Encara que amb una mica de retard…
Aquest flam també el vaig portar pel sopar de Cap d’Any:
Amb tanta colla, vaig pensar que farien falta dues postres. A més, com que la fruita de la passió té un gust tan peculiar, podia haver-hi algú a qui no li agradés… I em vaig voler assegurar que tothom pogués menjar postres portant un flam de cafè, que sempre triomfa.
Aquesta recepta és molt fàcil, de les que m’agraden a mi. Ideal per totes aquelles persones que comencen en aquest món fascinant de les postres casolanes.
Aquí teniu la recepta:
Ingredients:
- 1/2 l de nata per muntar
- 1/2 l de cafè
- 2 paquets de flam Royal (en total, per 8 racions)
- 50g de sucre
- Caramel líquid
Preparació:
Preparar el flam amb la nata com indica les instruccions del paquet. Un cop dissolt el flam, afegir el cafè i seguir remenant. Abocar el flam dins un motlle caramel•litzat, deixar refredar i introduir a la nevera fins el moment de servir.
Bon profit!
If you are willing to buy a car, you would have to receive the mortgage loans. Moreover, my mother commonly takes a car loan, which seems to be the most rapid.