La revista CUINA ha posat en marxa uns cursos de cuina temàtics que comencen aquest mes amb un monogràfic de cuina italiana impartit pel xef David Lienas.
Els que passeu per aquest blog ja sabeu que som fans dels cursos que fa en David (només cal veure l’últim post, je je je…) de manera que no he volgut deixar passar l’ocasió de recomanar-vos aquest curs.
Trobareu totes les dades concretes del curs en el formulari d’inscripció però aprofito aquí per avançar-vos els continguts de les diferents sessions:
Classe 1
Minnestrone al pesto
Fusilli a la massaia
Saltimbocca a la romana
tiramisú
Classe 2
Mil fulls de mozzarella al pesto de nous
Ossobucco amb rissoto a la milanesa
Spaghettis alla putanesca
Classe 3
Amanida caprese
Lasagna de ricotta amb espinacs i bolets
Pasta a la carbonara.
Panna cotta
Classe 4
Gnocchi de patata amb salsa bolognesa
Rissotto de verduretes amb tulipa de parmesano
Vitello tonatto
Classe 5
Sardines beccafico
Pizza margherita
Escalopines al marsala
Ja veieu que el curs està farcit de receptes molt tradicionals de la cuina dels nostres veïns italians. Les places són limitades, així que ja us podeu afanyar!
M’agradaria tant poder assistir aquest curs… però m’agafa una mica lluny ;-), segur que és molt interessant i apreneu motlíssim!
Petons
Ostres, m’encantaria… però per a mi és una mica caret!
Gràcies per l’informació!
Petonets
Hola Gemma,
Moltes gràcies per a la informació. Ara m’ho miro. Petons i bon cap de setmana,
Quina casualitat, el seu alumne començarà la setmana que ve un monogràfica de cuina italiana…Ah, no t´ho vaig dir vaig estar parlant amb el D. Lienas sobre ell i es veu que el meu profe de pastisseria era el “notas” de la classe…En Lienas em va dir imperativament: que es passi per l´escola, el vull veure!
quina gana m’ha entrat! i jo sense poder tragar! buaaaaaaaaaa. La cuina italiana és una de les meves preferides! segur que és molt interessant aquest curs!!! petonets
Otro curso taller chuli.
Qué envidia!!!
Buen finde. Besos.
Els cursos es veuen molt interessants, però estic amb la MaryLou, el veig caret…
un dia em tinc que animar!! pero em fa mandra estic ven acostumada als cursos que tinc aprop de casa!
però segur que tu ens mostraras cosetes riques!
petonets
Gracias por la informacion pero mi bolsillo dice no
bon finde
miquel
Hola Gemma,
M’encantaria fer aquest curs. Es veu molt interessant. He tingut l’oportunitat de conèixer en David Lienas a un curs i em sembla molt professional. T’explica molt detalladament vida i característiques de cada ingredient ((amb tots els respectes i admiració) pensava que a les 10 de la nit encara hi seríem a la classe, jajaja). Però ara mateix no m’és possible amb el ritme de vida que porto.
Una abraçada.
Belén
M’agrada molt les classes que fa el David, faig a fer una ullada perquè aquest de cuina italiana sembla increible.
Molts petons!!!