Pastís de Pinya

Data
17 de setembre de 2006
Creat per

El dijous va ser l’aniversari de la meva fillola. L’Olga ha fet 4 anyets!!! Per celebrar-ho avui anem a dinar a casa seva amb tota la familia i hi durem un parell de pastissos.
En aquesta ocasió m’he decantat per un pastís de pinya.



Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

  • 1kg de pinya de llauna al natural (no en almívar) escorreguda
  • 600g del suc que hi havia a la llauna
  • 200g de sucre
  • 1 llimona
  • 3 sobres de gelatina neutra
  • 200g de nata líquida per muntar
  • melindros o galetes per a la base (al gust de cadascú)

Preparació:

En un motlle de 26cm fer una base amb melindros o galetes esmicolades. Escórrer la pinya i guardar-ne el suc. Triturar la pinya, el sucre i el suc de la llimona fins a obtenir un puré ben fi.
A part, dissoldre la gelatina en el suc de la pinya tal i com indiquen les instruccions de la gelatina.
Afegir la gelatina al puré de pinya i barrejar-ho bé. Afegir la nata sense muntar i abocar-ho al motlle.
Posar el pastís a la nevera fins que cualli.
Decorar al gust de cadascú. És millor que el feu el dia abans.

Jo l´he decorat amb una capa de gelatina que he fet amb 250ml de suc de pinya de brick, normal i corrent. Una rodantxa de pinya i uns fils de pell de llimona.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *