Curs de cuina italiana amb en David Lienas i CUINA

Data
4 de març de 2011
Creat per

La revista CUINA ha posat en marxa uns cursos de cuina temàtics que comencen aquest mes amb un monogràfic de cuina italiana impartit pel xef David Lienas.

Els que passeu per aquest blog ja sabeu que som fans dels cursos que fa en David (només cal veure l’últim post, je je je…) de manera que no he volgut deixar passar l’ocasió de recomanar-vos aquest curs.

Trobareu totes les dades concretes del curs en el formulari d’inscripció però aprofito aquí per avançar-vos els continguts de les diferents sessions:

Classe 1
Minnestrone al pesto
Fusilli a la massaia
Saltimbocca a la romana
tiramisú

Classe 2
Mil fulls de mozzarella al pesto de nous
Ossobucco amb rissoto a la milanesa
Spaghettis alla putanesca

Classe 3
Amanida caprese
Lasagna de ricotta amb espinacs i bolets
Pasta a la carbonara.
Panna cotta

Classe 4
Gnocchi de patata amb salsa bolognesa
Rissotto de verduretes amb tulipa de parmesano
Vitello tonatto

Classe 5
Sardines beccafico
Pizza margherita
Escalopines al marsala

Ja veieu que el curs està farcit de receptes molt tradicionals de la cuina dels nostres veïns italians. Les places són limitades, així que ja us podeu afanyar!

Comparteix

11 comentaris a “Curs de cuina italiana amb en David Lienas i CUINA”

  1. Quina casualitat, el seu alumne començarà la setmana que ve un monogràfica de cuina italiana…Ah, no t´ho vaig dir vaig estar parlant amb el D. Lienas sobre ell i es veu que el meu profe de pastisseria era el “notas” de la classe…En Lienas em va dir imperativament: que es passi per l´escola, el vull veure!

  2. Hola Gemma,
    M’encantaria fer aquest curs. Es veu molt interessant. He tingut l’oportunitat de conèixer en David Lienas a un curs i em sembla molt professional. T’explica molt detalladament vida i característiques de cada ingredient ((amb tots els respectes i admiració) pensava que a les 10 de la nit encara hi seríem a la classe, jajaja). Però ara mateix no m’és possible amb el ritme de vida que porto.
    Una abraçada.
    Belén

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *