Pastís de Mousse de Torró

Data
14 de desembre de 2006
Creat per

Falten 10 dies per Nadal! S’obre la veda als dolços nadalencs! Torrons de xixona, de yema i d’Alacant, polvorons, neules, bombons i massapans…
Per començar aquest festival, un pastís de mousse de torró:

 
Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

  • Melindros o galetes per la base
  • 400ml de nata per muntar
  • 4 clares
  • 5 fulles de gelatina
  • 600ml de gelat de torró
  • 100g de sucre

Preparació:

Deixar el gelat fora de la nevera fins que es desfaci. Mentrestant, fer la base del pastís amb els melindros esmicolats i ben premuts al fons d’un motlle desemmotllable.
Remullar la gelatina en aigua freda, escalfar al microones 100ml del gelat desfet i dissoldre-hi la gelatina. Barrejar-ho amb la resta del gelat desfet i el sucre. Muntar les clares a punt de neu i afegir-les a la mescla vigilant que no s’abaixin. Muntar la nata i incorporar-la a la mescla anterior. Abocar la mousse sobre el motlle i deixar quallar a la nevera.
Desemmotllar i decorar amb una mica de crocant d’ametlla.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *