres comentaris!
Veig que sou molts que no heu tastat mai el crumble… com pot ser???? Ja hi esteu posant remei, que és de les coses més fàcils de fer, és impossible que no quedi bé! ës tan fàcil com fer una massa brisa casolana, amb l’avantatge que no s’ha d’estirar ni tallar per cobrir un motlle… al contrari, es pot congelar i ratllar directament a sobre del que vols que quedi cruixent ;
M’apunto el consell que em doneu alguns de guardarr el crumble en un pot hermetic, m’imagino que us referiu al crumble un cop cuit, oi?
Per cert, no us penseu pas que he perdonat la recepta de l’abril, no! Que no em salto cap recepta sense una bona excusa, je je je… quan la posi ja entendreu perquè he tardat tant a fer-la, el motiu justifica el retard 😉
Sussana-kissumenja, els gerds els compro a la fruiteria, avui dia en pots trobar a tot arreu. Van en unes capsetes de plàstic transparent, ben protegits perquè no es facin malbé… deuen ser capsetes de 200g. Estic segura que a la majoria de fruiteries de Barcelona (fins i tot les que estan a dins de supers) en pots trobar. Faràs les trufes amb xocolata blanca i gerds? Ostres, segur que et quedaran boníssimes!
Brutal! que bò i que preciós que t’ha quedat! ets una crack! felicitats!
Amb la imatge ja n’ hi ha prou fer fer-te venir salivera, mmm!
Tomo nota de tu consejo de guardar un poco de crumble en el freezer, aunque tendré que camuflarlo porque conlo golosos que son no va a llegara a los invitados imprevistos. Un postre sencillo y excelente!
Cariños
No he menjat mai crumble, el vaig veure a la revista i si bé una altre recepta, però desprès de veure aquest teu tinc que posar-hi remei com molt bé dius.
Petons
Ai, que bons estan els crumbles! Just diumenge en vaig fer un de maduixes i ruibarb (es diu així en català????) amb gelat de vainilla i en vam quedar tots encantats! Segur que amb els gerds ha d’estar la mar de bo també. Ah, i m’encanta el consell de congelar el crumble! El proper cop que en faci, cap al congelador!
La foto es igualita! Que bueno debe ser el sabor.
Besitos
rosa
Quines postres més delicioses. La combinació de temperatures m´agrada molt. I el plat t´ha quedat de revista.
Gemma, quina casualitat!! Durant el meu viatge a París vaig tastar un crumble de fruits vermells en una cocotte, impressionant! Ens va encantar i això que li faltava aquest gelat tan bo per sobre i els pètals de rosa!!
M’apunto la recepta perquè com dius si congelem el crumble, en un moment podem fer un postre deliciós amb fruita de temporada!
Molts petonets!
quina delicia ! i que aplicada que ets! t’ho perdonem però vinga a cuinar que ja està la de juny!
petonets
Te ha quedado estupenda, y seguro que con un sabor exquisito.
Besotes
Ana y Vííctor.
FAN_TAS_TI_CA!!!
No dubtis que la faré, ara mateix fare un copia i pega i la posaré a les pendents que de cap segur que se m’obida.
Un aplaudiment, tant la recepta com la presentació són de película.
Muas!
Al crumble li tinc ganes i no m’acabo d’animar! Els gerds m’encanten així que aquesta recepta ja et pots imaginar.
Desde hace tiempo, ando detrás de probar el crumble, antes no me llamaba la atención, pero ya son muchos los allegados que me hablaron genial de ese postre.
Apunto tu recetiña, que tiene una pinta fabulosa y además, sé que triunfo seguro
Saludiños
AH!! La mermelada de limón de abajo, ¿te he dicho que la encuentro espectacular?