Estic molt contenta perquè aquesta setmana La Cuina de Casa ha arribat a la gran fita del milió de visites! Quan vaig començar no m’hauria imaginat mai que això fos possible, qui ho havia de dir! Però, com diu la dita, de mica en mica s’omple la pica i, clic a clic, el comptador ha marcat el milió.
És evident que aquesta fita no seria possible sense tots vosaltres, que passeu per aquí a llegir, a comentar… De vegades de forma anònima, d’altres regularment, tots hi heu contribuït i a tots us estic molt agraïda.
Aquest esdeveniment ha coincidit amb una proposta que m’ha fet la revista CUINA: m’ofereix integrar el blog al portal web que inaugurarà properament. Ha estat una decisió complicada, però després de sospesar els pros i els contres he acceptat amb molt de gust. Me n’ha convençut el fet que els agrada el blog tal com és ara i no n’hauria de canviar res. D’altra banda, tots coneixeu la meva admiració per la revista, i poder formar part del seu portal a Internet em fa molta il·lusió. D’alguna cosa m’havia de servir fer-ne una recepta cada mes, je je je…
Encara queden aspectes a determinar: la data d’inici, el format de la pàgina, el disseny, l’adreça web definitiva… però per a vosaltres els canvis seran mínims i automàtics. A més, els continguts del blog seguiran sent els mateixos: pastissos, dolços, postres i llaminadures amb les excuses de sempre: aniversaris familiars, calçotades amb amics, trobades blogaires, cuina amb les nebodes, amb l’Institut, tallers de cuina blogaires… el de sempre, vaja!
Espero de tot cor que em seguiu en aquesta nova etapa. Jo us seguiré visitant a vosaltres com fins ara. Moltes gràcies a tots!
Gemma, moltes felicitats per tot! pel mil.lio de visites i per la col.laboracio a Cuina.Una abraçada i a continuar com ara!
Felicidades Gemma!!! por ese millón de visitas que seguro han (hemos) disfrutado de todas tus recetas y felicidades también por tu 'promo' a la revista Cuina!!!!Besos!!!!Nuria
…des de la teva visita la redacció de la revista, esperàvem, impacients, notícies, …. alguna cosa s'intuia … però això que anuncies és tota una gran notícia,… moltes felicitats!!!… i per partida doble, el milió de visites és per si sol un motiu d'una gran satisfacció i d'orgull a l'abast de molt pocs, i el resultat del bon fer dia a dia, moltes felicitats Gemma i gràcies per el teu esforç i dedicació, molts som els que hem après i afagat el gust als fogons, seguint el teu bloc , i seguirem amb detall aquesta nova etapa del teu blocUna abraçada
Un milió de felicitacions és el que t'has guanyat. De tant en tant, en aquest món, la feina ben feta es veu recompensada. Tu ho has fet i ho has aconseguit. L'enhorabona, i tranquila, que no et perdrem de vista.
Gemma, moltìssimes felicitats pel teu milió i com no pel inici d'aquest nou proyecte que sens dubte serà tot un éxit i clar que si, allà seré per seguirte igual que fins ara. Encara que tú no ho pensis vas ser una de les persones que m'ha animat a seguir amb el blog podria dir que vas ser la meva primera seguidora no anónima que feia una entrada i allà tenia un comentari teu. Bueno em deixo de rotllos que molta sort i amb tu estarem!Muas!!
Moltes felicitats per partida doble, per el teu milió de visites i per lo de la revista cuina!!!!!! No dubtis que et seguírem com sempre, campiona
Gemma, doble felicitació, primer pel milió de visites i segón per aixó de la revista, enhorabona, t'ho mereixes. Petonets
Moltes felicitats, t'ho mereixes, el teu blog és un dels millors i més aprofitable, en el sentit que les recpetes són força assequibles i atractives.Un petó enormeEster
Moltes felicitats Gemma, de veritat i de tot cor…un petonàs!!M
Seguir-te està clar que et seguirem. Precisament perque el que ens agrada és el teu blog i la URL ens és igual 🙂
Gemmaaaaaa, moooooltes felicitats!!!! Primer per aquest milió de visites i segón per aquesta nova etapa que comences…no dubtis que et seguiré!!!! Deus estar contentíssima…m'en alegro moltíssim per tu!!!Petunets, Eva.
Ole!! Moltíssimes felicitats Gemma! Me'n alegro moltíssim per tu, després de tant bon treball era obvi que tard o d'hora una cosa com aquesta passés, no?Una abraçada!
Gemma felicitasssssi un 1.ooo.ooo de petons ,esperen la nova era de la cuina de casa.
Moltíssimes felicitats per aquest nou repte. Et continuarem seguint com fins ara. Quin nivell!!!!
No debades aquest és un dels blocs de cuina més reeixits que conec. Moltes felicitats, Gemma!
Moltes felicitats,espero que aquesta nova etapa sigui tan profitosa e interessant com sempre.et seguirem no en tinguis cap dubte.Antonia, Santpedor
Moooltes felicitats Gemma! tant pel mil·lió de visites (que es diu aviat) com pel teu nou projecte. T'ho mereixes. Que tinguis molta sort!. Petons
Enhorabona Gemma! T'ho mereixes : ) Per suposat que continuaré seguint-te!!! Bon cap de setmana i enhorabona un altra vegada!
Moltes felicitats!!!!!El teu bloc va ser el primer que vaig veure quan vaig començar a voltàr per aquests indrets. Sempre ha estat un blog de referència per a mi i per a molta gent interesada per la gastronomia, en aquest cas dolça!Ja saps que et seguirem allà on siguis :-))))))Petonets
Moltes Felicitats Gemma!! Tant per el milió de visites com pel tema de la revista.Una abraçada.Fins el proper taller que et podré fer el petó.
Si senyora, el teu treball veu els seus fruits i me’n alegro moltissim per aquesta nova etapa .Et felicito de tot cor i rep una abraçada
Gran, Gemma, tu ets gran…ja has fet el cim,…Moltes felicitats per endolcir la nostra vida.Una abraçada,
Quina alegria. La veritat és que ets un referent per als blocaires catalans.Molts petons,Eva
moltes felicitats Gemma de ben segur que et seguirem amb molta admiració!
Moltes felicitats!!! son absolutament merescudes! ets la blocaire de referència! els que seguim la revista i el teu blog ens alegrem ja que sortirem guanyant!!!I pel número de visites, amunt!!! que aviat aniràs pels 2M!!Una abraçada,Anna
Gemma,Primer de tot felicitar-te pel milió de visites, tanta gent entrant al teu bloc no es cap coincidència, és simplement la constatació de la feina ben feta.En segon lloc, la nostra enhorabona per la nova etapa que iniciaràs properament. Ens és exactament igual l'URL del teu bloc, nosaltres volem i seguirem visitant aquesta "cuina de casa" que des de fa molt temps forma part de la nostra família.Una abraçada i fins aviat.
Moltes felicitats pel milió i pel tema de la Revista Cuina!!Evidentment que et seguirem en aquesta nova etapa…
Moltes felicitats!!! I endavant amb la nova etapa!!!
Et felicitem de tot cor, per aquest munt de visitants, som feliços de formar-ne part!!! Un plaer seguir-te!! Enhorabona.
Moltes felicitats!! Per descomptat jo seguiré visitant el teu blog en el format en el que sigui!! Petonets!
Gemma, quina alegría!!! Moltíssimes felicitats! Independentment d'on estigui allotjat el blog tinc clar que el seguiré visitant.Una abraçada i moltíssima sort per l'etapa que comença.
Moltes felicitats, de tot cor.petonets Ara.
Enhorabona Gemma!Jo et seguiré visitant, sigui aquí, sigui a la revista. I segueix com sempre amb les teves estupendes receptes!
Gemma, hola guapa,Quines bones notícies ;)Per molts anys! És fantàstic!Per molts anys puguem disfrutar de les receptes, a La Cuina de casa i en Cuina, ENHORABONA!!Una forta abraçada i un petonàs,Marina
Bona nit GemmaMoltes felicitats.Que manera de triomfar!Deu ser una de les cimes mes satisfactòries que has aconseguit,veritat?.Continuarà sent un plaer seguir-te en esta nova etapa.Esperarem els teus dolços com sempre:amb molta il·lusió.Besets i enhorabona de nou.
I tant que continuarem seguint el teu blog i tot el que facis!!!Es una gran notícia i m'alegra moltíssim la nova etapa que comences. Mil petons, t'ho mereixes tot, el teu blog es una autèntica maravella!!!!
Gemma!! L'enhorabona!!! i per molt que canviïs de "lloc" dóna per fet que et seguirem seguint (visca la redundància!)
Gemma> YOu are a genius with a wonderful blog. COngrats on 1 million visitors… wow!!!
fELICITATS GEMMA!, vaig entrar a tafanejar blocs a partir del cafè de nit, i quan vaig descobrir el teu blog m'hi vaig enganxar i vas ser referent d'un món per a mi desconegut:la reposteria. Ets un clar referent per a molta gent, un milió de visites en són la prova.Si a més a més tens el reconeixement de la revista Cuina,és la cirereta que ho demostra.Endavant!un petó!Mercè-DC
Per molts anys puguis sumar milions de visites. La feina ben feta té aquests reconeixements, i som molts els que aprenem i gaudim amb el teu blog. Concepció
Moltes felicitats, un milió, són moltes visites, però es tant bó el teu blog, que segur les duplicaràs, triplicaràs…, enhorabona!!
Gemma moltes felicitats per el milió de visitants, i per la nova etapa amb Cuines, estiguis on estiguis et seguirem com fins ara, ja que lo que ens importa es la persona no el URLMolts petons
Felicitats!!! un milió i jo que ja estava con tenta amb els meus 10000.Estic molt contenta per tu i la qualitat del teu bloc i tot el que m'has explicat!!!Petons.
No tinguis cap dubte, jo et seguiré!!moltes, però que moltes felicitats!!!ja estic desitjan llegir la teva nova imatge!petonets
Gemma!! Quantes bones notícies!!! Moltíssimes felicitats!! Pel milió de visites que aviat és dit, i per aquesta nova etapa on et continuarem seguint. ;)Petons!
Gemma, i tant que et continuarem seguint, que be no la nova etapa?? moltes felicitats.petons
Si senyor!!!! estic molt contenta per a tu . Són moltes visites, eh???? Felicitats.En quant a la visita a la cuina de ca teva , sigui aqui o siqui on sigui si em dones permís jo et seguiré visitant.Una besada i una aferrada pel coll , com deim per aquí.Fins aviat
Moltíssimes felicitats Gemma!Sóc una fan del teu blog i fins ara encara no t'havia deixat cap missatge, però aquest esdeveniment bé s'ho mereix!Firça i endavant!Maria
Moltes felicitats Gemma! Ets un referent dels blocs de cuina i t'ho mereixes.Endavant!
Moltes felicitats Gemma! Des de que vaig descobrir el teu bloc no he deixat de visitar-lo. I des de que vaig començar el meu tu hi has deixat un comentari i m'has animat sempre. Has estat una MESTRA dels dolços i els postres. Realment et mereixes aquest reconeixement!! Una baraçada ben forta. Mercè V
Felicitaciones por ambas cosas, el millón y la revista! Es mi deseo que disfrutes al máximo todo lo bueno que todo esto te va a dejar y que juntos todos sigamos compartiendo y aprendiendo. Te felicito de todo corazónCariños
Gemma, moltes felicitats!Pel milió de visites i per la col·laboració amb la revista CUINA.Petons
Oh! Gemma! Moltíssimes felicitat per tot plegat. T'ho mereixes, t'ho mereixes i t'ho mereixes!!!
Òstres Gemma, quin bon regal per celebrar el milió de visites! Et seguiré observant des de l'admiració i les ganes de recol.lectar tantes receptes com tu!Felicitats!!
Enhorabona Gemma per totes dues coses. I com diu el nostre amic Lluís: Més lluny, hem d'anar més lluny…Et seguirem en el viatge.Una abraçada.Rosa Lleonart.
La més sincera de les enhorabones, Gemma, per aquest milió de visites que figuren en el comptador d'aquest “blog”, que bé pot vantar-se, d'entre moltes altres coses, de ser un dels pioners gastronòmics en llengua catalana.Jo et vaig descobrir des de molt al començament i, fent un cop d'ull pels primers “posts”, he recordat que la meva primera participació va ser anònima, ja que vaig votar a una enquesta que vas proposar per triar, entre tres, un pastís que havies de portar a casa d'un amic teu (vaig votar el de raïm, que va quedar l'últim)… Gairebé tres anys, ja fa!Per cert, xafardejant per les primeres entrades, m'ha fet molta gràcia trobar-me amb un comentari on algú et deia, entre d'altres coses: “Em dic Francesc, sóc de Beneixama, a l'Alcoià…”, i com que sóc una mica bleda, m'he emocionat i tot.Una forta abraçada i, també de part de l'Anna Maria, repetir-te l'enhorabona.
Dos grans motius per a felicitar-te, un milió i la teva noca etapa. Estigues segura que seguiràs tenint-nos aquíPTNTSDolça
Quina passada! 1.000.000 de visites! i és que ens endolceixes a tots la vida, ja ho veus! per això no deixarem de visitar-te mai! Felicitats!
Gemma me alegro tanto por ti, yo sigo la revista desde el nº 1 y algún comentario también te indicado.. sobre ella, felicidades solo te pido algo porque cuando cree mi blog, fue algo muy personal, algo como una base de datos donde exponía mis recetas, y solo para mi familia y yo… pero llego tu comentario y el de Menchi ectr.. y eso me animado a seguir y seguir y tener algo mas que el trabajo..la casa .. y familia..por ello no te olvides de los novatos. Bueno Gemma, Felicidades
Moltíssimes felicitats, primer per aquest milió i després per aquesta col laboració, t'ho mereixes, ja conte els dies que falten per poder llegir-te.Petons guapa
Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris i felicitacions!!! M'encantaria contestar-vos un a un, però ho he provat i a cada un us posava un comentari de 6 línies com a mínim!!!!!!!!!!! I ja he vist que no podia ser… Alguns dels vostres comentaris m'han fet emocionar molt… No hauria dit mai que aquesta aventura bloggaire pogués arribar tan lluny i em permetés descobrir una pila de gent tan maca!!!!!!! De tots vosaltres en tinc un record especial, per les vostres aficions, o pels vostres gustos, o per com us vaig descobrir, o per on viviu, o per com escriviu, o per qui cuineu, o per les fotos que feu, o pel carinyo que mostreu… tots teniu alguna cosa que us fa especials a la cuina de casa!!!!Repteixo que mil milions de gràcies de tot cor!!!!!!
Gemma moltíssimes felicitats de part de totes dues (encara que ara la Xaro sigui molt lluny segur que pensa el mateix que jo). Les dues són molt bones notícies, sobretot si el blog manté tota la teva personalitat.Felicitats de nou!
Muchas felicidades y disfruta de estos momentos tan bonitos.Molbesitos
Moltes felicitats Gemma!!!!Això si que és un gran premi, tot un reconeixament, pel 1.000.000 de visites, un 1.000.000 d'agraïments a una tasca feta amb tot l'entusiasme que tu hi poses en cada entrada. Realment t'ho mereixes!Una abraçada ben forta!
Gemma!!!Moltíssimes felicitats pel milió de visites! En aquesta vida res és casualitat i, encara menys, el teu èxit com a blocaire! Ets, com han dit tantes altres persones, una blocaire de refèrència i LA blocaire dels dolços. Felicitats i enhorabona!I per nosaltres els "olletos" és un honor tenir-te com a companya en la nova aventura al web del CUINA. Un autèntic luxe que siguis la nostra "parella de ball" en la nova etapa que també encetem!!Felicitats, de veritat, i endavant les hatxes!!!
HOLA GEMMA, GUAPA TU1000.000 DE FELICITACIONS, FA FORÇA TEMPS QU´ET SEGUEIXO, UNS 2 ANYS SI SEMPRE ME HA AGRADAT MOLT LA TEVA CUINAPETONETS SUSANNA
Moltes felicitats Gemma, per ambdues coses. Segur que la nova etapa es tant o més exitosa que aquesta. Quant s´ha de triar un dolç, un pastiss, ets el blog de referencia. Molts petons!
Moltíssimes felicitats Gemma!! T'ho mereixes…i moltes gràcies a tu per compartir el teu saber amb nosaltres :-)Un petóMarta
Moltíssimes felicitats! Et mereixes només coses bones, pel bé que cuines, com ens ho expliques, i la paciència que tens quan et preguntem alguna cosa. I ja era hora que la revista et vingués a buscar, que molta gent la compra gràcies a tu! Que vaigue tot molt bé en esta nova etapa, que segur que passaràs molt bé ja que ets una crack de la cuina 🙂
Hola Gemma,moltíssimes felicitats, pel número de visitants i sobretot per la causa de que aquest número sigui tan elevat!! :DTens un blog fantàsitic i les receptes són sensacionals.Et segueixo desde fa ja uns dos anyets, tot i que no t'havia escrit encara!He probat alguna que altre de les teves receptes i sempre tenen molt d'èxit!Moltes gràcies per la teva dedicació i de veritat, la meva enhorabona!!Cristina
Moltes felicitats, tant per les visites, sembla increïble, com per aquesta participació a la revista, et continuarem seguint. Petons
Enhorabona!! Et continuaré seguint i cuinant els teus dolços; o simplement fent-me la boca aigua… Una abraçada des de Reus!
Felicitats Gemma, t'ho mereixes i espero que tinguis molta sort en aquesta nova etapa. Jo et seguiré, i tant!!! 😀
Ostres Gemma!!! M'has deixat de pasta de moniato!!!Mil felicitats… uiii no no espera 1 milió de felicitats, jejejeje!!!Per tindre tant d'èxit en tot el q cuines, és nota que ho fas amb tot l'amor del món i per gent que t'estimes més que qualsevol cosa… i aquests dos ingredients son els més importants. Sobre el nou inici el la revista Cuines, no dubtis que et seguirem… és més… tu no t'escapes, vagis on vagis allà estarem!!!Petonets i mil gràcies per fer tot el que fas!!
Moltísimes felicitats, la teva feina es mereix tot aixó i més. Petons.