Aquí teniu la recepta d’abril del Descobrir Cuina:
Aquest mes he tornat a escollir una recepta molt senzilla… Després de la mona, tenia ganes de fer alguna cosa més facileta 😉
La recepta també és d’en Jordi Roca i, tot i ser tan fàcil, el resultat és espectacular. Us la recomano! Més que unes postres, són uns bombons ideals per acompanyar un cafè o per servir a una visita de mitja tarda. Es poden fer les variacions que es vulguin canviant el gust del gelat i es poden servir congelats o freds amb l’interior líquid.
Aquí teniu la recepta:
Ingredients:
- Cobertura de xocolata negra
- Cobertura de xocolata blanca
- Gelat al gust
Preparació:
Fer boletes de gelat amb l’ajuda d’un buidador i reservar-les al congelador. Fondre les xocolates al microones. Punxar les boles de gelat amb un escuradents i banyar-les amb les xocolates foses. Guardar els bombons al congelador fins el moment de servir.
Bon profit!