El divendres vam anar a sopar a l’Espai Sucre amb el meu germà Arnau perquè no ens havíem vist des d’abans de les vacances i ens volíem explicar totes les novetats: pis nou, canvis de feina, vacances, cotxe nou, apartament a la Cerdanya…
Amb el Pol ja havíem estat a l’Espai Sucre en una ocasió, però era hivern i volíem provar-lo a l’estiu, ja que moltes postres són amb gelat.
Vam triar el gran menú de postres, que consisteix en 5 plats de postres de restaurant, plenes de gustos sorprenents i textures diferents. També vam fer el maridatge de vins, un per cada plat, amb una explicació tan del plat com del vi per part del cambrer.
Cal dir que, encara que siguin postres, el menú no és excessivament dolç ja que juga amb altres gustos com el picant, el fumat, l’àcid, les espècies, flors i herbes aromàtiques… El resultat final és un sopar-safari de gustos gens embafador.
I per acabar, un cafè amb pastes en consonància amb la resta del sopar: