Aquesta és la recepta del mes d’octubre de la revista “Descobrir Cuina”:
Aprofitant que ara trobem maduixes fresques tot l’any, he fet aquestes postres força lleugeres i molt refrescants. L’acidesa de la maduixa queda compensada amb la dolçor de la crema catalana i es complementen del tot, sense que cap capa arribi a dominar sobre l’altra. Aquestes postres són de les que m’agraden a mi, no embafen, són fàcils de fer i quedes com un senyor 🙂
Crec que aviat farà un any que em van regalar la subscripció al Descobrir Cuina; si no em renoven el regal ja no podré fer més la “recepta del mes” 🙁 Sembla prou que estic llançant una indirecta? 😉
Aquí teniu la recepta:
Hola Gemma! Sóc la Cristina (infermera). Com ja saps m'encanta el blog i aquesta recepta és de les meves preferides, perquè són unes postres molt fàcils de fer, que no embafen i que queden amb un resultat espectacular! La veritat és que ja les he fet moltíssimes vegades… L'altre dia fins i tot vaig "adulterar" una mica la recepta i en vaig fer un "pastís express", hehehe…Moltes gràcies per compartir amb nosaltres la teva saviesa!