Divendres passat la colla de blocaires vam assistir al taller de cuina de l’Espai Consum del Bonpreu, on en David Lienas ens va preparar quatre receptes boníssimes:
Concretament, en David ens va fer unes broquetes de peix egípcies, un arròs pilav amb hortalisses, pollastre i algues, unes mongetes en papillotte i un saltejat de gambes i hortalisses amb chutney de mango. Totes quatre receptes eren sanes i originals, amb elaboracions resultones ideals per sorprendre convidats ben exigents.
Personalment amb va encantar el chutney de mango, que sorprenentment es fa amb tots els ingredients en cru i és molt fàcil de preparar. Ahir mateix ja el vam provar a casa per acompanyar un llenguado preciós que me mare em va comprar al Mercat. Boníssim!
Sortint del taller una colla de blocaires ens vam quedar xerrant sobre el concert del Pol d’aquest dimecres que ve. Alguns ja us heu apuntat a través del Facebook o m’ho heu dit directament, però ho explico aquí per si algú no se n’ha assabentat: el Pol toca aquest dimecres 30 de març a les 21:30h la Sala B de Luz de Gas. El concert és exclusiu per a socis del club TR3SC, però l’entrada és gratis per la llista de convidats de l’artista. Així que si algú té ganes de sortir una mica, anar de concert i gaudir de bona música, només cal que em deixi un comentari aquí i el Pol l’apuntarà a la llista 😉
Ens veiem dimecres de concert!
Hola, bon dia!
Quins plats més saborosos tots ells.. El chutney de mango no l’he tastat mai, pero imagino que m’agradaria moltíssim. Gràcie per a la informació i la invitació, impossible anar-hi, segur que gaudiu molt i us ho passeu molt bé! Petons,
Carai Gemma , quina sort la vostra amb aquests plats d’en David , ja m’agradaria poder venir al concert d’en Pol però això d’haver de travessar el mar no és facil. Quan ens faràs el chutney ??? que parlàvem egípci les broquetes de peix???? QUE LI VAGI MOLT BÉ AL POl. Una abraçada
Com sempre el David Lienas va estar a l’alçada.
No et dic que ens apuntis pel concert del Pol, perquè ja fa dies que hi som apuntats, je,je.
Ens veiem dimecres.
Una abraçada
Molt maco el collage de fotografies de la trobada del divendres, je he anotat l’hora tenies raó tu, fins dimecres. Petons
Ostre, a mi tot em queda massa lluny! Ni concert del Pol ni cursets de cuina 🙁 Espero que el concert vagi molt bé, ja ens ho explicaras!
Ei Gemma, avui la tortuga Gertrudis ha triumfat! El meu nebot feia 9 anys i ha flipat amb el pastís!!! Moltes gràcies per aquestes magnífiques idees!!!
Petonets!!!
Ja m’agradaria apuntar-me el dimecres però per coses de l’agenda no puc… A veure si és possible el dia 7 d’abril… Fins aviat!
El chutney de mango m’ ha cridat l ‘ atenció… si ja em sembla orignal el de poma… Que vagi molt bé el concert, segur que sí, ja m’ agradaria ja anar de concert !
Quina sort teniu de gaudir dels plats del David Lienas! I del concert del Pol! He entrat a la pàgina i, almenys, he vist el videoclip “Gust de mar”. Molt xula! Espere que siga un èxit.
Una abraçada
El chutney i el llenguado segur que t’han quedat boníssims.
Que vagi molt bé el concert.
Fins aviat
Cuanto plato rico. Todo lo que tuvisteis que aprender…
Besos.
Ya veo Gemma que me perdi una buena clase con el David pero como estaba en la Cookiteca tambien igual que la Carme no pudimos venir.Ahora a esperar la proxima.
Gracias por invitarnos a la blogespera al concierto del Pol, pero no podre asistir al concierto una pena, pero bueno que lo disfruteis mucho
peto
miquel
Sort en tinc d’aquestes cròniques!!! fa dies que no puc venir!!! Què vagi molt bé dimnecres!!
petó
ets la reina dels cursets!!!! i que be que ens va als que no hi anem!!! petonets guapa i que vagi bé el concert!!!!
Doncs si són ràpids i saludables són perfectes! Que vagi bé el concert!
Dimecres no puc, gràcies!! Però els plats del curs fan molt bona pinta!!
Dimecres??? Impossible, però espero que m’expliquis com va anar.
Les receptes del David, m’has fet venir ganes de tastar aquest chutney de mango, ja ens explicaràs la recepta, no???
Molts petons!!!
Hola Gemma! Quina bona pinta tenen tots aquests plats!! Sempre m’ha agradat poder assistir a un taller de cuina d’aquests!! Com es pot fer per apuntar-s’hi??!! Bon dia!!!
Que bé! postres i música! haurem de fer alguna lletra basant-nos en alguna recepta… oi?
Quina sort per partida doble, curs i concert, i tot te uan pintassa…
una abraçada
Gemma, hola guapa!
Una classe molt interessant; uns plats exquisits i saludables, perfectes per l’operació bikini, jeje!
A gaudir demà de la bona música! Gràcies per convidar-nos!
Un petonàs,
Marina
El chutney estava boníssim, no es d’estranyar que el fessis ràpidament
Petons
Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris!!!
El concert d’ahir a Luz de Gas va ser fantàstic, va sonar molt bé! Vam passar una vetllada escoltant bona música!
Ja posaré algun linl als videos que vaig fer 😉