Avui toca una recepta d’aquelles de vici, on cada cullerada s’ha de degustar amb els ulls tancats mentre es diu mmm….
La clau d’aquests pastissets és la proporció de fruita amb la mida del pastís: hi ha d’haver tanta fruita com pastís. Les maduixes, el formatge i la xocolata blanca formen un trio sensacional, donant com a resultat unes postres d’aquelles que no vols que s’acabin mai.
Un consell a la recepta: no us passeu d’estona de forn, tot i que calent sembli cru, un cop fred quedarà al punt. Ha de quedar melós i no passar-se de sec…
Aquí teniu la recepta:
Ingredients:
· 250g de formatge cremós
· 75g de xocolata blanca
· 60ml de nata líquida per muntar
· 60g de sucre en pols
· 1 ou
· Caramel líquid
· 500g de fruites del bosc
· Sucre al gust
· 1 llimona
Preparació:
Fondre la xocolata blanca al microones a baixa potència. Barrejar el formatge, la nata i el sucre. Afegir l’ou i la xocolata fosa i barrejar fins que quedi homogeni.
Repartir en 4 motlles individuals untats amb el caramel líquid i coure-ho 20 minuts al forn a 170º (amb el forn pre-escalfat). Desemmotllar i reservar a la nevera.
Posar a macerar les maduixes amb el sucre i unes gotes de suc de llimona.
Servir els pastissets amb una quantitat generosa de maduixes per sobre.
Bon profit!
Gemma, això del formatge cremós ho trobo un perill perquè n’hi ha de gustos ben diferents indominen molt. Tu quin faries servir?
Hola Assumpta, quina il·lu 🙂
El formatge el pots triar segons el teu gust, jo vaig fer servir philadelphia, que té un punt de sal més gustós. Però amb un mató o un tipus quark també et quedarà bé 😉
Records a tothom!
Doncs a veure com surt. De vegades surt bé, de vegades mh’an de consolar… Records, també