Aquesta és la meva participació al HEMC del mes d’abril, unes nous amb caramel ideals per decorar. Amb aquesta proposta podreu convertir unes postres senzilles en un plat de festa, gairebé una obra d’art:
Aquest mes Chyntia, del blog Aroma de mi cocina, ha triat com a tema principal les nous i els fruits secs en general. La quantitat de receptes dolces amb aquest ingredient és molt gran, però en canvi jo us proposo un joc visual enlloc d’una clàssica recepta. Amb una nou d’aquestes podreu decorar unes postres de luxe que ben segur arrencaran els ohhhhhs dels convidats. Però sobretot, no expliqueu que és tan fàcil de fer, eh? 😉
Ingredients:
· Nous
· Caramels
Preparació:
Posar els caramels separats sobre una plata de forn coberta amb paper sulfuritzat. Introduir-los al forn a 180º uns minuts fins que es fonguin. Amb compte, agafar una nou i cobrir-la amb el caramel, separant-la a poc a poc de la safata per tal de formar el fil de decoració.
Bon profit!
I love the way these look and can’t wait to try to make them.. magical!
Caram, quins caramels més xulos!!! Besades
Quina passada Gemma!!! m´apunto la teva idea perquè amb aquesta decoració qualsevol plat queda de luxe…petonets
Gemma, en primer lloc, felicitarte per aquest nou projecte i desitjarte molta sort, i sobre tot q tu et trobis bé en aquest nou espai.
Aquestes nous han quedat espectaculars, no he acabat bé d’entendre el procediment, com agafes la nou? amb les mans? alguna pinça per no cremarte? podries posar un video, jeje.
petons
Ara.