Com tots ja sabeu, el dijous passat vam anar a la classe de la Mireia Carbó. Una de les tres receptes que va fer va ser aquesta senzilla panna cotta, que acompanyada amb la salsa de maduixes resulta simplement deliciosa:
Em sembla que aquest cap de setmana molts dels que vam anar al Caprabo haurem coincidit en el menú 😉 Tots vam sortir de la classe de la Mireia amb ganes de provar les seves receptes i posar en pràctica els seus consells… i jo m’he decidit per aquesta panna cotta amb salsa de maduixes que és molt fàcil de fer. Em queda pendent provar la crema de vedures i bacallà, que segur que caurà ben aviat 😉
La recepta és tal qual ens la va explicar la Mireia, espero que no li sàpiga greu que la publiqui…
Aquí teniu la recepta:
Ingredients: (per 4 persones)
· 500ml de nata líquida per muntar
· 150g de sucre
· 4 fulls de gelatina
· 1/2 beina de vainilla
· 250g de maduixes
· 100g de sucre
· 100ml d’aigua
· Unes gotes de suc de llimona
Preparació:
Posar en remull la gelatina en aigua freda.
En un cassó, fer bullir la nata, el sucre i la beina de vainilla oberta. Quan arrenqui el bull, apagar el foc i dissoldre-hi la gelatina. Colar i repartir dins els motlles. Deixar refredar i reservar a la nevera.
Coure les maduixes amb l’aigua, el sucre i les gotes de llimona durant 5 minuts. Triturar amb el túrmix i colar. Reservar a la nevera.
Desemmotllar la panna cotta i acompanyar-la amb la salsa de maduixes.
Bon profit!
Genial post and this enter helped me alot in my college assignement. Say thank you you on your information.