Aquesta és la recepta de la revista CUINA corresponent al mes d’octubre, unes delicioses creps de xocolata ideals per a un berenar de tardor:
Ara feia temps que no triava una recepta d’en Jordi Roca i ja en tenia ganes… En la seva secció i per postres, aquest mes ens proposa tres receptes de creps molt originals: uns blinis de pastanaga, un milfulls de creps amb crema de llimona i aquestes creps de cacau, xocolata i plàtan.
Totes tres receptes són molt temptadores, però sabent que el plàtan i la xocolata lliguen tan bé, al final m’he decidit per aquesta proposta. El resultat ja us el podeu imaginar, és una autèntica delícia! I llàstima que no vaig llegir a temps el consell d’afegir-hi unes quantes nous, perquè encara hauria quedat més bo, je je je…
Haig de confessar, però, que tinc un dubte sobre la recepta: els ingredients porten 500ml de llet i només 2 ous, cosa força estranya perquè normalment són uns 250ml per 2 ous. Fins i tot, la recepta del milfulls de creps té aquesta proporció que dic… Així que vaig provar una petita quantitat de la recepta original i no em va quedar bé. Vaig repetir el procés amb la meitat de llet (i la meitat d’oli) i em va quedar una crep perfecta. Per tant, aconsello fer la recepta amb la meitat de la llet 😉
Aquí teniu la recepta:
Bon profit!
Li l’acabe de mostrar al meu fill, que de tant en tant ens fa desdejunis especials els caps de setmana. A veure si demà… 😉
Besets
Bon dia!!
Quina bomba més deliciosa!je je. M’encanten les creps, tan salades com dolces. La combinació del teu d’avui és dels que no fallen i a sore t’ha quedat fantàstic! 🙂
Gràcies pel consell amb la llet, a mi també em sembla molta per tan pocs ous…
Jo acabo d’esmorzar pa amb plàtan, però… no és el mateix!!!!
No he menjat mai creps de xocolata, i les hauré de provar per veure si són tan bones com semblen…
Jo també he triat aquesta recepta com una pendent, el gustet que t’ha de quedar a la boca ha de ser increïble.
Una abraçada
Ester
Aixó és un pecat i dels grans… amb quatre dies per davant algú caurà segur.
Muas! i Bon cap des setmana llarg…
apa Gemma, jo també la vaig veure a la revista i vaig pensar que no podia passar sense fer-al…demà per l’esmorzar de diumenge amb la pluja esquitxant les finestres??…que poètic!!
Bon cap de setmana!!
No he provat mai la combinació de xocolata / plàtan i crec que aquesta recepta és una bona oportunitat, segur que està boníssim!!
Hola Gemma, guapa,
Aquí tenim el berenar ideal per aquest dissabte gris…Després d’una tarda de sofing que millor que aquest deliciós crep 🙂 Tens tota la raó, els he fet molt semblants i m’encanta la combinació de xoco i plàtan, ummm!
Petons i feliç cap de setmana 😉
Sensacional. Me parece un desayuno de domingo perfecto. Sin prisas y sin agobios y disfrutando a tope de su sabor. Genial.
Besos.
Quina recepta més original!! No havía vist mai unes creps de xocolata!!
I amb el plàtan han de estar boníssssimmesss!!!
Bon cap de setmana, Gemma.
Què boooooooooo!!!!!
Ho anoto en pendents!
Petonets
amb lo crêpe adicta que jo soc : ) mai he tastat crêpes fet de xocolata i crec que això no pot ser! la meva perdició… i amb el plàtan mmmmmm m’ho puc imaginar!
un petonet!
Gemma,
Després de menjar-se aquesta crep una haurà de prendre´s un DANACOL…Això és una bomba!
Mmmm… No m’estranya que diguis que aquestes crepes estan boníssimes: xocolata, plàtan, cacao… no es pot fallar! Les nous segur que li haguessin quedat de perles, com tu bé dius lliguen molt bé amb els ingredients.
Bon cap de setmana!
Ostres Gemma quina combinació més bona. Moltes gràcies pel teu comentari, com et pots imaginar estem vivint un moment maravellós.
Fins aviat. Una abraçada
Encara que sóc més de creps salats, la combinació del crep ha de ser deliciosa! Es més, totes les receptes del Cuina d’aquest mes en el reportatge de crepes tenien una pinta molt bona!
Anniki http://gastroadikt.blogspot.com
Bona nit Gemma
No saps quant els agraden als meus fills estos creps!
I per a ells no hi han estacions,els dóna igual que siga la tardor que la primavera,els devoren igual!
A mi també m’agraden,però em controle prou.
Un postres exquisit,així com la presentació i les fotos.
Besets.
Ja sé què berenarem demà, i a més com que ha de ploure tant, aprofitarem la tarda!
Queti, per esmorzar són ideals, encara millor que per berenar! Ja veig que el teu fill us cuida molt bé, je je je… quina sort!
Alba, a mi em va fer sospitar tanta llet per dos ous i sort que ho vaig provar primer amb poca quantitat… Amb 250ml de llet queden unes creps perfectes 😉
Margarida, caram, quins esmorzars mçes complets que fas! Si el pa amb plàtan t’agrada, aquestes creps encara t’agradaran més… són boníssimes!
Ester i Gemma, aquests dies de festa seran un bon moment per preparar aquestes creps i gaudir d’un berenar excel·lent 🙂
Gemma, és una recepta ideal per a un dia de pluja com avui… un esmorzar deliciós per un diumenge de tardor!
Manduca, la combinació de plàtan i xocolata és tot un clàssic, de les millors que conec… Un plàtan saltejat acompanyat d’una salsa de xocolata calenta per sobre, mmm…
Marina, sens dubte, és un gran berenar per a una tarda plujosa de sofing, je je je… Però entre el sofing i les creps, després toca sessió doble al gimnàs 😉
Silvia, es un desayuno perfecto para un domingo tranquilo, sin prisas y con todo el día por delante para disfrutar…
Titanii, jo havia fet creps normals farcides de xocolata, suposo que com la majoria. Però amb cacau dins la pròpia massa de creps, encara són més bones!
MaryLou, quina il·lusió tenir-te per aquí! Ara toca descansar i recuperar-se, eh? Que tres setmanes a l’hospital et deixen fet pols… Ànims!!!
Dulceshoras, la combinació de la xocolata amb el plàtan és un clàssic que no falla mai, oi?
CrisitnaT, enlloc d’un Danacol, molt millor sortir a escalar per cremar totes les calories, je je je…
Irene, llàstima que no vaig veure a temps aquest consell, perquè xocolata, nous i plàtan ha de quedar bo de veritat! Ara ja ho sé pel proper cop 😉
Joan, moltes felicitats! Segur que us cau la bava amb la petita Júlia!
Anna, a mi m’encanta sobretot el milfulls de creps amb crema de llimona. Ha de ser boníssim i té una presentació espectacular amb tantes capes…
Mesilda, als nens sempre els agraden les creps, oi? I tens raó que tan és si fa fred com si fa calor, unes creps com aquestes sempre vénen de gust, je je je…
Mariangels, una recepta fantàstica per a un berenar de diumenge plujós… Una tassa de cafè amb llet i un bon llibre, què més podem demanar? 🙂
mmmh, quina temptació!
té una pinta deliciosa.
La idea d’incorporar cacau a la massa de les creps m’ha agradat, han de estar molt bones!
salutacions
L’elecció d’aquest mes és complicada, doncs … quina és més atractiva? … però crec que jo també m’hauria decantat per aquesta …. t’ha quedat perfectes-…
Tota una temptació. Tenen una pinta boníssima peró, hem de controlar ja que és una bomba calórica jejeje
Petons!
Ana de: 5 sentidos en la cocina
Hola!
Et responc per el teu bloc:
Gemma, senzillament els hi vaig enviar un missatge a partir del seu apartat de contacte 🙂
Salutacions
M’encanten les creps!!! i la combinació xocolata i plàtan… deliciós.
Per cert, en el missatge, els hi vaig indicar l’adreça del meu bloc.
Salutacions
Umm, els plàtans son de les fruites que menys m’agraden….quan estàn crues.
Em costa molt trobar un plàtan que estigui tou però no massa, al punt que m’agrada a mi.
En canvi cuinats els trobo espectaculars i deliciosos. I així amb la xocolata per sobre…uf genials.
Definitivament el postre perfecte pel meu marit!! I mil gràcies pel detall de la llet, aquestes creps se les penso preparar per una ocasió ben especial!!! I es ben cert que la xocolata i el plàtan son un matrimoni perfecte!!!! Petons
Ooooohh! quina delícia!, esmorzar una crepe d’aquestes et dona força i empenta per la resta del dia.
Una abraçada
Però no ens temptis així!… això és una provocació en tota regla… i tant temptadora que haig de tapar l’ordinador perquè no ho vegin les nenes…que demà no tinc temps i ja les sento!… Una abr´çada!
Aquest plat és un deliri eh! pot servir de postre com un esmorzar 10, amb això segur que faria la competència als ocells de bon matí jejeje
Fins aviat! 😉
Laura, ara mateix em miro la web i els envio un missatge, a veure si tinc tanta sort com tu, que aquesta cistella és fantàstica, je jeje…
Alfons, aquest mes hi ha poques receptes de postres, però totes són bones… he dubtat entre aquestes creps de xocolata i el milfulls, que té una pinta espectacular 😉
Anna i Carme, són unes creps boníssimes! Potser sí que porten calories, però si les prens per esmorzar tens tot el dia per cremar-les 😉
Starbase, coincidim del tot, el plàtan és la fruita que m’agrada menys, ni tan sols cuita em fa el pes… prefereixo altres fruites més sucoses i lleugeres. Tot i així, amb la xocolata haig de reconèixer que lliga molt i està de vici, je je je…
Elvira, sobretot posa la meitat de la llet, jo crec que es van equivocar amb les proporcions… El teu marit fliparà si li prepares aquestes creps 😉
Josep, unes creps d’aquestes abans d’anar a escalar i segur que pujo totes les muntanyes sense cansar-me, je je je…
Mercè, si l’Olga veu aquestes creps segur que les voldrà per berenar aquesta tarda, je jee …
Helena, són ideals per qualsevol moment, esmorzar, berenar, postres… segur que ningú et dirà que no 😉
Qué bo!! M’encanten les creps i si son de xocolata encara mes. Quina pinta!! Petons,
La guardo a pendents per preparar-la per el Miquel i als nois el dia que dinem tots junts. Doncs a mi la xocolata nooooo.
Petons
Caram, caram, caram, caram, caraaam!
Quina crêpe de xocolata i quina banana tan melosaaaaa!
Aquest mes no m’he pogut comprar la CUINA encara però ja veig el que em perd!
Una besada Gemma. Vejam si prompte coincidim!
Xavier
Si hi trec el plàtan seria la recepta ideal per a les meves filles!
Hola Gemma
Em sembla que faré aquesta recepta amb pera, uf que bona!! totalment d’acord per un dia de tardor, fantàstica!
Fantástico
Fantástica!
A mi m’agrada molt el platan i la xocolata, és una de les meves combinacions preferides de gelat, així que aquests creps han d’estar deliciosos.
Mai no he fet la massa dels creps amb xocolata!!! quina bona idea!!! de ben segur que és boníssim!!! moltíssimes gràcies per la recepta!! aquesta revista és una meravella!!!
Petonassos
Miel
mai he fet crepes de cacao, però realment li donen un toc molr maco amb aquest color! no és l’habitual! m’agrada molt aquesta recepta!! t’ha quedat deliciosa! Molts petonets
Chocolata y platan que bo estaría, el meu fill diu que demá caurá.
Doncs si que es veuen delicioses! me encanta la crepe amb la masa de chocolata i la xocolata fosa per sobre, ummmmmm què bo!!!!
Aquestes postres si que son delicioses!!! Mare meva, qui en tingués un plat ara per berenar.
Petons!