Acabo de rebre el meu regal d’aniversari: una subscripció anual a la revista “Descobrir Cuina”. Aquesta revista m’agrada molt i la compro gairebé cada mes. A partir d’ara la rebré a casa! El tema del novembre és la carbassa i he trobat una recepta molt original:
Aprofitant que el tema de HEMC5 també és la carbassa i que podem enviar receptes fins el 25 de novembre (avui!), m’he decidit a fer-la, a veure si encara hi sóc a temps…
Jo n’he fet menys quantitat i l’he simplificat una mica, però us escric la recepta tal i com està a la revista.
Aquí teniu la recepta:
Ingredients:
- 1kg de polpa de carbassa
- 800ml d’aigua
- 250ml de nata líquida
- 1 branca de vainilla
- 450g de rovells d’ou
- 150g de sucre
Preparació:
Bullir la carbassa tallada a daus en una olla amb aigua. Quan estigui tendra, treure quasi tota l’aigua i triturar ben fi.
Posar la nata amb la vainilla en un cassó. Quan arrenqui el bull, parar el foc i deixar infusionar 15 minuts.
Barrejar la carbassa, la nata i el sucre. Afegir els rovells sense batre perquè no faci escuma. Distribuir en motlles de flam i posar-ho en una safata al bany Maria al forn durant 50 minuts a 85º, fins que qualli.
Deixar refredar i desemmotllar.
Bon profit!