Ahir vam fer el tradicional Sopar dels Escorpins per celebrar l’aniversari del Pol i el meu.
Per postres vaig fer aquest flam de torró de xixona:
El menú d’aquest any era a base de crêpes salades, amb diferents farcits per tal que cadascú es servís al gust: verdura variada, embotits, formatges, carn, gambes, salses… Em van anar molt bé els consells de la Patricia, una gran experta en crêpes 😉
I després de les postres, va haver-hi el típic concurs d’endevinar música: van guanyar per pallissa els seguidors del pop d’acutalitat. Jo estava en el grup de perdedors 🙁
El flam de torró és ideal per les festes de Nadal. Jo m’he avançat una mica…
Aquí teniu la recepta:
Ingredients:
- Caramel
- 6 ous
- 500ml de llet
- 400g de torró de xixona
- 3 cullerades soperes de sucre
Preparació:
Ratllar el torró. Batre els ous, la llet i el sucre. Barrejar amb el torró i abocar al motlle untat amb caramel. Coure-ho al microones 5 minuts a 900 watts i 5 minuts a 450 watts.
Consell: per coure al microones cal un motlle de corona (si no, el mig queda cru i les vores seques). També es pot fer al forn al bany Maria durant 1 hora a 180º. En aquest cas el motlle pot ser qualsevol.
Bon profit!