Fidel a la meva cita mensual amb la revista CUINA, aquesta és la recepta que he triat pel mes de juliol, una copa refrescant plena de sabors i textures diferents:
En aquesta ocasió he triat una recepta de la xef Carme Ruscalleda, que en el seu menú bo i sa de cada mes ens proposa quatre plats inspirats en les coques i els pans: un ou amb pa fúcsia de remolatxa, una coca vegetal amb botifarra, una olla de pop amb patata i mongeta i un meló amb vi dolç, quallada i coca.
Són unes postres lleugeres amb una combinació de textures deliciosa gràcies al meló, la quallada i la coca de vidre, tot plegat regat amb una reducció de vi dolç. El crec-crec de la coca, el lacti de la quallada, la frescor del meló i la dolçor del vi es complementen a la perfecció, resultant unes postres dignes de restaurant. I és que les receptes de la Carme Ruscalleda tenen l’èxit assegurat!
I un consell: si us sobra meló, guardeu-lo dins la reducció del vi, us asseguro que l’endemà encara està més bo 😉
Aquí teniu la recepta: (feu clic a la foto)
Bon profit!
Ostres!!! Seré el primer? Bé, unes postres delicioses i una presentació de primera!!! (Com sempre). Besades
Molt refrescant sí sí!! Has triat molt bé Gemma!!
A casa ens agrada molt el meló…
Petons!!!
Ostres Gemma, has clavat l’elecció! les postres perfectes per a l’estiu de la ma d’una mestre i d’una cuinera TOP mundial.
Lujazo 🙂
aquesta copa és espectacular!
bona no, boníssima!!
Sensacional! ha de ser molt refrescant. Unes postres ideals per l´estiu. Nomes de pensar amb el gust que deu tindre el meló se´m fa la boca aigua.
Petons!
Ja ho dius bé que les receptes de la Ruscalleda tenen l’èxit assegurat, però quan surten de les teves mans… perfectes!
A punt per marxar de vacances????
PTNTS
Dolça
Això ha d´estarrr sensacionallllllll!!!!, petons
Ostres no m’havia fixat en aquesta recepta a la revista, t’ha quedat molt vistosa i és molt refrescant.
Una abraçada
Ester
Francesc, la coca de vidre és de les meves preferides, de manera que de seguida vaig tenir clar que havia de fer aquesta recepta!
Ribereña, el meló també és una de les meves fruites preferides. M’encanta l’estiu perquè tens moltes fruites bones per triar 😉
Starbase, el meló i el iogurt és una combinació que ja havia provat altres vegades i m’agrada molt. Amb la quallada encara queda més bona!
Eva i Pilar, són unes postres refrescants i molt divertides de menjar, té tantes textures diferents que fan un plat molt divertit 🙂
Dolça, ja tinc ganes d emarxar de vacances, ja falta poquet… cap a la muntanya a escalar a tope i fugir de la calor!
Vero i Ester, sent una recepta de la Carme Ruscalleda no podia fallar, je je je… Porta molts ingredients diferents però és molt senzilla de fer. I super refrescant 😉
Que bo que ha de ser aquesta copa, jo quan ho he vist m’he he imaginat amb lychis. Ho he de provar.
Com més me la miro, més m’agrada… 😀
T’ha quedat exactament igual que el de la Carme Ruscalleda eh. És d’aquells postres que te’ls menges només amb la vista…. aquesta coca de vidre i el meló i tot plegat, ohhhh
Visca les copes d’estiu!
Fins aviat 😉
Uf… impressionant… molt apropiat per l’estiu. A principis d’aquest mes – per una celebració familiar especial – vaig tenir la sort de poder ser a Sant Pol i les postres van ser fantàstiques – vaig pensar en el teu bloc…
Quina presència que té aquest postre!!Me’n menjaria una copa ara mateix!!
Joan, vau anar al Sant Pau de la Carme Ruscalleda?????? Quina sort!!!! Segur que va ser una experiència fantàstica, per recordar tota la vida!
Este postre luce espectacular. Algunas cosas no las conozco bien y el traductor mucho no me ayuda. Como es lo del melón? Porque la receta impresa en la foto no la llego a comprender.
Cariños
Un postre de luxe, pensat per una cuinera de luxe: la Rusqui i elaborat per una persona de luxe: tú. Una combinació 10!
Bon dia Gemma
Una copa fantàstica!
A qui no li agrada un postres com este,
tan bo i refrescant?
Besets i bones vacances.
Una copa ben refrescant i cruixent amb la coca de vidre
Petons