A l’últim taller del Bonpreu vaig aprofitar per preguntar si era possible assistir a un dels tallers que també fa allà en Pep Nogué, assessor culinari de la revista Descobrir CUINA. Ja sabeu que sempre dic que per demanar que no quedi, je je je…
Vaig tenir sort i em van dir que sí, però com que aquests tallers són per grups força reduïts, només m’han pogut reservar 10 places. Si us sembla bé, seguirem el mateix procediment de sempre: em deixeu un comentari aquí i jo vaig fent llista; un cop arribem a les 10 places, obro una llista d’espera per la resta, ok?
Sobretot, sent només 10 places, la gent que es comprometi a venir hauria d’assegurar l’assistència o donar-se de baixa amb prou antelació per tal que jo pugui avisar a temps el següent de la llista d’espera 😉
Dijous 20 de novembre a les 19h: Taller amb productes de Denominació d’Origen: formatges de l’Alt Urgell.
Llista d’apuntats: Marta Sentís, Manel Bonafacia, Eva Montearriba, Xaro Morral, Sefa Costa, Anna Olivé, Maria Rosa Pons, Sara Maria Aixàs, Jordi Talón i Núria Andújar.
Llista d’espera: Marta Giralt.
Dijous 18 de desembre a les 19h: Taller La Cuina en Directe del Descobrir CUINA.
Llista d’apuntats: Manel Bonafacia, Maria Solé, Txell Pi, Kike Palau, Eva Montearriba, Glòria Moreno, Josep Colet, Iris González, Xaro Morral i Gemma Clofent
Llista d’espera: Anna Rius, Aleix Gabarré, Anna Olivé, Maria Rosa Pons, Sara Maria Aixàs, Jordi Talón i Mercè de Ayguavives.
Decidiu-vos ràpid, que 10 places s’omplen de seguida!